Zuhahahahah :))))
Printable View
Sevgili Sacro sana selam olsun...
Bekleneni yaparak sana saygimi bir daha kazandin
Saglicakla kal....
Sacro 3 hafta önce psdtc alın kıpraşmadan bekleyin demişti. işyatırımın sayfasından finansal oranlarına bilançosuna baktım, tekniğini de beğendim 5.22 ortalamayla o gün satın aldım.. 3 hafta geçti bistin düşüşüne rağmen hisse şu 5.95, yaklaşık %14 kar bıraktı.. 14 aylık mevduat faizini 3 haftada aldım teşekkür ederim.. bilanço iyi gelirse tutmaya devam edeceğim..
Kim olduğunuz konusunda hiç bir fikrim yok öncelikle size tavsiyem hiç tanımadığınız birine sen diye hitap edemezsiniz bu 1. Yapmış olduğunuz yoruma gelecek olursam sanki beni tanıyorda birlikte forum forum gezip kahve muhabbeti yapmışız gibi bir izlenim var ne ben sizi ne siz beni tanıyorsunuz bu kanıya nereden vardınız bilemiyorum bu 2. Yazımı beğenirsin veya beğenmezsin bunada saygı duyarım ancak atarlı üslubunuza asla hoşgörü göstermem buda 3.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Degistirerek gonderiorum. Buyrun beyfendi...
O zaman SIZE bir soru....
Neden takip ediosunUZ forumlari???
Adamin kendinforumu bu...istedigini yazar cizer....
SIZ de stopsuz islem yapmayin yazmissinIZ...sIZE ne milletin isleminden BEFYENDI..stopundan...kopekbaligindan kaziklardan....
Elestri yaomak cok kolay....
Adam okuyo yazmaz oldu...
Yemin ediorum ben delirdim burda...sacronun yerinde olsam ugramazdim herhaldee bu topige bi daha...cildirmamak elde deil...
Simdi ben linki kareli yunsayi neden seviyorum.
Cunku oyuncu tam benim tarzim.
Karelde 2.50.lardayken boyleydi.
Link 6.50 iken.
Simdide yunsa.
Oyuncu tahtada benim varligini varligimin farkinda. Ve beni seviyor.
Bazen ben obana yukardan satiyor bazen ben ona ama 10 trade yaptiysak 7 sinde brn ona sattim.
Simdi 1 0 one gecti.
Aklinca one gececek. Ama yemezler.
Eli cok belli. Ama iste oda kendine gore hakli.
Kisaca kolay para kazanmak yok. Belki biraz daha surundurecek. Bilemeyiz. Yasayip gorecegiz. All time,trusting to Sacrosanct thanx all time. Glad to u in past times.
Tamamen kendim tarafindan uretilmis fikir yada beyanlardir. Deli sacmasidir. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk
Sacro kardeş, Link Ve Karel teknoloji hissesi.
Yünsa tekstil hissesi. Ne beklentisi olabilir tekstilin.
Sığ ve küçük sermayeli bir şirket.
Defter değeri 1.7 TL
Hisseden (ya da spekülatörden) intikam almak ister gibisin
Neden bu kadar ısrar ediyorsun anlamadım.:)