1 tl lik hisseyi hükümet eliyle bize 5 kusurden iteklediler helal olsun. Ytd.
GT-I8190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
1 tl lik hisseyi hükümet eliyle bize 5 kusurden iteklediler helal olsun. Ytd.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1790070
yıllık hisse yarışmamızda bu ayın derece yapanları belli oldu
yarışmaya katılanlarlar buyursunlar sıralamalarına baksınlar ve dereceye girenelri tebrik etmek isteyen buyursun.
@kafeci. Beyfendi hisse 1 tl den fazla eder. 5 tl den de. Duran varlıklarda bi değişme yok. Kar bağışlara gitti diye bir kaç söylenti var olabilir. Son zamanlarında olimpiyat falan yüklü bağış yapıldı. Şirketler çalışıyor. Ft bile onaylamıştı. Demem o kiiiiiii bakacazzzzz.
Gomit beyfendi yani sizin dediginizden sunu anliyorum bu devletin fabrikasi burasi para basar devlet istediği yere harcar yatirimcida karmi bekler. Bizene bagislardan. Buradaki para surekli baska kaynaklara gidiyor sizin dediğinizden bunu anladimki o zaman yillarca surunuruz. Devletin borcu bitmez para lazim olunca koza ipek var yolla olum ordan para denilir. Bizde bekleriz. Ytd.
O zaman bu bile.şirketin çok değerli olduğu manasına gelir.Devletin her bir borcunu kapatabilen şirket az bulunur.
Robotlar is başında gıdım gıdım cikiyor hop 5 kademe birde satışa basiyolar. Yukarilar doldu bugünde negatif operasyon bitti 5 alti kaçınılmaz. Ytd
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissenin yarisi yabancida. Kolay kolay hiç edemezler diye düşünüyorum.
-10% u geçmiş zararım. Bu kadar yüksek zarar görmemiştim hiç. Bu arada güncel yabancı oranı paylaşabilir miyiz arkadaşlar? Maliyet azaltıp 5 civarı biraz daha aldım. Beklemekten başka çaremiz yok.