Sen ne saçmalıyorsun birader başa döndük işte habere gebe şirket yoksa elindeki hisse tuvalet kağıdı boş boş konuşma
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sen ne saçmalıyorsun birader başa döndük işte habere gebe şirket yoksa elindeki hisse tuvalet kağıdı boş boş konuşma
Burada sacmalayan sensin. Haber beklemek başa dönmek mı oluyor. Bekledigin haber gelmişti ve spk onaylamadı. Şimdi şirketin önündeki durum eskisinden daha iyi. Neden olumsuzluk saciyorsun. Son zamanlar da bayağı çoğaldı bu tipler gerçekten manidar.
Sürecin iptal olduğunu gecen SPK nin verdiği karar sonrası anlamadiysan ve şimdi bunu çok olumsuz bir durummus gibi alintilayip yazıyorsan ya art niyetlisindir ya da gerçekten anlamıyorsundur. Ve lütfen anlamiyorsan saçmalama. Yok art niyetli ise Allah'a havale ediyoruz.
O kadarını anlayabildin demek şükür kafan çalışıyor olumlu dediğin şey SPK dan yediği ihtar zaten sonucu red olduğu belli başvuruyu SPK red etmiş olmuyor ölü başvuru oluyor sanki şirket dürüst sende kefilisin şuan olumlu olumsuz birşey yok niyet bile belli değil en ufak fikri yok insanların sen dediğine kendin inansan kredi çeker hisse alırsın oda düşük kapatmaz
Oturup SPK nin sitesinden mevzuat yönetmelik tebliğ vs okuyarak önümüzde bizleri ne bekliyor o konuda kafa yorabilirsin mesela.
Sen oku ama unutma ne kadar dönersen dön arkada kalir. Yav arkadaş adamların hareket e geçmesi gerekiyor başka birseye ihtiyaç yok adamlar kıçını kaldırıp brokratik işlemleri yapacaklar bu ama sen oku yinede
Ben alabilecegim riski aldim. Kredi çekmek benim ilgi alanım değil. Demiyorum ki uçacak kaçacak. Sadece eski başvuru kabul edilseydi şimdikinden daha iyi olmayacaktı. Çünkü şirketi artiya çıkaracak para girişinin tamamını tahsisli yapacaklar. Bilmem algılayabildin mı. Ha orda da başka oyun çekerler onu da yaşayarak gorecez.