ben hakan`ìn yerinde olsam, calisanlara sürpriz yapip 1 Mayis`ta 10 maas ikramiye daha verirdim
herkesi dumura ugratirdim
sana da iyi bayramlar hakan
Printable View
ben hakan`ìn yerinde olsam, calisanlara sürpriz yapip 1 Mayis`ta 10 maas ikramiye daha verirdim
herkesi dumura ugratirdim
sana da iyi bayramlar hakan
ABD Yüksek Mahkemesi, Halkbank'a ABD'de cezai kovuşturma açılabilmesine olanak tanıyan alt mahkeme kararını iptal etti - Reuters
Matriks
Ne Goldman mış be adam Big Short filmini boşa çekmemiş.
(Yenileme) ABD Yüksek Mahkemesi Halkbank'a cezai soruşturma açılması kararını iptal etti - TRT Haber
Reuters: ABD Yüksek Mahkemesi Halkbank'a cezai soruşturma açılmasına yönelik alt mahkemenin kararını iptal etti.
TRT Haber internet sitesinde yayınlanan sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.trthaber.com/haber/dunya...ti-761709.html
Ziraat yatirim insider Trader mi yapmis acaba :)
Bugünde tahtayi tutmaya baslamisti...
olan acik yapan tacirlere oldu 500k lot ekside :)
Kim Roket motorunun bağladı lan akşam akşam yazık ettiniz pes pes malları yapmaladılar ulen garan bak sen :)))
Kapanisa doğru ata yatirimdan 500 bin lot alim geldi kim acaba :)
İş bankası , Akbank ve diğer bankalara kendi kurumları alım yönünde neden destek olmuyor ve geri alım işine başlanmıyor ! süre ilerlemiyor mu ?
3-5 spek grubun oyuncağı olmayı sürdürüyoruz ,o mal topluyor şu mal topluyor, tamam da olan biten bir indim ve çıktım gösterisinden ibaret , taaa yabancı dev fonların gireceği tarihlere kadar bist 100 de testereyle gül gibi hisselere dadanma var . Oyalanma var . Bir gün gelecekler ve 100 milyonlarca lotu yabancı fonların çantalarına dolduracaklar ..virman edecekler.
Türk insanı, yine kar ve büyümeden , mahrum kalacak ! ( üzücü )
İyice tadı kacti