Hem Üsküdarı geçmekle iş bitmiyor ki, daha kadıköy, Erenköy, tahtalıköy ..... var da var.
Printable View
Hem Üsküdarı geçmekle iş bitmiyor ki, daha kadıköy, Erenköy, tahtalıköy ..... var da var.
20%:he: İki tavan
Neydi Reha bey,
Totosuyla inatlaşanın ağzına mıçarlar.
Böyle miydi?
Satınca pozisyonu gereği konuşan dolu yine...Satmadan yapsanıza veya almadan bu yorumları...''Köpük - şunun altı olmaz- bunun üstü olmaz'' gibi ne yorumlar dolu...Dayanağı ne sadece tahmin!!!... aç bak mesai bitmiş ne olmuş.Aç interbank'ı kim satıyor kim alıyor...
Şuan sma hastası bir ailenin yerine koyuyorum kendimi de şu kur farkı yüzünden 2 günde 5 milyon tlye fazladan para toplamaları gerekecek. Allah yardımcıları olsun.
Dün 11.25 vermiştik,bugün 12.40 tekrar damladık 13 üstünü gördüğünde,benimki dolarazisyon borsası borsaylan karışık,kuruşuk:evil:
Birileri 13,50 - 12,50 iyi hareket çekti… Bakalım
Geceyi 13 kaparsa güzel olur diye düşünüyorum...
batırel level 2 loading... :p
Fayiz sebep, enflasyon neticedir...
Asgari ücret 221 dolar… Mozambik seviyesinde
Bu piyasanın en çok sevdiğim yönü volatilite. Çok güzel para kazandırıyor. Kardeşim dün dolar alayımmı diye sordu. Hayır git fon al dedim. Almamış. Reis - Kavcı görüşmesi haberini görünce kardeşimi aradım, paranın durumunu sordum. Kiraz hesapta deyince 12,40 dan doları hesabına yazdık. Bakalım beni mahçup edecek mi ? Yatırım tavsiyesi değildir.
Eğer bu gece , yarın saat 10 a kadar dişe dokunur bir önlem - eylem açıklanmazsa hafta sonuna hamsi - palamut şenliği ( maacit balıklarıyla ) olabilir mi ? Yatırım tavsiyesi ve beklentisi değildir.
Sokak kürtajlarında üzülerek söylüyorum, ev kirası 2-3 bin lira diye dert yananların durumu maalesef vahim.
Dolar 13 gayme oldu diyen ev sahibi başlarına dikilecek, çok ocaklar söner bu gidiş ile.
Hay ben böyle ekonomiyi..
İphone 12 pro da yok 13 pro da. 1 tane daha alacadım
Paniğe gerek yok merakından baktım, Pakbank 13.111 gaymeden dolar satıyor, ben 14 gayme beklerdim.:oleyo:
Bi hedef bi şey deyin dedik, el cevap kur fiyatına ilişkin taahhüt yok dedi, hiç bir şey açıklamasaydı şayet düzeltirdi burası bir müddet..
Hiç bir iktisadi temele dayanmayan kur seviyesi demiş, abicim sizin faiz politikası hangi iktisadi temele dayanıyor pardon, bütün dünya ülkeleri sırayla faiz arttırırken, burasının en azından arz talep üzerinden, kitlesel ruh hali üzerinden izahı var ya sizin.
Hodri meydan diyor, inceldiği yerden kopsun ne olacaksa olsun, altta kalanın canı çıksın diyor.
Piyasanın tek bir organizma halinde kendilerine kafa tuttuğunu zannediyorlar, halbuki piyasa etki tepkiden ibaret.
Du bakali nolacak, piyasa ne karar verecek...
52 yaşında emekli siniz ama bu yaşta emekli olunurmu? Deyip durdunuz. Emekli maaşınızı bu kötü günlerde hazineye bağışlarsınız artık
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron tahtası gibi..
Sepet kur 13.50 olmuş,önceden 10 cıvarıydı...Euro-Dolar paritesi 1.12,çomarlar devamlı Dünyada artıyor dolar diyor,ama parite onu söylemiyor,amaçları tabanlarına guya mesaj veriyor,dün baktım çokları döviz bürosunda kuyruk oluşturmuş dolar alıyordu...10 Y-ve 5 yıllık faizler 21üstünde,onlar faizi düşürdük diye horon tepsinler.
Geri zekalilar, ulkemi ne hale getirdiler. Allahin yarattiklari ama, hepsine dikkatlice birdaha bakin. Yuzlerinde hicbir insani bir gorunus varmi. Hemen hemen hepsi hilkat garibesi gibi birsey.
Vurup cekmedigi an bilecegimki dengeyi bulmus.
Allah ulke insanimin yardimcisi olsun.
Piyasada mübarek, atın ölümü arpadan olsun hesabı...yapıştırın ulen yarın 14.XX yapmazsanız XXXXX...YTD
https://www.tradingview.com/x/Q0UVJWe6/
MB nin kur taahhudu yok demek ne demek yahu