Elini belli etmiyor bu sefer, heralde biraz daha yolu var gibi, akşama bi hesaplayalım
Printable View
227.818 son saniyeye kadar aldı ya la..
Aralık 40 puan Şubat 90 puan teorikten fazla..biZde şubatı hedge için aralık long olduk..her türlü giriyor arkadaş..:oleyo:
Sayın son kuruş hep bundan bahsediyorum da ipleyen yok hala shortta shortM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hepsine zam gelecek..2022 ilk çeyrek kârı merak ediyorum nasip edersek görürüz..
Bu gıda tarafında pınar grubu çok karlı değil..
Bilginize..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu sabah keske borsa yerine dolar shortlasaydim:)
SPOT kapanış,
https://i.hizliresim.com/1nr3eao.PNG
sırf bir tanesi işin b.kunu çıkarır da konut kredisini öder diye azar azar ecilc eczyt vesbe alka enjsa aldım. dün bugün.
inşallah b.kunu çıkarırlar. hepsi çıkarsa da olur. sıfırlansa da üzülmem. bu bete değer.
asıl portföyü bozmam.
2024 1 ocağa kadar yolu var.
rabbim sağlık verirse.
bozguş,
görebiliyon mu?
bi baksana dolarda fiyat oluşumları sağlıklı mı diye?
merkez sankim nüdahil değil gibin.
döviz açığı olan firmalara geçmiş olsun...
TL de kalkamiyoruz ya arkadaş.
Son anda elde kalan nakit ile 31,27 ortalama ile Vestel aldım. Patron düşünsün amk dolar bazında hissesi ucuzlar ise.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
valla yaşar grubu ve pnsut
petun'dan gelen temettüyü yiyor. onlar yemezse biz de yiyemeyiz.
petun aşina olduğum bir şirket. 6 alıp 24 satmışlığım vardır. dönem dönem hareketini yapar kenara çekilir. yatayı çok pistir.
aylarca hiç fiyatına bakmadım inat ettim 4 kat verdi. bolca kitap okudum o sene.
ABD'DE 30 YILLIK SABİT FAİZLİ MORTGAGE ORANI 16 ARALIK HAFTASINDA %3.12 (ÖNCEKİ: %3.10) - FREDDIE MAC
konut kredilerinde abd ile yarışıyoruz :)
yalnız küresel piyasalara çakarlarsa bizdeki o 1,3 1,4 cent desteğini 0,5'e çekerler. tatsız şeyler yaşanabilir.
dolarla el ele giden fiyatlara iyi alıştırdılar piyasayı.
17 den alıp 21 den satmıştım geçen ay..sonra ralli oldu kağıt yerinde saydı..İkindi hisse bakınırken Petunu gördüm garip garip bekliyor daldım hemen..iştraklarından zarardan karara geçenler var..tutalım biraz..defteri değeri yüksek olmayan temettü ödeyen ender hisselerden..Yünsa ve Şekerbank ta plase endekse göre geri kaldılar..
Şubat vade teorik 130 puan fark vay beee..çüş yani..
teb be bankof spotta almışlar( biraz hayvalıkla)
vobta aynı hayvanlığı yaptılarsa yandı gülüm keten helva
*TURKEY'S ERDOGAN, ELON MUSK DISCUSS SPACE TECH, E-VEHICLES:TRT
So Erdo's exit plan is flight to Mars
task geciyorlar bizle..
endeks, spek kağıt grafiğine döndü. 15 gündür sürekli alıyorlar 1 trilyon TL desek dolaşıma o kadar para yok ya hu.
Yerde yiyecek olmayınca coınleri gök yüzüne çevirmek gerek.
Coınlerin dağılmaması için ayı yakın zamanda roketle vurmak gerek..
Vay be adam ayı vurdu desinler..
Musk abi yetiş imdada
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/kpgz2cm.jpg
Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar önce haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkûmdur.
borsa bugün 14 gün üst üste artı kapatarak yeni bir rekor kırdı...önceki 13 gündü...
Sn. Sahingonul,
Fiyat iki türlü artabilir.
Alırsınız artar.
Satan yoktur alamazsınız yine artar.
Sizce hangisi? Net yabancı girişi göremiyorsak hangisi olabilir sizce?SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence kendileri alıyo.. sözde halk baktı dolar pahalı altın pahalı hisse alıuor deniyor.. %65 dth ın %35i buraya mu akıyor… kandırıyorlar bizi..
Bemde hisse vardı çıkmadı zoren ındes halkb okadwr sattım geçen hafta..
Tl de kalma deniyor resmen… ekmeği neyle alcaz.. hisse ile mi
https://www.hisse.net/topluluk/showt...47#post5682047
Sayın sevgili ENGRANDMASTER
Seni tebrik etmekten yoruldum inan :)
spot 30 160 doların altına düşmeyecek diye garanti verilmiş olabilir mi? köprü geçiş garantisi gibi.
İhtiyaçları kredi kartıyla.
Bakkal işini T2 den sonra ödemeye...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.