Printable View
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt 10390 dan lönklerimi kapattım.:drunk: Flat devam ediyorum 10421 bende flat oldum. maliyet düşüre düşüre geçen haftadan beri taşıdığım pozisyonu az bir karla kapattım. resmen komisyona çalıştık
Hamdolsun bugunde çaldılar:)
uzağa gidemez yakalanır..eşgali belli..herkes tanıyor artık.. Alıntı: Originally Posted by sindoma53 Hamdolsun bugunde çaldılar:)
Alıntı: Originally Posted by pit 10421 bende flat oldum. maliyet düşüre düşüre geçen haftadan beri taşıdığım pozisyonu az bir karla kapattım. resmen komisyona çalıştık Yok o kadarda kötü değildi, ben kurbanlık hisse beleşe getirmeyi başardım :yahoo:
Alıntı: Originally Posted by MiniYatirimci enflasyon verisini satın almışlardı da 1,53ün satın alındığını sanmıyorum. bugün takas avantajı da var. şimdi Haziranda faiz indirimi beklentileri fiyatlanır. zaten bu veri de kötü gelseydi borsanın ipini çekerlerdi. köprüden önceki son çıkışta tutundu borsa.
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Yok o kadarda kötü değildi, ben kurbanlık hisse beleşe getirmeyi başardım :yahoo: benim için çok verimli olmadı maalesef. ilk jetonları çok yukarıdan almışım.
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Yok o kadarda kötü değildi, ben kurbanlık hisse beleşe getirmeyi başardım :yahoo: Verl en paramı candırmayı çağırtma bana
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Yok o kadarda kötü değildi, ben kurbanlık hisse beleşe getirmeyi başardım :yahoo: geri ver ulan paralarımı.....:drunk: