http://fs5.directupload.net/images/180626/8oc43dnr.jpg
Printable View
Sayın cefaks çok teşekkür ederim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://www.dunya.com/ekonomi/1882-a...-haberi-420686
Bakanlığımızca sanayicimizin üretim imkânlarının geliştirilmesine yönelik çalışmalar kapsamında, 27/06/2018 tarihli ve 30461 Mükerrer sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 12/06/2018 tarih ve 2018/11975 sayılı Karar ile 1/7/2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere ülkemizde üretimi bulunmayan 1882 adet ham maddede gümrük vergileri sıfırlanmıştır. (bazı özel tanımlı kimyasal, tekstil, demir-çelik, elektrik-elektronik ürünlerinin yer aldığı) Söz konusu Karar ile sanayicilerimizin düşük maliyetli hammadde temin edebilmesine imkân tanınarak uluslararası alanda rekabetçiliklerinin artırılması hedeflenmektedir."
anlık pasta rica,tşk.
Sayın cefaks çok teşekkür ederim.
Ellerine sağlık
unutma ölü halinin ederi 2,5 tl .. birleşirsen o ayrı mevzu
1.23 ortolama ile aldıgımız malları %38 karla verdik tesekkurler ozbal :)
anlık pasta rica,tşk.
Eline sağlık cefaks
evet, herkes endekste kritik yerde oldugumuzu söylüyor.. özbal ederine geliyor.. bakalım endeks düşeni kıramazsa ( ki beklenti o yönde ) sağlam duracak mı
Sağolsun üzmedi. Kalanlara bol kazançlar.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık kitle şunu tavana 15 gün önce bol bol satış yapan A1 deki namussuzlar noldu kaldınızmı öylece
muazzam hacim var ve tavan hayırlı olsun
Sayın ümit05,
2011 yılında 4.08 de 10 bin adet aldım. Malumunuz üstüne üstlük bedelli arttırımına 8.519 TL daha ödedim. Benim hesabım 7 yıl önceki parayla 4.93 TL. yapıyor. Siz ÖZBAL ederine geliyor demişsiniz. Merak ediyorum ederine nasıl geliyor, hangi kritere göre hesapladınız?
Bu kağıtla kim oynuyorsa artık baskılamaktan vazgeçtiğini sanıyorum. Ben elimdeki kağıttan vazgeçtim. Batarsa batar çıkarsa çıkar hiç umurumda değil bundan sonra! Çöpe atarım gider. Kağıdı eski sahipleri bu duruma getirdiler. ÖZBAL'ı güya ERCİYAS HOLDİNG'e sattılar ama bizi öpmeye devam etmek için 2 milyon 400 bin adet civarında kağıdı ellerinde tutarak (aynı zamanda kağıdı istedikleri gibi speküle etmek için SPK'dan %15 satış müsadesi alıp kağıdı baskı alında tutmaya devam ettiler) ve yönetim kurulunda görevlerini sürdürerek bu zamana kadar geldiler. Burada ERCİYAS HOLDİNG'in de bu oyunun içinde olduğu yadırganmamalıdır. Yoksa eski ÖZBAL'cılar böylesine at oynatamazlardı. Herhalde daha fazla gidecek yerleri kalmadı ki yavaş yavaş kağıt üstündeki baskıyı kaldırmaya başladılar. Belki bir gün gelecek bunların hesabı sorulacak!!
Bu yorumum hiç kimseye AL SAT TUT tavsiyesi değildir.
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, OZBAL.E payları 09/07/2018 tarihinden (seans başından) itibaren 23/07/2018 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler; A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir.
Herhalde birileri farkına vardi olan bitenlerden....
İnşallah bu tedbir yine ky aleyhine olmaz...
Ne olur pazartesi
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimse yorum yapmıyor tavan yapmış olsa da. Demek ki güven vermiyor. Kredili isleme yasak gelmiş ama Tacirlerde zaten izin yoktu krediliye. Bu tedbir acikcasi hisseyi nasil etkiler, tahmin etmek zor. Cuma günü tavan beklemiyordum, o yüzden hic bulasmadım. İzleyelim bakalım.
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hafta 20 tl olacak ozbal... (YTD)
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ederine geliyor dediğim bölündükten sonraki fiyat, malum 2,1 civarıydı sonra amansız satış yedi, yoksa herkes biliyorki erciyas malı bu kadar ucuz olmaz ama bahsettiğiniz gibi kağıdı mundar ettiler..o süreclerde bende vardım biliyorum, herkes erciyas aldı diye sevnirken erciyas ta bunu sömürmeye kelktı hatırlarsınınz, gayrimenkulleri değerlemeden üstüne yatmaya çalıştı spk itiraz ettti, ozbal dan aldığı ürünleri piyasa fiyatı altından alıyordu spk uyardı vs vs..