çok nazlısın ipek kız.
Printable View
çok nazlısın ipek kız.
merill teyze 2 gündür canını okuyor hissenin, sabah 600k artı da olup anlık 600 k ekside her gün böyle yapıyor. Kozaa kozal gidiyor bu da geri gidiyor. Görende sanacak onlar ayrı bu apayrı. Bir annenin 2 çocugundan biri.
La hadi artık , illallah ettirdin ...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Endeks 1120 bu dingil 11.60 , endeks (28.000 puan yükseldi) 1400 bu hala 12.30 da debeleniyo ... Adaletini senin ...
Meril ike global anlik 2m lot artida kusmazlarsa önü açık. Gkobal yarın kesin satar ama
iki kurum 2,4 m lot oldu. Bakalım tavana kitleyeceklermi. bist 50 de bir tek bu ve grup kağıtları kaldı gitmeyen, bütün kağıtlar pandemi sürecinden önceki seviyelerini çok çok aştı
Utandı ..
Can çıkar huy çıkmaz, gördüğü yerden 30 kademe aşağıda , şaka gibi :))
Olur olur..
ne kadar kıvırdın görende çok gittin sanacak.
Hedef çok büyüktür , yoksa şimdiye 20 olmalıydı en aşağı,basıp basıp dökmeye uğraşıyor 10 aydır aynı...
LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu tabloya göre 3 iş günü tavan olmalı,muazzam para girişi var hisseye ama bu seansta bile %3-4 duruyor,hile var tahtada...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f3b59c8327.jpg
O teyzelerin bıyığı vardır. Boşuna heveslenme..
ben bişey sormak istiyorum arkadaşlar.ipeğin kasasındaki parayı hisse başı temettü verse 23 lira ediyor.hisse de badava oluyor.yanlış mı bu değerlendirmem
Kozalın birikmiş temettüleri var, dava sonuçlanıp onlar alınsa zaten dünya para girecek kasalar almaz , bunların kasa zaten hep dolu,ateşleyecek ufak bi haber yeter bu gruba roket olmaya.
Silkelemeyi bitir artık pala amca , kur robotları tavana artık.
dün alıcı olan kurumlar bugün satıcı (merill, global, yatırımı), dün satıcı olanlar ise bugün alıcı (garanti). İşin ilginci okadar alınan mala rağmen kağıdın tavan olmaması ve bugün de oyuncu olarak a1 in kağıtta olması.
globalin 300 k kaldı satacağı sonra meril başlar satmaya. A1 de gelene gidene verdi malı zararına cıktı.
merill yatırım ve global dün 3 m lot aldılar temiz ama dediğin gibi cep to cep, güven sıfır.
Şiddetle kınıyorum !!!
Haftaya toparlarlarsa yıl kapanışını 13.50 civarı yapsa yeter,aceleye gerek yok...
Merhaba arkadaşlar. Bu IPEKE yada koza grubunun parasının hesabını bilen biri anlatabilirmi?
sadece IPEKE nin kasasında 5.810.794.000 TL nakit görünüyor ama şirket 3 milyar dan işlem görüyor. Bu para grubun parası mı sadece IPEKE nin mi? Bilen biri varmıdır?
O para Kozalın kasasındaki nakit. Kozaa , kozalın takribi %45 ine sahip , ipeke de kozaa nın % 52 sine sahip olduğuna göre , demek oluyor ki bu hesaba göre ipekenin kasasına girecek miktar takribi % 23 ü olur. Yani kar dağıtılınca ipeke bu nakitin veya dağıtılacak temettünün % 23 ünü alacak. Şu anda ipekenin kasasında görülen karlar kağıt üstünde.
O söylediğiniz rakamları nereden aldığınızı bilmiyorum ama , ipeke nin kozal dan gelecek parasının dışında hiç bir faaliyeti yok. Benim bildiğim budur inanıp inanmamak size kalmış.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ipeke;hissede kasım ayından başlayan kanal içinde yukseliş gaz alma donemınde girmişe benzer,onumuzdeki hafta içinda fiyatın baskılanacagını ve 11.80-70 civarına inebilecegini düşünuyorum,oradan destek gelip gelmeyecegine bakacagız .MACD kritık duruyor asagı keserse satış netleleşir,RSI asagıya dogru inmektedir;desteklere gelmesıni beklemek gerekecek
gibi gorounuyor
https://i.hizliresim.com/wImHnO.jpg
yabancı alıma devam eder inşallah....hadi ipek kız.
Palalar malı toparlamış galiba artık yukarı başlarlarsa el sürdürmeden çok ciddi tepelere yol alırlar.
İpek gibi güzel başka kız mı var bistte?
credit merily yatırım global aralık ayında aldığı lot neredeyse 4 m lotu geçti. Gelmiş macd RSI ile teknik çiziyor.
Şampiyonlar ligine dönmüş...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...88bc074d58.jpg