ixir offline arkadaşlar. sağ sola saldırıyo kim la bu fabrika.
Printable View
ixir offline arkadaşlar. sağ sola saldırıyo kim la bu fabrika.
seni de unutmadım volbor. sıra sende. ama zamanın gelmedi. 23 günün var.
ixir arazi. gel korkma gel. ankara ne olacak. 6 lira ne zaman ixir. yok 0,82 dirençmiş te... akıl var mantık var 0,82 nere 6 lira nere 7,5 kat var arada. kimi kandırıyon sen.
********ler bilsinler biz hep buradayız...
beşiktaşlı seni de unutmadım. sen var mısın dava da? hani sağ sola niye geri çektiniz davayı diyon ya.
o yüzden merak ettim.
bu arada geçmiş olsun beşiktaşlı seneye başarılı olıursunuz. bu sene olmadı. döndünüz ligimize.
yav neden kimse bulaşmıyo bana?
şöyle bir sohbet etsek.
ixir arazi. volbor toptan arazi. geriye sen kaldın beşiktaşlı.
millette para var arkadaş. dışarda eğleniyorlar.
beşiktaşlı yok. ixir zaten sponsorlu. volbor bilmiyom bi dünya. herkes eğlenirken biz evde doğalgaz hesabı yapıyoruz.
ağlamayın o zaman. küfür de etmeyin. beşiktaşlı.
Fesih davasının duruşma günü de yaklaştı. Haftaya Perşembe saat 2 de tüm kervancılar Çağlayan adliyesinde buluşacak inşallah.
Duyduğuma göre, şirket ve taifesi yatırımcılara siz bu davayı kazanamazsınız diyorlarmış.
Şirket avukatları bu davadan iyi para kaldırdılar ki garanti bile vermişler anlaşılan.
Artık nasıl bir paradokssa şirket yönetimi hissedarlarına dağıtması gereken parayı onlara karşı avukat tutmakta kullanmakta.
Ama sonuçta kararı şirket avukatları değil değil yüce Türk Adaleti verecek.
Ben avukatımız Nail beyin dava dilekçesi ile cevap dilekçesini emekli hakim bir akrabama incelettim.
Kendisi, davada şirket aleyhine delillerin çok fazla olduğunu,
ilk duruşmada taraf teşkili sağlanırsa hakimin tedbir taleplerini uygulamak zorunda olduğunu,
Ayrıca dava dilekçesinde, şirket yönetimi aleyhinde bir çok suç isnadı olduğunu,
Avukatımızın bunlarla ilgili suç duyurusunda bulunduğu takdirde,
tüm yönetim hakkında kamu davası açılıp kesinlikle ceza alacaklarını söyledi.
Avukatımıza durumu anlattığımda bu konu üzerinde çalıştığını,
Duruşmadan sonra gerekli işlemlere başlayacağını ifade etti.
Ben artık bu hissede para kazanmaktan da zararımı kurtarmaktan da vazgeçtim.
Benim ömrümden giden 5 yılını hiçbir para telafi edemez.
Bir gün bunların yaptıkları tüm suçlar ortaya çıkar da hakim önüne sanık sıfatıyla çıkarlarsa işte o zaman bize yaptıkları için pişmanlık duyacaklar ama iş işten geçmiş olacak.
Benim ömrümden giden 5 yılını hiçbir para telafi edemez.
işte sayın cebecinin bu lafı dava açanların haklı sebebidir.
benim davacıların aleyhinde olan korkum kervn şirketine bakan düzeyinde kirli ellerin karışması ihtimalidir. böyle bir ihtimal danıştay davası neticesinde vuku bulmuştur, bi takım kuşkuları da beraberinde getirmiştir. elbette davacılar bir takım satılmışların düşünceleri haricinde yüzde yüz haklıdır. benim temennim çıkan karar olumsuz olursa eğer, davacıların bu işin peşini bırakmamalarıdır. çünkü yukarda da belirtildiği gibi geçen uzun senelerin telafisi sadece ve sadece intikamdır. para bu işi temizlemez.
nacizane düşüncem.
Sn.simsar bu aile alışmış hep almaya, başkalarının sırtından geçinmeye.
Bunların lügatlarında vermek diye bir kelime yok.
Hatırlayın ne diyordu SS; Beni daraağıcına çıkarıp boynuma ipi geçirmeden çağrıyı yaptıramazlar.
O zaman isteseler bu çağrıyı çok kolay yapabilecekken, üstelik bu işten kendileri de kazançlı çıkacakken,
Sırf küçük yatırımcı kazanmasın diye yapmadı.
Şimdi ablası da aynı kafada.
Danıştay davasını kazandılar, Uludağ Otel'i geri aldılar hatta 25 Aralıkta açılış bile yapacaklar.
Muhtemelen Kundu Oteldeki sorunları da hallettiler.
Ama hala hiçbir KAP haberi yok.
Avukatları fesih davasında verdikleri cevap dilekçesinde borçları yapılandırdıklarını, ödediklerini söylemiş.
Hani KAP haberi.
Hisseye yeni yatırımcı gelmemesi için ellerinden geleni yapıyorlar.
Eskiler de nasıl olsa yavaş yavaş ihtiyaç oldukça satıyor.
Hepsi kasıtlı....
Hisse yükselmesin yatırımcı kazanmasın...
İnanın kendi yatırımcısından bu kadar nefret eden başka bir şirket yoktur BİST tarihinde.
Takdire değer bir yaklaşım ve durum anlatımı.
Umarız bu defa hukuk en adil şekilde işler,
SPK nın tespit ettiği ve henüz edemediği ortaklık aleyhine yapılmış bütün düzennazlıklar hileler gerçekten karşılığını bulur umarız. Yaptıkları bütün usulsüz dümen dolap işlerle şirketi uğraştıkları büyük zararlardan dolayı sorumlu yöneticilere göstermelik geçiştirmeli cezalar değilde, sahici cezalar verilir umarız.
Ve sadece %10 hissesine sahip olduğu halde, şirketinş birleştirerek borsadaki şirkette ortaklığını %90 ın üstüne çıkaran zt, şirket yönetiminde akrabam var diyerek çağrıdan muaf tutan hukuk yönetimdeki aynı akrabalarının yaptığı bütün hille hurda işlerden de zt yi sorumlu tutar umarız. Hukuğun eşitlik ve kıstas ilkeleri doğru işler umarız.
Sn.1prometheus
Emin olun fesih davasında,
Şirket defterleri,
banka hesapları ve hareketleri,
Tapu bilgi ve hareketleri,
Şirket gelirlerinin nerelere aktarıldığı,
Kimlerle al gülüm ver gülüm yapıldığı incelenip, ortaya çıktıktan sonra,
Bunların da bütün kirli çamaşırları dökülüp Yüce Türk Yargısı tarafından gereği yapılacaktır.
Daha önce yazdığım gibi eğer hukuk kervn da olduğu gibi aynı koşullarda borsa ve borsa dışı şirket birleşimlerinde diğer büyük yatırımcıların kurumsal yatırımcıların fonların olduğu diğer borsa şirketlerde de zorunlu hisse geri alım muhafiyetine hükmedebiliyorsa, ozanan herseye amena denir.
Yani kervn da olan aynı şirket birleşimi koşulları aynı mali ile finansal sonuçlar üretecek şekilde, borsa dışındaki bir şirketi getirilip borsadaki Kordsa, Aygaz, Soda, Ford, Trkcm, Pegasus gibi şirketlerde mümkün olabilir miydi, veya adil bir fiyattan çağrı yapmadan mümkün olabilir miydi? Veya hukuk bu birleşme işini becerenleti zorunlu hisse alımından muaf tutabilir miydi?
Yani diyelim mali yapı olarak flnasal olarak özsermaye olarak oldukça artıda olan yukarıdakş bu borsa şirketlerde, hakim ortaklar ellerindeki hisseleri piyasaya satarak mevcut ortaklık oranlarını %10 düşürsünler. Sonrada flnasal olarak rezalet durumdaki borsa dalındaki şirketlerini getirip borsadaki bu şirketlerle birleştirsinler, birleşen bilançoda borsadaki şirket finansal borç batağına düşsün ve birleşen bilançoda özsermaye 3 kat erimiş görünsün. Ve baş oyuncu ortaklık oranının %10 dan %90 üstüne çıkarsın bir taşla bir kaç kuş vurmuş olsunlar) sonra hukukta gelecek evet bu işi yapan çağrıdan muaf olmalıyım diyecek, Ve hukukta evet sen bu muafiyeti hakediyorsun diyecek! Mümkün mü?
Hele hele bu yatırımcıların çok aleyhine olan bu şirket birleşine ek olarak; borsa dışındaki şirketin üst hakı kullanımı hukuksal olarak kaybetme oladılığı olan bazı tesis veya hotelleride de değerlendirmeye katıp, getirip borsaya şirket ile birleşirecek ve de karşılığında kendine hisse ihraç edecek? Üstüne üstelik bu tesislerin üs hakkı kulunaımının hukuksal olarak sorunlu olduğu birleşme sürecinde yatırımcıya açıklamayacak, Ve sonuç olarak şirket birleşimi sonrası bu varlıklar yıllarca kapalı kalacak ortaklığa yıllarca hiç bir katkı sağlamayacak, sadece borçlarını ve maliyetlerini ortaklığa borsadaki şirkete yükletecek.. ve bunu yapan çağrıdan muaf tutacak.
Nerden bakarsan adaletsizlik.. Nerden bakarsan hukuksuzluk..
Fiyatı yükseltmelisiniz artık patron tahtacı artık her kimsen
Bizler hisseye yatırım yaptık senelerce bekledik artık beklediğimizi almak istiyoruz bütün meselenin özü bu
Mahkeme bu ayın 20 sinde diye biliyorum bilgisi olan arkadaşlar saat kaçta hangi adliyede yazar iseler gitmeyi ve izlemeyi düşünen belki benim gibi gelmek isteyen gidemeyen arkadaşlar yerine eşini dostunu kardeşini yollayıp bunların nasıl kivrandığını duymak bilmek ister.
yoksa 30 milyonu bu fiyatlardan ky mi giydiriyorsunuz ....insanın aklına herşey geli:)) y.t.d valla helal olsun frecell1998 size benim yazdıklarıma anında cevap veriyordunuz bir soru sordum unal gvn yi tanıyormusun diye 5 dakikadır cevap yok tanıyorsan tanıyorum veya tanımıyorum demek zormu beşiktaş bu paylaşımı size cevap niyeti ile yapmış..y.t.d
Yukarıdaki yazı murat ordulu ya aittir.
Senden de 3 gündür cevap yok. İxir4 namı diğer murat ordulu namı diğer ankara murat.
Sen neredesin 5 dakika değil 3 gün oldu.
Benimde aklıma herşey geli:)). Seninle ilgili her şey geli:))
Ama biz bunu yemi:))
Sen kendini akıllı zannedi:)) ama papaz herzaman pilav yemi:))
faprika 0,82 de ne . penim de aklıma pişeyler geldi şimdi. yani 0,82 görürse tavşan kaç tazı tut mu . tavşan mı olalım. ne diyon faprika .)
zaten pu hisse pi çıkış sonrası çufffff yapıyo. 0,82 de şeedim mi şimdi yani. kafamı karıştırma haçan faprika :)
Senin gibi yapayım bende.
Anqarali murad derki 0,82 gecerse haçan satmayin hedef 6. Yersen.
Hamsiyi de hiç sevmem ben. Avladımmı geri bırakırım. Favorim ne sorarsan eğer kefal:)) kefali çook severim hasson 34.
Kefken kerpe güzel kefal var bu sene. Modlar ceza verecek bana. Kendim yazıp kendim avlıyorum.
Kefal yani.
Hasson34 özel mesajınızı aldım. Cevabını yazdım. Karadeniz aksanı falan gerek yok bu tip işlere.
Şakaysa komik değil.
Ceza yemeden kaçayım ben. Kafam bozuk. Fener berabere. Seni unutmadım murat ordulu. Namı diğer ixir4 namı diğer ankaralı murat.
Bende kervn da dava grubuna dahil olmuştum; ancak birileri davayı malesef geri çekti, bunun sebepleri ve sorumluları kim bilmiyorum.
Burada Avukat Nail Çakır'ın hukuki sorumluluğu nedir onu da bilmiyorum; ancak nezaketen de olsa davacılara bilgi verilmesi daha şık olurdu diye düşünüyorum.
Bu gruptaki bazı kişiler hurgz ve anel telekomdaki çağrı ve fesih davaları için de aynı avukatı önermiş.
Davacı arkadaşlara tavsiyem davaya mümkün olduğu kadar katılımcı olmalarıdır.
Sn.Mamadov, Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. aleyhine açılan her iki fesih davasında da yer alan birisi olarak, şunu belirteyim ilk davayı avukatımız Nail Çakır değil herkes kendisi geri aldı.
Yani avukat hiç kimse adına davayı geri çekmedi.
Davacıların kendi aralarında yapmış olduğu istişarelerden sonra oylama yapılarak grup kararı alındı.
Bu grup kararından sonra davacılar bizzat kendileri mahkemeye gidip dilekçe verdiler.
Hatta dava açanlar ilk başta davadan feragat dilekçesi vereceklerdi ama sağ olsun avukat Nail Çakır, feragat ederseniz bir daha dava açamazsınız diyerek bunu engelledi.
Yani şu an ikinci bir dava açılmış ve devam ediyorsa bu tamamen avukatımız Nail Çakır'ın tecrübesi ve bilgisi sayesindedir.
Mahkeme fesih kararı alırsa değerlendirmede şirket hissesinin değeri konusunda tahmini bir rakam bar mı bilemiyorum, Şitkrt hissesinşn değerini tespitte hangi yöntemler kullanılacak, şirket varlıkları değerlendirme raporları yanısıra, şirket piyasa değeri çarpanlarına kullanılacak mı?
Ayrıca şirket birleşimi sonrasında SPK nın tespit ettiği bazı yöneticilerin şirketi uğrattığı büyük zararlar ve çok kelepire şirket dılıns çıkarılmış Bodrum hotelin gibi şirket varlıkların da şirket hissesinin değerini tespitte iliştirmesinin hukuksal dayanağı var mı?
Bir başka bakış açısıyla; yöneticileri akrabası diye zt yi çağrıdan muaf tutan hukuk, zt nin yönetimde olan akrabalarının yaptığı usulsüzlük veya yolsuzluklardan da zt yi sorumlu tutar mı? Yani bu bağlamda hukukta ki denklik ve kıstas ilkesi işler mi?
Sonuç olarak bu fesih davası fesih ile sonuçlanırsa yatırımcıların uzun yıllardır okulmuş büyük zararının ne kadarını telafi edebileceği önemli
.?.............
Fesih davasında ortakların kayyım talebi red edildi diye yememiş içmemiş hemen ertesi gün KAP haberi yapmışlar.
Gören de Malazgirt Meydan Muharebesini kazanmışlar sanacak.
Belki ilk raundu kazanmış olabilirsiniz ama bu maç henüz bitmedi.
Bu dava sonunda da adalet yerini de bulmayabilir belki ama siz yine boşa sevinmeyin.
Allah'ın adaleti geç öğütür ama ince öğütür.
Hakiminizin adaleti yerini bulmasa da ilahi adalet mutlaka yerini bulacaktır.
Yaktığınız kadar siz de yanacaksınız er geç.
İlahi adalette zamanaşımı yoktur. O bir gün mutlaka tecelli edecektir.
Kendisine zulmedilen kişi hiç birşey yapmasa bile Allah onun intikamını sessizce alıverir bir gün......