Ben özür diledim barıştık cirolix :)
ikna edilmişlerle HEDEF'e gidilmez. HEDEF'e inanlarla yola çıkılır.
Printable View
Dayı duran varlıklar artmış. Ozkaynaklar artmış güzel değil mi?
1.çeyrek geçti..
Asıl beklenti özellikle Seykimin inanılmaz piyasa değer artışı göstereceği 2.çeyrek olacak..
Beklentiler alınır..
Seykimin piyasa değeri bile Hedef girişimi solladı.Buradan bilançoya pozitif etki mutlaka olacaktır..
2.52 sonrası hissenin gazı fazlasıyla alındı.Yarından itibaren fiyatlar dengelenip yönünü bulacaktır..
ASLA YTD...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hedef Portföy Kuzey Hisse Senedi Serbest Fon (B Grubu) ilk 3 ayda %12.37 payı temsil eden 7.915.014 lot hisseyi satmış. ( Halka arz etmiş )
31.12.2019 - 31.03.2020 arasındaki çıkışlar;
YATIRIM FONLARI -6.585.503
INFO YATIRIM MENKUL -1.091.262
Bu tahta nasıl toparlanır merak ediyorum.
Bu kağıt neden bu kadar ucuz kalmış arkadaşlar inanılır gibi değil ??? İştirakleri nelerdir ??? Bilen arkadaşlar ??? Bide patron albayraklarmıydı ???
Emeksiz yemek olmaz. en fazla 50 yazı içerisinde hepsi var. Sahibi namık kemal gokalp. Vallahi ben bundan 1 yıl önce bu hisse bulunduğum halde bir süre sonra çıktim tekrar geri geldiğimde bir yıllık yazıları tekrardan okudum.
bilanço beğenilmemiş demekki
fııli dolaşım % 81 olunca millet yemiyor patron
Üç kişiye işlem yasağı gelmiş ama yasaklanan lot sayısı 0.457 bu muhteremlerin elinde hisse yok mu acaba ne iştir bilemedim.
Sıkıntı yok
milletin beğenip beğenmemesi önemli değil
önemli olan bizim yani kendimiz inanıyorsak
bilançoyu beğeniyorsak ki beğeniyoruzki buradayız
2.13 ila 2,15 gibi desteğe çekilirse
%100 buraya geçeceğim
oldum olası hep tek hisseye yatırmışımdır portfyü en fazla iki hisse yapmışımdır
diğeri albaraka tetikte bekliyorum
Dayı hakkını vermek lazım, tebrikler. Yine de ben geçmişi şöyle özetleyebilirim. Kasım 2018'de bedelli öncesi girdim. İnsanlara %30'lar üzerinde faiz varken, bu hissede mal taşımanın hamallık olduğunu söyledim. Nitekim 2019 Temmuz'una kadar da taşıyan taşıdı. Ben Namık'ın hem Seykm'ini hem de Hedef'ini taşımamak için tercihte bulundum. Hatam, en azından bedelliden gelenleri tutmamak ve aç gözlülük yapıp elden çıkarmak oldu. Sağlık olsun, zaten her kağıt prim yaptı.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=31136&page=30 'da ilk mesajlarım var.
Özetle, Sezar'n hakkı Sezar'a, tekrar tebrikler. Artık bundan sonrasına bakalım. Yanlız Seykm'de olanlar dikkat etsin. Tabureyi alttan çekerse fena olabilir onlar için. (an itibarıyla 11 üstünde!)
Bir miktarını çıktım galiba pişman edecek ama olsun böyle pişmanlığı can kurban.
2.35 oldu artık başka şeyler konuşabiliriz :)
2 gün öncesi takas geldi..
Artık hissede yabancı kalmadı..
Az bir şey Deutce de vardı o da verip gitmiş.İnfo malını almış..
Sanki hissede istenmeyenleri yolcu ediyorlar..
Yabancının hiç olmadığı tahta daha iyidir..
Asla ytd..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0651668e55.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f6208c58e0.jpg
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birilerinin işi de zor be seykimi taban yap ideasi ve Infoyu tavan yap hdfgsyi baskila ve bunları bir güne sığdır.
infoyu tavan yaptığı gibi hdfgs'nin de tavan olduğu günleri görürmüyüz ki...?
Seykim'i İdeas'ı Info'yu götürdüğü yerler ortada. Hedef Portföy'ün yönettiği Kuzey ve Doğu adlı fonların getirileri muazzam ve 2020 yılının en başarılı fonları.
Gelen ilk çeyrek bilançosunda Hedef Kuzey fonunun elinde Hdfgs'nin %12 hissesinin tamamını satması, halka açıldığın %80'nin üzerine çıkmasına sebep oldu. Umarım patron bir gün Güler'de yapılanların bir benzerini bize yaşatır ( halka açıklık %98 ) tabi tatlı taraflarını :)
Hedefimiz o. Bir miktar Soda sanayii bozup geldik. Büsbüyük firmalar da baskılanıp karı iç ediliyor. Soda 400 milyon ilk çeyrek karı açıklamış biz zarar ettik. Bari dedik eski göz ağrımıza gidek. Hiç değilse durup durup bir ara hareketleniy onu yakalariz. Hem ucuz da bu fiyatlar...
Arkadaşlar ben tamamını verdim ama bana göre muhteşem bir hisse 6 olsa zerre şaşırmam. Kalan arkadaşlara kolay gelsin. Bir laf varya "Benden alanda kazansın inşallah"
Seyitler kimyanın peşine takılmış görünüyor!!!
sen git İdeas'ın peşine takılsana!!!!
Bende %100 doğru gitmek için ilk adımımı attım hergün 10 10 ile bayrama kadar tamamlarım diye düşünüyorum
kaçarsada portfy ağırlık burada zaten beni cezbeden muhteşem 3 aylık takas vereceği azda olsa bedelsiz ve bu ortamda kar
birde seyıt kımyayı satıyoruz dedimi ki diyecek birgün
Ağa alımı durdurmuş.
Payların Geri Alınmasına İlişkin BildirimÖzet Bilgi Geri Alım Programının Sonlandırılması Hk.
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Geri Alım İşlemini Gerçekleştiren Ortaklık HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.
Geri Alım İşlemine Konu Ortaklık HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.
Geri Alım İşleminin Niteliği Yakın Ve Ciddi Bir Kayıptan Kaçınmak Amacıyla
Söz Konusu Geri Alımın Amacı Şirketimiz faaliyetlerinin gerçek performansını yansıtmaması ve günlük ağırlıklı ortalama fiyatının son bir ayda yüzde yirminin üzerinde değer kaybetmesi nedeniyle
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 19.03.2020
Geri Alıma Konu Pay Miktarı 6.400.000
Ödenecek Azami Tutar (TL) 12.000.000
Geri Alım İşlemlerinin Detayları
İşleme Konu Pay İşlem Tarihi İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) Sermayeye Oranı (%) İşlem Fiyatı (TL/Adet) Varsa Bu Paylara Bağlı İmtiyazlar
B Grubu, HDFGS, TREHEDF00017 24.03.2020 40.000 0,06 1,48 YOKTUR
B Grubu, HDFGS, TREHEDF00017 24.03.2020 50.000 0,07 1,5 YOKTUR
B Grubu, HDFGS, TREHEDF00017 24.03.2020 67.346 0,1 1,51 YOKTUR
B Grubu, HDFGS, TREHEDF00017 24.03.2020 300.000 0,46 1,52 YOKTUR
B Grubu, HDFGS, TREHEDF00017 24.03.2020 3.071 0,004 1,56 YOKTUR
B Grubu, HDFGS, TREHEDF00017 24.03.2020 50.000 0,07 1,57 YOKTUR
B Grubu, HDFGS, TREHEDF00017 25.03.2020 250.870 0,39 1,586 YOKTUR
B Grubu, HDFGS, TREHEDF00017 26.03.2020 500.000 0,78 1,716 YOKTUR
B Grubu, HDFGS, TREHEDF00017 27.03.2020 480.000 0,75 1,703 YOKTUR
Geri Alım İşleminin Tamamlanması
İşleme Konu Pay Geri Alınan Paylar İçin Ödenmiş Olan Azami Bedel (TL/Adet) Geri Alınan Paylar İçin Ödenmiş Ortalama Bedel (TL/Adet) Geri Alımın Maliyeti (TL) Geri Alım Sürecinde Kullanılan Kaynak Geri Alınan Toplam Pay Sayısı Geri Alınan Payların Sermayeye Oranı (%)
B Grubu, HDFGS, TREHEDF00017 2.848.857,82 2.848.857,82 2.848.857,82 12.000.000 1.741.287 2,72
Ek Açıklamalar
13.05.2020 tarih ve 11 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısında;
Şirketimizin 19.03.2020 tarih ve 05 sayılı Yönetim Kurulu kararı ile Sermaye Piyasası Kurulu'nun 3.1.2014 tarih (II-22.1) sayılı Geri Alınan Paylar Tebliği (Tebliğ") Madde 5'in 4 ve 5. fıkrası uyarınca, Borsa İstanbul'da (BİST) oluşan hisse değerlerimizin Şirketimiz faaliyetlerinin gerçek performansını yansıtmaması ve günlük ağırlıklı ortalama fiyatının son bir ayda yüzde yirminin üzerinde değer kaybetmesi nedeniyle yakın ve ciddi bir kayıptan kaçınmak amacıyla geri alım kararı alınmış ve bu çerçevede 1.741.287 adet pay geri alımı gerçekleştirilmiştir.
Piyasa şartları değerlendirilerek; gerektiğinde yeniden başlatmak üzere geri alım programının sonlandırılmasına oy birliği ile karar verildi.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
oda_ExplanationTextBlock| 12-13.05.2020 tarihlerinde İdealist Danışmanlık A.Ş. paylarından 111.000 adet 3,90-4,29 fiyat aralığından satılmıştır.
Bu işlemle birlikte İdealist Danışmanlık A.Ş.'deki paylarımız 13.05.2020 itibarıyla %33,41 sınırına ulaşmıştır. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıda tabloda verilmektedir.
Arkadaşlar merhaba. Forumu uzun süredir takip ediyorum ama yeni katıldım. Bu kadar satış neden acaba fikri olan var mı? Tüm yatırımlardan biraz biraz sattılar. Para mı lazım yeni yatırım mı gelecek? Yatırım satması gerekecek kadar borcu yoktu çünkü.
Umarım olumlu şeyler oluyordur. Namık hakkında pek iyi şeyler okumadım hiçbir yerde. Ama şirket cazip geldi.
İştiraklerinden biri olan fade gıda, yanlış hatırlamıyorsam borsaya kote olmak için başvuru yapmıştı. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
Gerçi payı yüzde 5 civarında ama olsun . Daha fazla bir ortaklık payına sahip olmasını isterdim.
GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
13.05.2020 tarihinde Geri Alım Programı Kapsamında Geri alınan 1.741.287 adet paylar 2,31 fiyattan satılmıştır.
İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıda tabloda verilmektedir.
iyi de kim aldı
info 2.108.000 almış
2.168.000 satmış satan patron o vakit info mu almış oluyor
çünkü pastada en ıyı alıcı capıtal 180 bn ad
Benimde dikkatimi bu çekti akd ye baktığımda sağ cebinden sol cebine mi koydu acaba ?GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.