Kıdemli PAGYO'cunuz geri döndü. 11 aylık bi aradan sonra tekrar buradayım. Ufak ufak destek atmaya başladım.
Çay kahve kurabiye mevsimi yaklaştı napalım... 11 aylık gelişmeleri çalışayım bakalım biraz...
Printable View
Kıdemli PAGYO'cunuz geri döndü. 11 aylık bi aradan sonra tekrar buradayım. Ufak ufak destek atmaya başladım.
Çay kahve kurabiye mevsimi yaklaştı napalım... 11 aylık gelişmeleri çalışayım bakalım biraz...
Bana da bugün 3.90'dan almak nasip oldu. Sizin alımınız da hayırlı olsun sn.konkasor.
Feridun Bey aramıza tekrardan hoşgeldiniz, ben de gerçi uzun bir aradan sonra ilk defa geçen hafta pagyo almıştım. Çalışmanızın sonuçlarından bizi de haberdar ederseniz seviniriz.
ekfuture ve thinktank teşekkürler...sizlerinde alımlarınız hayırlı olsun...ögleden sonra 3,89 dan da az almak nasip oldu sonra kaldırdılar tahtayı bakalım neler olacak...
bende 4,20 fiyattan itibaren alımdayım, en düşük olarak 3,91 TL den alım yaptım...
bende dün 3,83 den aldım yine bakalım bilanço ne zaman ve nasıl gelecek...umarım yeni gimat gibi güzel kar açıklar...
Hisse bir süredir içinde bulunduğu düşüş trendinden 3.80 civarında tutunarak kurtulabilir diye düşünüyorum. yataya yakın oldukça hafif uzun vadeli yükseliş kanalının alt çizgisi burlarda. Yeni gimatın tekrar alıma geçebileceğini düşünüyorum bahar gibi. 2018 deki alışlarına ağırlıklı olarak Patron (bezci) mal vermiş. Çünkü ümitköyde galeriayı açtı bu yaz. İnşaat işleri ev satışları da durgun olduğu için para lazım olmuştur diye düşünüyorum. Çok para yiyo bu işler bakın agyo 2. kez bedelli açıkladı.
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.