Günaydın [emoji847][emoji847]
it is the average of 5 people in the human environment..
Printable View
Sayın Mira bir konuda görüşünüze sektörden teknik öğretmen olarak katılamıyorum.. Yonga ve lif levha ve lam tablaların presli bölgesi Maalesef dediğiniz gibi değil.. Bu konu tartışılır.. Ama şu bir gerçek, o teknoloji bizde var ama isteğe bağlı üretim ile mevcut.. Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketi aradım "Bilanço pazartesi en geç salı geliyor bir aksilik olmaz ise"
Geçen yılın 9 aylık döneminde 90 milyon tl zarar var.
Bu yıl aynı dönemde sadece 4 milyon tl zarar bekliyorum.
Müthiş bir değişim.
Normal şartlarda bu değişimin çok net fiyatlanması gerekir.
Kar tahminlerinizi sizler de paylaşabilir misiniz
iki saatte yüzde 7,55 yükseldi :)
Senin yükselmeni bekleyen ne kadar çok ky varmış.Bende bekliyorum.1.07 ile
Yaz bereketi mutlaka olmuştur.. Kur da etkilemiştir Elbette.. Benim önemsediğim nokta inegöle bile kelebek bayisinin açılmasıdır
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakalım bilançoyu bu akşam mı açıklayacaklar yarın akşam mı ?
Bilanço geliyordu en geç bugün bilanço ayağına yine öptler bizi
bbugün 16 üzerine atarsa bunun dökme hareketi olduğu anlaşılır ve gerçek yükseliş başlar,
yoksa yine 1,05 0,98 0,95 süreç uzar durur.
Ben bunlar yüzünden artık o dediğine bile şüpheyle bakıyorum, var mı yok mu bilemiyorum.
2 yıldır bekliyorum ve birikimim 4/3 eridi,
Ama Davut sayesinde insan denen mahluklara güvenilmeyeceğini biraz pahalı olsa da öğrendim.
Sağol Davut, sayende artık herşeye, herkese şüpheyle bakıyorum..
it is the average of five people in the human environment..
Birader sende kötü niyet sezsem direk giydiririm zaten. Benim dediğim bu ********lerin lafına güvenilmez al bugün gördük endeks birşey yokken 5 kademe bastı
Geçnede aynısını yaptı 17 den ne zaman çok grafik paylaşıyor adam basıyor. Ben yine iyi düşünüp hareket tarzından dolayı dökme kabul ediyorum.
Bilanço beklentisi ile mal çıkmak için de olsa hareket şart
Tarih verince onca yıllık tecrübeye rağmen bende etkilendim normalde dün satardım 17 den bilanço açıklanacak diye dedim 1 2 gün bekleyeyim salmado da dün
Az önce yine aradım şirketi.
Bilançoyu yetiştirememişler yarına kalmış.
Sinir bozucu bir durum.
Geçen yılın 9 aylık döneminde 90 milyon tl zarar var.
2019/6 aylık döneminde de 20 milyon tl zarar etti.
Ben şahsen zararın sıfıra yaklaşmasını bekliyorum, bu güçlü bir düzelme demek dolayısıyla çok olumlu algılanması gerekir.
Kar açıklarsa bu bile bana sürpriz olmaz.
seans sonuna doğru toparlaması lazım bugünkü hareket bezdirme ve ky dökme operosyonu ise
ve yarın bilanço açıklanacak ve gelecek bilanço iyi olacak ise bir yukarı atak gelmesi lazım ama kademeler ve pasta felaket kötü.
11 de kırdı aşağı bakalım kaç kapatacak adamlar nasıl bir it ise tam bilanço zamanı bu puçt hareketi yapıyorlar.
Benim bildiğim dgklb bugüne kadar bilançoyu hep son gün ve son saatlerde yolladı,
yarın yollarsa bir şeyler değişiyor mu diye düşünmeye başlarım ama sanmıyorum..
it is the average of five people in the human environment..
Kapanış 10 olacak gibi yarın bilanço gelse bile anlaşılan iyi olmayacak
Ky fazla yok mu bu hissede. Normalde bayağı kalabalık olması lazım böyle aksiyonlu günlerde
Şu an başlığı okuyan 4 kişi var :wu:
Hayır yok , bilanço bence fiyatı oldukça olumlu etkileyecektir.
Endeks 100 000 üzerinde tutundukça 1.10 altına gelmez diye düşünüyorum.
Ekonominin en kötü olduğu dönemlerde bile zaten bu dip seviyelerdeydi.
Şirket toparlanırken , ülke ekonomisi büyüme trendine geçerken bu fiyatlarda olumsuz düşünmek akıl karı değil.
Benim maliyetim 1.07 Endeks 100 000 üzerinde kalamaz ise bilanço ile oluşacak yukarı hareket hissede bir trend oluşturmaz ise sat- al denerim.
Yukarı hareket çok hızlı gerçekleştiği için teknik düzeltme doğal karşılanmalı şahsen ben bu sat - al fırsatını kısmen değerlendirdim. Eğer şirket bilanço açıklayacağız demeseydi elimdeki bütün hisseleri satıp düşüşte tekrar geri alır
daha güzel bir trade yapmış olurdum.
Bu söylediğinin arkasında duramama olayını ben de şirkete hiç yakıştıramadım.
Ayın 31 ' inde hisseye giriş yaptılar, nette hala 500 000 lot kadar para girişi mevcut.
Genel müdürün gidişi negatif algı oluşturmuş olabilir.. Destek noktası çalışacak mı takip edilmeli..
şu anki hareketler ya bilanço berbat gelecek önceden fiyatlıyor
ya da son bir bezdirme hareketi için psikolojik sınırları zorluyor.
1.17 direncini test etti sadece 2 seferdir buradan geri postalanıyor. Ben grafikte sorun görmüyorum. 1.50 - 1.60 bandına hızlı bir yükseliş beklentim devam ediyor. 1.28 ve 1.45 ara dirençler...
Zarar miktarında dikkate değer bir azalış ve açılan yeni mağazalarla cironun yükselme beklentisi de yıllık bilanço için olumlu.
Bu fiyatlarla vedalaşma vakti gelmiştir.
Bu da tabii benim kişisel görüşüm, kimseyi bağlamamalı.
Sn.Turşucu takip edin demiş..
yatırım finansman alıma geçmiş deniliyor sosyal medyada
bunu teyit edecek derinliği mevcut bir arkadaş var mı
Kapanışta endeks olumlu bilanço gelecek ve iyiyse 17 üstü kapatır yarın 30 görür
bakalım şirketin bilanço tarihi hakkında bilgi veren şirket elemanının bu kez dediği çıkıp bilanço gelecek mi,
bu adamlar o kadar düzenbaz ki çalışanları da aynı karakterde kişilerden seçiyolardır, elbet er geç pazartesi de olsa o bilanço buraya gelecek, inşallah hile ile zarar çok göstermezler.
geldik son saate d*****n kuyruğu kopacak mı bilanço gelecekse birşeyler yapması lazım aşağı veya yukarı,
millet o kadar bıkmış ki kimse inanmıyor hissenin gideceğine