https://resmim.net/f/aCq75M.jpg
Printable View
yf bir ara 2.7 milyon çıkmıltı alış toplamı şuan 2m düştü..
yukarı çekip diğer taraftan mal vermek için kullandılar büyük ihtimal
100 milyon dolar neyin bedeli üstad? Maden zaten hiç üretime gecmedi ki?
Acaba sözleşme tarihleri arasında gubrf ve yatırımcısı maddi kayba uğradı ve bunun kozadan maddi tazminat davasıyla karşılanması gibi birseyler dolaşıyordu nette ama boyle bir tazminat davası acılmadı kapa göre.. bu bildirim sadece kendilerine ait oayan ruhsatı istiyor diye anliyorum ben..
Sözcü gibi paçavra gazetesi her zamanki gibi felaket tellallığı yapıyor.daha 2 hafta önce hükümet İMF ile anlaşma için görüşüyor anlaştı diyende,Mahfi Eğilmezi kaynak gösterip dolar 7-10 lira olacak diyende bu paçavra gazetesi.Mahfi eğilmezde haberi yalanlamıştı.Sözcü mesela Ocak ayında 5.1 milyar bütcenin fazla verdiğini, 12 milyar lira faiz dışı cari fazla verdiğini söylemez.Notumuzun yakında artabileceğini en azından görünümünün pozitif olacağını söylemez.verilen haber yalan değil onu demiyorum ama her zaman felaket tellalı ,yalan abartı,yanlı ,haber veren gazete müsveddesi olarak bakıyorum.
Yataş saatlik
https://resmim.net/f/caLHcG.jpg
Yataş günlük
https://resmim.net/f/HCnp2E.jpg
Böyle kağıtlara da ayarım. 2.05 direnç geçmesi lazım denilmiş. Baktım şimdi geçtiği gibi onay yok hiç bir şey yok tak 2.24 te:) ne boktan spek kağıtları. İşte bunlarda teknik hikaye ondan diyorum. Yarın sağlam destek dediğiniz 2.05 i de aynen tak diye kırar bir baktın 1.90 dasın. Paramız değerli olmalı girilmez bunlara.
Sent from my iPhone
Bu işin sonu nasıl olacak gercekten cok merak ediyorum.. ulkedeki butun inşaat ihalelerini hemen hemen aynı gruba veren .. her gittigi geziye ayni işadamı ve gazeteci takımı ile giden bir iktidar koza yi da heralde kendinden olmayan bir gruba vermez diye insanin aklina geliyor.. ahlatçinin aciklamalarida bunu destekliyor sanki.. bu arada bekleyen ve durdurlan ruhsatlar (-ki kozaa da herseyden ama herseyden çok daha önemli olan konu bu ruhsatlardir bilmeyenler icin yaziyorum halen tık yok bu konuda.....) ile bu söğüt ne olacak gercekten cok merak ediyorum.. hangi eylem alacak grubun işine daha cok yarar bunu düşünmek lazım artık..
THAYO iflas mı etti?Bu ne yaa
:yes:............. paaramız kıymetli olmalı ....sonra da diyoruz ki borsa değil kumar hane ...ama bile bile lades demekle bizim hiç mi suçumuz yok..ilk acemilk devrimde bende ...yakalandım..ve sermayemin %30 yediler..ama iyi ki yediler sonra başladım araştırmaya ilk mum saydım..sonra nereden döndüklerine bakatım destek ve direnç nedir..vs....ama şimdi herkesi dinleyerek ama kendi bilincim ve tecrübemle alıyor ve satıyorum ...mutlaka araştırın byler...ve son olarak bu kağıtlardan vazgeçin derim acizane ....syglar...:ok:
Sayın ipman koza ve Albaraka pasta rica etsek
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hacimlere göre sıralama https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5950dd808d.jpg
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selamlar,
Bir konuda yardıma ihtiyacım var. Matriks de Dmi indikatörü hakkında bilgi sahibi olan varsa burayı meşgul etmemek adına özelden bana yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler.
Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
Kozaa, buralarda 10-15 krş la git gel yaparken, **Günlük Sistem**de iyileşme süreci de devam ediyor, göz ardı edilmesin....:)
Aselsan 24.26 üzerinde kaldıktan sonra bollinger orta bandı 24.50 ki denizin de grafikte dirençtir kendileri, orayı geçerse alımlar hızlanır. İndicatörler de, hürol hocaya özelden tüzelden yazarak anlattıktan sonra paylaştığına göre[emoji4] al durumunda(ichimoku dışında). Takip edelim. 25 şubatta satmak üzere bekliyorum.
Sent from my iPhone
Çok iyi Temelci bir arkadaşın orta ve uzun vadeye yönelik Aselsan ı da kapsayan dün paylaştığım tablo çok gerilerde kaldı, o tabloyu iyi incelemende fayda var, derim...Tabloda çok hisse yok, 20 yi geçmiyor...Aselsan ı da o tabloya almış...Hisseler de şu olayda KY üzerinde çok etkili oluyor>>> Hisselerin yükseliş hızı ve marj derinliği ( günlük ve haftalık performansı).....
25 şubattan aselsan diye bir hisse senedi olmayacak abi hayatımda şurada iki bilanço hareketi operasyonu yapıyoruz[emoji3] uzun vade istemiyorum zaten. Ama ben bedelsiz verebilir diye tahmin ediyorum bu sene. Karı sermayeyi geçecek gibi. Biz dededen kozacıyız[emoji12] 4 martta yavaş yavaş koza/kozal abileri toplamaya başlayacağım. Petkim de bilanço sonrası mümkündür.
Sent from my iPhone
Kozaa büyük resim benim görebildiğim kadarı ile !!!
Üçgenler simetrik olarak bazen küçük aşağı gelmeler yaşansada bir şekilde hep yukarı kırılmış.Trend yukarı yönlü devam etmiş..Kısada çok sert hareketler yapmasından dolayı çizgiler pek oturmuyor ama uzunda istikrar görebiliyorum tabii son kırılıma kadar şimdilik :)
https://i.hizliresim.com/dvMdB7.png
burda söyledimmi bilmiyorum ama otkar diyorum kısa vade hedefi 125 orta vede hedefi 158 tl sebebi ise bae de yeni kurulan aselsan tarzı bi firma ile yapmış olduğu anlaşma bilinen anlaşma 600 milyon €uro devamı gelecek olan anlaşma 1.5 milyon Euro
takip etmek isteyen arkadaşlara duyrulur
90 TL de söylemiştim hocam ,tank ihalesi sonrası 60 lara kadar düştü ordan beri yük seliyor. Bilançosu da iyi.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.