381800 ilave long
Printable View
Memedabi. Doğru soyle. 3920 - 3800 çizen sen miydin?
cağrı sabahki mesajımı gördün mü:)
kısmet herşeydir...palaya karşı doğru kılıcı kuşan dostum.
yatağan iyidir..:)
y.t.d.
Yuan a desteğin kralını vercek putin..
Kapattım zaten pozisyonu ********ler aldılar elimden şimdi döner yukarı bir de buna sinirlenirim. Bari akbnk gibi yukarı gidip yapsaydı bu oyunları biraz kazanırdık en azından. Hem gitmedi hem oyun çeviriyor ben de gidip buluyorum bu aptal hisseyi o kadar hissenin arasından.
https://twitter.com/medyatavacom/sta...kym1VPKzw&s=08
Ne diyor yav yine bu!!! 70 ne demek?
yanlış olan şu- halkb 610 milyon lot halka açık malın 516 milyon lotu diğerlerinin elinde, halk yatırım takasında duran mal 94 milyon lot, yani fiili dolaşımdaki malın yüzde 15 kadarı.. yerli kurumsal- yatırım fonu, ortaklığı yada emeklilik fonu- malı 28 milyon lot, bunların tamamı kamu bankalarının yatırım fonlarında bile olsa, toplamı yüzde 20 etmez.. yabancı takasındaki 115 milyon lotun 60 milyon lotu yani yarıdan fazlasını son bir ayda almış yabancı, yani fiyatı yüzde 150 yukarı yaptıran alım yabancı fonlardan gelmiş
matriks ekranın olmasa bile, halka açık kaynaklarda bu bilgiler günlük olarak yayınlanıyor.. takas analizi konusunda hiç bi fikrin yoksa eğer, o vakit ne idüğü belirsiz bi fon yöneticinin kıçından uydurduğu yalan bilgiyi buraya yazmamanı öneririm
380 Bing seviyesi inflection point
Burada 1.236 gibi extension li veya 1 extension a B c tepeden oluşmuş olabilir
Veya dalga itki başlamış da olabilir itkisel 1 2 i ki gibi
VOB YAPMAYİN
Burada hazırlanan dalga 1.2 i ii mi yapıyor yoksam a b c nin a sinin a b a b mi yapıyor dayı bu iş yapilamaz
..
Adios 10
Mehmed Emmi geldin işimizi bozdun.
Viob yapmayın diye diye. Biz parayı kimden kazanacağız. Birileri işlem yapacak ki birileri kazansın.
Sen de ya dipte geliyorsun ya da tepede.
Forumdaşlarım hakkınızı helal edin.
ABKA bu vadeli geçiş gap'i ne zaman dolar..
Sistem hala al diyor :) Kamyon devrilecek haberi yok bizim :)
384650 den long denemesi
XU100 de 339600 2 li tepesine...
yaparsa 3000 pivan alırız gibi
Ağustos başından buyana en çok yabancı oranı artan BIST50 hisseleri.
https://i.hizliresim.com/r9c7u1t.jpg
Yabancı oranı en çok olan BIST50 hisseleri
Yurt dışı göstergelere bunlar daha fazla uyması gerekir.
https://i.hizliresim.com/gbdf68p.jpg
önce yukarı gitti
387525 şort
Yukarıdaki tabloya bakarsak SAHOL'de yabancı dolaşımdaki payını 1 ayda %6.20 artırmış, %50 halka açık gibi. Bu durumda %3 almış piyasadan. Sabancı ise 1 yıldır kendi hissesini her gün alıyor ama sadece %3.13 alabilmiş.
Borsada malını kaptıran TV'de olumsuz konuşuyor, geçen ay demiştim, garip bir durum var borsa artıyor, fon yöneticilerinin yüzü asık ilginç diye.
Geçen yıllarda biri vardı, ben kim alıyor bakmam, trade mantığı ile düşünmek lazım diyen biri vardı, onu da yüzük halde görünce şaşırmıştım.
çok zorluyor
sabahki PİVOT seviyesine getirdi dayadı
388300---388500
Bana göre yabancı demek paralı ve gizliliğe önem veren adam demek, milliyeti çok önemli değil.
MKK da istatistik yayınlıyor ama işe yarayan bilgiler değil.
u100,
3418 geçmediği sürece aşağı hareket devam eder.
Geçerse çift tepe yapar zirveyi dener...3448,88
Zirveyi baz alıyorum.
Vadeli de 3919 geçmemeli...
Geçerse 3940
Geçerse 3980
Geçemezse 3640 olabilir
Vade geçiş gabını ben dolduracağım 3500
Süre veremiyorum belki 1 saatte yapar belki 15 günde pala bu.
Bankacılık vadeyi 3960,7 dene 3705,5 i 2 saatte gösteren adam ne yapmaz.
Gerçekçi kur olmalı, şimdi bir sistem bulmuşlar fena değil.
1994'den önce merkez bankasında bir kadın varmış grafiği o çiziyormuş. 2001 krizinden önce de düzenli artan bir çizgi vardı gibi.
Şimdi nasıl bilmiyorum.
borsa benim gibi bipolar bozukluğu olanlara göre ...
birde her ortamı bilen...
Fikirtepede doğdum bağdat caddesiyle okudum
çocukluğum köyde , gençliğimiz metropolde.
karadeniz kıyısındaysa köyün, bipolarsan üstelik, evlilikde adana akdenizli bir hanımla olacak haliyle . kaçarı yok:)
neyse tek taraflı optimist veya pesimist dotları da unutmayalım bu şarkıda onlara gelsin....
https://www.youtube.com/watch?v=g_jUtiKSf1Y
not:manik dönemdeyim ağlamam yakındır .
y.t.d
Ege Cansen yanılıyor asla sifirlanmaz krediyi kesersen sıfırlanır.
Bedava kredi alıyorsun hiç bir zaman kredi aktığı sürece cari açık bitmez...
Hiç bişey almasa hammadde yigar stok yapar gene carı acik patlar
Doları olanlara kredi vermeyin dendi, büyük şirketlerin dolarının olmaması mümkün değil. Öte yandan onlar uluslararası piyasadan, iç tahvil piyasasından borç bulabiliyor. Şimdi KOBI vs onlara kredi paketi açıklayacaklarmış.
Dolar artar ise daha çok dolar kazanacak faaliyetler öne çıkar ama seçimler belirsizlik yaratıyor. Dolar düşer ise dışarıya ucuz mal satmak zor, iş adamı yeni yatırımını erteliyor bence.
İlk yapılması gereken demiryolu Halkalı- Kapıkule ve Marmaray'dı alaksız yere demiryolu yaptılar. Marmaray metro hattı haline geldi yük trenleri çok çalışmıyor, hız çok önemli geceleri bekliyor trenler muhtemelen.