Arkadaslar masum insanlar icin bu yazıyı paylaştım
https://www.bursatv.com.tr/m/gubreta...ideo,2704.html
Printable View
Arkadaslar masum insanlar icin bu yazıyı paylaştım
https://www.bursatv.com.tr/m/gubreta...ideo,2704.html
Guzel paylasim...insallah dersaneci sirket yonetimi ve yatirimci iliskileri personeli hakkinda geriye donuk en az 2 yillik bir sorusturma acilir...biz burada yonetimden donen dolaptan bahsedince rahatsiz olan bir grup var...burada vurgun yapildi burada bizim gibi ky lar madur edildi bilgi paylasilmayarak bilgi gizleyerek...ben 10 yil bekledim birsey kazanamadim...1tl arttiginda yirtinanan yatirimci iliskileri hisse 2 tl den 15 tl ye gelinceye kadar dersaneci kupu dolduruncaya kadar ses cikarmadi...yabanci yatirimci gelmesin ky dokulsun diye yapildi...cunku finansallari kotuydu kol gibi zarar acikliyordu gubretas...75 milyon dolara satilan negmar biz hissede iken 21 milyona satildi sonra vazgecildi...21 milyon tl nere 75 milyon dolar nere...yatirimci boyle yaniltilir iste...
Bursa tv haber içeriği yok kaldırılmış neler anlatılıyor varmı okuyan? Ben şahsen şahinkayanın açıklamalarına zerre itimat etmiyorum ilgilenmiyorumda
Bu devirde para için neler yapıldığına şahit oluyoruz...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam dumen olmaz olur mu hisse 2 tl den 15 tl ye yukseliyor arada kupu dolduran biri var ne burut takas ne sirket aciklamasi hicbirsey yok.sonra yillarca bekledigimiz mahkeme sonuclaniyor tesadufe bak...ben bir ara hisse 9 tl den 2 tl ye gelince herhalde sirket batiyor diye dusunmustum kol gibi zarar geliyordu kol gibi bedelli aciklama ihtimali vardi...dersanecide masumhane aciklama yapmis yersen...kimse durup dururken milyonlari biryere yatirmaz...
REX senin sıkıntını şimdi cözdüm ben bir ara hisse 9 tl den 2 tl ye gelince herhalde sirket batiyor diye dusunmustum kol gibi zarar geliyordu kol gibi bedelli aciklama ihtimali vardi... evet o zaman hisse elinde kalanlardan birisi bendim ben hisseye o zaman inandım o dönemlerde her sattığım hisse fırlıyordu yukarı bende uzuncu olmaya karar verdim herhalde sattın kurtuldun hisseden sence kar etmiştin ben ise zarardaydım şimdi şekil değişti yarın ne olacağı bellideğil ben yine uzun takılacağım bu ara allahtan dilerim paraya ihtiyacım olmazda satmam:wave:
Hocam senin zarar etmen kar etmen beni hic ilgilendirmiyor...hatta sonradan atlayan dersaneci degil yillarca beklemis bir ky para kazanmasi beni daha memnun eder...ben paraya tapan biri degilim iyi kotu borsadan yine para kazaniyorum ama dolap dondugu cok acik bunu bir inceleseler icinden neler cikar insallah o gunleri goruruz benim temennim o...
https://www.bursatv.com.tr/m/borsa-n...kale,2288.html
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.bursatv.com.tr/amp/borsa...mpression=true
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha önce bu tür haberleri duymustum hatta bursada yaşayan bir çok insandan duymustum şehir efsanesinden forumlarda vs vs
Şimdi asıl bu hisseyi kaçtan satacaklar
3 haneleri beklediklerinden eminim 100mü 150 mi kaçta satış yapacaklar
Aslında dünya konjonktüründe tarım,gübre,paha biçilmez kaftan
Ama geçmiş yıllara göz attığımızda fiyat olarak ucuz kaldığını hemfikirdik yıl bazında %100-200 prim yapsa bu derece risk teşkil etmezdi 2020 yıl %870 prim yapınca göze batıyor buda soru işaretleri bırakıyor şuan forumda birileri 150 olacak 200 tl olacak derse birşey diyemem 50 düşecek derse yine diyemem şuan tamamen spek kalmıs ,,yıldız pazarında olmasa belkide 20 tavan yapabilirdi çünkü ortada sanal bir hikaye var. Neden sanal diyorum bu ülkede herşey yapılıyor ama sanal ortada birşey yok...
EGE GÜBRE SANAYİİ A.Ş.
Sermaye 10000000.00
Piyasa Değeri
Döviz Varlıkları (TL) 161.069.171 0
Döviz Yükümlülükleri (TL) 68.381.006 0
Net Döviz Pozisyonu (TL) (30.09.2020) 92.688.165 0
Türev Enstrümanlar Net Pozisy
fiat 145 tl
allah aşkına çok bilen arkadaşlar bu verilere göre gübrf bu şirketten daha kötü durum damı size soruyorum
gübrf 86 tl oda daha yeni cıktı bu fiyata
Ya bak bilmiyorsun biliyormuş gibi konuşuyorsun. Borsada kumar oynuyorsun daha 2 firmayı nasıl karşılaştıracağını bilmiyorsun. Hisse gider gitmez ama kendini geliştirmezsen günün birinde paranı kaybetmeye mahkumsun bu hisseden kazansan bile.
Borsada Pişmanlıkların Temettüsü Yoktur.
Bu tatil 3 gün değil de 30 gün gibi geldi yarın olsa da heyecan başlasa :)
Hisse senedinin fiyatına göre bakarak mı soruyorsunuz anlamadım cidden? Biri 145 diğeri 86 olmasının kıyaslama yapabilme anlamında hiçbir değeri yoktur.
PD/DD oranlarına bakarsak iki senedin de ortalamaları son 10 yılda 2 civarlarındaymış. Şu anda eggub 5 civarlarında iken gubrf 50 civarlarına gelmiş.
Onumuzde kent gıda ve finbnk ornekleri varken temele bakmak ne kadar mantıklı o da tartışılır.
Hocam QNBFB ve KENT hikayesi ayrı fiili dolaşımları %1 altında ondan fiyatlamalar suni zaten. Burada üzüldüğüm şu adam temel bilmiyor çıkıp kendinden emin şekilde konuşuyor. Bu yatırımcı profili kaybetmeye mahkum uyardığında da seni manipülatör ilan ediyor. Bilmiyor ki elindeki 2-3bin hisseyi almaya tenezzül etmeyecek biri var karşısında.
Bilmiyor ki elindeki 2-3bin hisseyi almaya tenezzül etmeyecek biri var karşısında.
benim bilmediğim ortada ben diyorumki OĞUZHAN ŞAHİNKAYA biliyor diyorum allah razı olsun adam benim 2 tl hissemi 86 tl yükseltti diyorum siz adama spekülatör diyorsunuz ben onu ortaya koyuyorum allah razı olsun diyorum adamdan
Evet fiili dolaşım oranları cok cok dusuk hisseler amma velakin borsada yeni bir dönem başlayabilir diye düşünüyorum ben. Daha büyük hisselerde de benzer hikayelerin oluştuğu bir dönem olabilir sanki. Belki de son 10 yılda borsada ciddi bir ralli yaşanmadı ve önümüzdeki dönem bu yaşanmaya başlayacak. 1999-2000 yıllarındaki gibi.Bakarsınız yine yatay devam edecek uzun yıllar gerçekten bunu bilebilecek bizim gibi küçük yatırımcı yoktur sanırım.
Cem Okullu nun tskb ve petkm gibi kağıtlara girmesi bana bunu düşündürüyor.Eskiden daha küçük kağıtlara girer çıkardı. Petkm cok değerli bir şirket benim nazarımda ama 173 milyon hisseyi alıp bunu da beyan etmesi ilginç geliyor. Tskb de ardında epey zararda küçük yatırımcı bıraktı, bakalım petkimde ne olacak.
Gubrf ozelinde hiçbir tahmin yapamıyorum bu sebeple. 500 e de gitse 30 liraya da düşse bana normal gelir açıkçası.
Ben kendisine bir şey demedim adam tabiikide parasına bakacak. Gayet güzel taşıdı zaten o olmasa hisseyi KY taşıyamaz. Ayrıca spekülatör olmakta bir sıkıntı yok zaten bizim ülkemizde temettü verimleri çok düşük olduğu için borsada spekülasyon para kazandırıyor. Borsada uzun süredir para kazanmak kadar haz aldığım bir şey varsa o da haklı çıkmak.
Kesinlikle fiyat konusunda hem fikrim bu saatten sonra 150 de olur 30 da ama kumardan farkı kalmadı durumun. TSKB/PETKM de tüm amaç kaldıraçlı viopçuları stop out ettirmek gibi duruyor. Ama üzücü olan şu bilinçsiz küçük yatırımcıların paralarını bu Speklere kaptırmaları yüzünden piyasada bu kadar dominant hale geldi bu adamlar. Kim ne derse desin bu tarz spekler birbirinin cebindeki paraya değil KY nin parasına göz dikerler. Daha bu adamlara Allah razı olsun diyenler var ona da diyecek birşey yok. Borsada eğer başkasının parasındaysa gözün fiyatı ona göre hareket ettiriyorsan hırsızsındır bu çok net.
sabah gider diye 86.70 atladık yoktan yere 30 bin zarar kagıt çıkmıyoda aşagı gelcek gibi.buralardan almak pek mantıklı degil miş beklicez artık
Hafta sonu burada yazılan olumlu yorumları okuyunca arkadaşlara dedim ki daha gitmez. Lütfen bir kere daha söylüyorum kasıtlı birilerinin taşeronu olan kişileri temizleyelim. Yoksa bir gün burada reklam bulamazsınız. Öfkem azalsın diye sabır ile bekliyorum. Olumlu yazılar için katkı verenlere teşekkür ederiz. Sadece bu hisse söylemiyorum.Biraz kapalı oldu fakat birileri için sanırım oldukça açık....
Gübreden Parayı kazananlar,Kozalak toplamaya gitti galiba..
Burası kırmızı,Orası yeşilli..
patron verdi galiba yoksa nasıl bu kadar düşer
satmıcam dediydi halbu ki
Kağıt düşüşe geçince,Gazcı tayfa da ortalıktan kayboldu.Görevleri bitti galiba.!!....
Benzeri durum,Karadeniz de Petrol-Gaz bulunduğu haberlerinin piyasaya bol bol verildiği dönemde, Petkim Kağıdında olmuştu..Şimdi herkes sus pus...
Toprak altından Petrol-Altın değil ama,Birileri Borsada,( Milletin cebindeki ) Parayı buldu...
Geçen haftadan beri alış/satışlar hoşuma gitmemişti uzun vadeli gübreleri 82,65 verdim bugun taban yaptı hayırlısı artık düşerse geri yerine koyarız inş düşmez
Diğer köyde borsanın b anlamayanlar gübreye girmiş bulunuyor allah yardım etsin..