MAC tahmini % -1,61
Ahh Şu MAC yaktı yandırdı bizi son dönemde
Printable View
MAC tahmini % -1,61
Ahh Şu MAC yaktı yandırdı bizi son dönemde
Ocak dağılım raporuna göre altın kontratları hala çok yüksek GBC'nin.
Ons ve dolar düşünden kurtulmanın bir yolunu bulmalı, yoksa baya sıkıntı yaşatacak bu fon
haydar bey kibirli birisiydir bence. son 1 ay once yaptigi iyigelir programinda toplantidi tumunu sattim gecen ay. dedigim gibi subat borsanin sonu ola bilir. ancak shortlayan fon bulursunuz sorun olmaz yoksa kendiniz viop calisip yoksa tam risk yapmagi bir kenara koymalisiniz!
MAC sabah satış verdim. Zararın neresinden dönsek kârdır. MAC yöneticisi çok inatçı bazı hisselerde.
NNF, AFT, PPF ve bireysel hisse portföyü ile yola devam ediyorum.
Benim bireysel hisse portföyü -%1,72 ile göçmüş.
Benim hisse portfoyu %+3.31 kapatmis.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Altin aşiri volatil.Hareketlerini hic begenmiyorum.Fakat yonetim bir caresine bakacaktir diye dusunuyorum.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
EIB fiyatını bilen var mı?
Ktm %-0,355
opb %-0,422
sua %-0,030
mac %-1,675
Fonun büyüklüğü 1 milyar liraya yaklaşmış, yaklaşık 17 bin kişi var fonda ,son 3 ay da %12 kaybettirmiş , son 1 ayda %7.5
Acaba bu fonda olanlar huzur evinde falan mı kalıyor niye çıkmıyorlar ki anlamadım
Kanada Kanada İkinci bir #Bitcoin ETF’ini daha onayladı
Bu fonlar piyasadan #BTC alıyor
https://twitter.com/_ErkanOz/status/...040533505?s=20
Bir bankanın altın fonu
Sub:+%0.64
Değişken fonlardan uzun dönem iyi olanlar hangileri?
hisse fonları hedge etsin diye IPB bulunduruyorum. endeks düştüğü gün short açıyorlardı ama oran olarak çok fazla hisse senedi taşımaya başladılar. bakalım performansı ne olacak.
yoncalı bankanın fon pörftöyüm menüsü müthiş olmuş ek alımlar kar zarar yüzde hepsini gösteriyor.
OSD fon hem stopaj olmaması (31 marta kadar almamız durumunda) hemde son dönemlerdeki getirisi yönünden çok beğendim. Ne düşünüyorsunuz?
Mevduatin 1 tık ustu fakat fon yuksek talepten dolayi alinamiyor.SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir süredir IBB fonunu tasiyorum, bugun saka gibi 0.87 eksi yazmiş. Hayir hiç bu kadar artı yaptin mi bir günde ki bu kadar eksi yazmayi basariyorsun.
Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GBC'den maalesef çok kötü dayak yedik. 6 aylik getirisi de artık zararda. Ama ben sahsen tutmaya devam edecegim. Daha once bu kadar zarari TCD'de yasamistim ama sabirla tutmaya devam edip az bir kazancla satmistim.
Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben borsaya altından daha fazla güven duyuyorum.
çoğu zaman yazarım altın güvenli liman vs değil diye.
inşallah zararınızı en kısa zamanda çıkarırsınız .
ama altında bu sene hiç bir beklentim yok.
belki teşvik dağıtılınca bir kıpırdama olur o kadar.
ama şuanki düşüş trendinde gbc nin ısrarla altın portföyünü yüksek tutması ilginç.
hani altın fonu ya da kıymetli maden fonu olsa anlarım tutmasını. ama bu da değil.
AHU ya da bakabilirsiniz.
Osd altı ppz üstü getiri.
Bugün 275k Ahu aldimM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar Tefaştaki gördüğümüz getirilerin üzerine birde stopaj kesintisi oluyor değil mi?