acil reis in olaya el atması lazım mesela dövizi olanın eli yanar veya cin abd ticaret olayında cin den yanayız falan bukadar bilgi verdik
ıpohene da olur abey
Printable View
acil reis in olaya el atması lazım mesela dövizi olanın eli yanar veya cin abd ticaret olayında cin den yanayız falan bukadar bilgi verdik
ıpohene da olur abey
31 Ocak Perşembe 15:50 TRUMP: YAKIN GELECEKTE ÇİN DEVLET BAŞKANI Şİ İLE GÖRÜŞECEĞİZ
31 Ocak Perşembe 15:50 TRUMP: ÇİN DEVLET BAŞKANI Şİ İLE GÖRÜŞENE KADAR ÇİN İLE NİHAİ ANLAŞMA OLMAYACAK
5,12 altı ciddi sıkıntı olur .....
31 Ocak Perşembe 16:26 ULAŞTIRMA BAKANLIĞI: AVRASYA TÜNELİ'NDE ZAM YAPILMADI, YENİ ÜCRET TABLOSU SEHVEN KONULDU
zuhahahaha :he:
4,91-4,99 gelir mi acaba ?
Bandı aşağı kırdı.
5.1769 vurdu çekti.
daha çok KÖYLERDE yaşlıların kullandıkları eskiden HAVA'ların deneme yanılma bilgileridir
https://resmim.net/f/FUQBav.png
Bu arada KGM-HGS müşteri hizmetlerini aradım bugün...27 ocakta 1.boğaziçi köprüsünden yaptığım geçiş HGS etiketinden 1 dk. bile olmadan 2 kere alındı...Aradım...Kız çıktı...Kayıt oluşturdu...Bu aralar çok şikayet alıp talep kaydı oluşturuyoruz dedi...
Çalışmıyo okuyucu aletler bu ara çok sık yaşanıyo bu durum dedi...Müdürü duymasın...:he:
İtiraz etmeyen ve kontrol etmeyenlere geçiriyorlar sanırım...
Dolar/TL 5.1790
5.1699 vurdu çekti.
1 USD almak suretiyle dolara kademeli destek alımlarım başlamıştır. :wave:
kaldıraçlı piyasada millet patlayana kadar devam
Millet patlayıp sermaye sıfırladıktan sonra long yeni poz açamayacak duruma gelir.
Beni patlattı patlatacaklar zor dayanıyorum :D
30 dakika önce 28 Şubat vadesi için büyük bir kontrat açıldı 200mTL kadar. Bu kontratı açan merkez bankası olabilir.
28 Şubat için 5.2531TL'den kontrat girmiş.
Şu anki 5.18TL'lik kura göre dahi aşırı rekabetçi bir kontrat. Yarım saat önce 5.2531TL çok daha rekabetçiydi.
Evet tımarhanede bir gün daha son bulmak üzere
:) bakan bey demişki köprü zamları SEHVEN siteye konmuş
Yani arkadaş dışardan bakınca bu kadar safmı bu halk diyecem ama bakan haklı
Yazılım şirketi siteyi güncellerken yanlışlıkla yapmıştır :D
Doların çıktığı zamanda dolar çıkarsa japonya oluruz düşük kur iyi değil diyen ekonomist ve ihracatçılardan da ses yok !! dolar ishal olmuş iken enteresan şeyler oluyor :)
bu hurmalar gün gelir tırmalar ver bakalım 5,10 kadar yolun var
https://twitter.com/DanishMan06/stat...20398151376897
imf ile ilgili kulis bilgisi vermiş
Yarın yeni bir ay (ŞUBAT) ve USD/TL için yeni umutlar...5.1746...İşaretleyelim burayı...31 ocak saat 17.17...
Yeni Lehman, Deutsche olabilir...
https://www.zerohedge.com/news/2019-...und-plans-fail
Dolar zıçtı bez getir ; Cıvık zıçtı tez getir :evil:
Forex’de dolar/TL işlemi açanın kusura bakmasın ama hiç aklı yoktur ..
Twıter ekibi 4,6-4,8 çizmeye başladı. O zaman bu dolar burdan alınır.
Papazı trump a
Papazın patlıcanını elimize verdiler....:drunk:
Bİst uçuyor kaçıyor dediler bir bakayım dedim %2 şişirip milletin eline hisseleri vermişler.
İşin ilginci dovizcininde bistcininde eline vermişler ortamı güncel karıştırıyorlar
5.164 suan
yat.tavs. değildir.
Geçen hafta millet 2 milyar dolar almışsa, bu fiyatlarla iyice yüklenmeye başlamıştır.
Gerçi ben 2. tranş alımlara yeni başladığım için tuzum kuru. Amacım merkez bankasını patlatmak, viop'ta 30.04 vadeye yükleniyorum. Seçimden sonra doların patlayacağından kuşkum yok. Bakalım gelen günler ne getirecek?
5.1639 vurdu çekti. Bu bandı da kırdı.
Bence sağlıklı hareketler değil. Zira başarı bir ülkenin döviz kurunu olabildiğince düşük oynaklıkta tutabilmesidir.
Bu tür oynaklıklar aşağı ya da yukarı ticareti yaralar. Ekonomiye zarar verir.
5.16TL'de uzun süre duracaksa sağlıklıdır. Ama bugün 5TL olup 15 gün sonra 6.50TL'ye vuracaksa bu herkes için zarardır.
Merkez bankası ile bir sözleşme yapalım. Diyelim ki dövizi önümüzdeki 10 yıl 5TL ile 5.50TL arasında tutacaksın. Tıpkı Almanların Amerikalıların yaptığı gibi. Ben de rahat rahat ticaretime işime gücüme bakacağım. Kur riski olmayacak.
Evet derse ben %10 TL faizine razı olurum. Şaka yapmıyorum. Açsın VIOP'ta kontratlarını , biz de karşı kontratları satın alalım. %10 faize razıyım.
Döviz tevdiat hesaplarının büyük çoğunluğu akp li seçmen. Çünkü birçoğunun faize hassasiyeti var bu yüzden çoğu akp seçmeninin birikimi altın+döviz.
O yüzden kendi ayaklarına sıktığının farkındalardır umarım
Kayseri, Kırşehir, Yozgat, Nevşehir ve Aksaray en çok döviz hesabı bulunan 5 il
KAYNAK: http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/i...-5-il-30340244
bu işten en karlı ekim başı %3 stopajla 28-30 lardan 6 ay tl bağlayanlar çıkacak gibi görünüyor. tabi seçime kadar beklenmedik bir gelişme olmazsa.
valla Türk halkı sürekli doalr yığıyor bakalım sonu ne olacak:)