Yeni sezonun ceryanlı kuşu olabilir..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yeni sezonun ceryanlı kuşu olabilir..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son 5 dakikada 100000 lot alarak niye kaşındım ki.
Twitter #Togg etiketinin gazına geldim.
Bu saflığım tarihe not düşsün..
Bile bile lades..
Turkcell Enerji, Türkiye'nin dört farklı lokasyonunda gerçekleştirdiği öz tüketim modeline uygun güneş enerjisi (GES) projelerine yenilerini katarak devam edecek. Türkiye'nin en büyük veri merkezi olan Turkcell Ankara Veri Merkezi bünyesinde 800 kWp gücünde ek bir güneş projesinin kurulumu için çalışmalara başladık. Yeni yapacağımız ağırlıklı güneş projeleri ile kapasitemizi 2022 yılında 50 MW'a çıkarmayı hedefliyoruz.'
Kılınç, yakın zamanda müşterilerine Türkiyede yenilenebilir enerji kaynaklarıyla ilgili önemli bir müjde daha vereceklerini bildirdi.
İnşa ettiği güneş enerji projeleri sayesinde kazandığı tecrübelerle Turkcell Enerji'nin, yakın zamanda bu deneyimi sahaya taşıyarak, müşterilerine farklı finansman paketlerinin olduğu çözümler getirmek için de çalışmalara başladığını aktaran Kılınç, 'Uçtan uca proje kurulumu ve finansmanı sağlanarak müşteriler, kolay bir şekilde güneş projelerine erişebilecekler. Çok yakında bu konuyla alakalı detaylı bir lansman gerçekleştireceğiz.' ifadelerini kullandı.
https://www.aa.com.tr/tr/sirkethaber...altiyor/671524
aslında güzel potansiyel taşıyan bir iş, turkcell tüketiciye erişim,
devasa operasyonel/finansman gücüyle bu işte yeni bir çığır açabilir
vay anam vay borsa nereden nereye geldi.
bist 30 da hisseler 3-5-10 kat gitti. bu hala geçen sene fiyatında. bir yıl boyunca süründürdü durdu. doldur boşalt 16 tl.ye bile düştü. Birileri beddua etmiş galiba TCELL hissesi alsın diye... togg falan fiyatına faydasızda, bu kadar kötü olmamalı idi...
Bu hisse ne zaman değerini bulacak biliyorum diyen yalan der, kimleri öğütmedi ki Turkcell değirmeni.
İğneden ipliğe her şeyin fiyatı uçarken bunun aynı fiyatlarında kalması elbette anomali. Ticarette ve borsa da para anomaliden kazanılır elbet bunuda biliriz lakin bunlara ilave can alıcı nokta zamanlama faktörü var bilmek gereken. Esas mevzu bu.
Artık tamam gider diye poz alıp bekleyen kim varsa canından bezdirip sırtından atmasıyla meşhur hissemiz.
togg beklentisi bitti
bilanço da geçince
iş yapacaksa o zaman yapar....
bu dönem piyasanın yeni huyu bu...
Borsanın en ucuzlarından.
Sabırlı bir yatırımcı olarak bugün aldım, olması gereken 3 hane bence. Bekleyelim görelim.
Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Erken davranıp satmak doğru değil.
Geçen hafta da olumlu yazı yazmıştım. Aynı fikrim devam ediyor. Yarın da güzel bir gün olacak diye bekliyorum.
Ne düşmesine izin var ne çıkmasına bugün. Bilanço günü toplama operasyonu mu acep
Beklentiden %50 fazla kar gelmiş. 4.çeyrek daha da iyi olacaktır
Hissenin hakim ortağı, hissenin performansının neden süründüğünü ve neden kimselerin hisseyle ilgilenmediğini net olarak açıklıyor bence. Mevcut enflasyonist ortam olmasa bu fiyatlara da gelmezdi diye düşünüyorum.
Unutmayın bu kağıt aynı zamanda Amerikan borsasında işlem görüyor. Şuan orada yüzde 6 pirimli. Yarın için olumlu...
Evet ABD tarafı çok iyi.
Bilanço beklenenden iyi geldi.
Yarın da pozitif gün devam edecek görünüyor.
Hepimize bol kazançlar...
Bu hafta %16 yükseldi. Performans bence çok iyi. Tahtayı bilmeyenin malını kolay alıyorlar. Bir anda %3 basıp tekrar üstüne rahatlıkla alırlar.
Teknik olarak satma zamanı değil.
Cuma günü bofa deli gibi mal aldı. Yükselişin devamını bekliyorum. Seans içi tekrar basar ve mal toplar. Tahtacının klasiğidir burda
Tcell de işlem çok yaparım. Ama topiği çok sessiz olduğu için şu zamana kadar yazmadım.
Umarım biraz daha hareketlenir buralar
Turkcell her ay zam yapmaya başladı, yıllık tariflerede aynı şekilde.
Düşünüyorum yarın öbür gün kim gelirse gelsin ülkenin başına bu faizleri enflasyon seviyesine çıkartmaya mecbur
O günler en geç seçimin akabinde mutlaka olacak
Bu durumda ihracatçı reel sektörün bir kaç köklü firması hariç tüm sektörlerde ve ekonomide çok keskin bir daralma olacak
Etkilenmeyecek tek sektör muhtemelen iletişim olacak
Bugün artık telefonlar internet insanlık için ekmek su gibi bir ihtiyaç haline geldi
Elimizde ki telefonlara bağımlı hale geldik
Hem işlerimizde hem tüm ilişkilerimizde
Olmazsa olmaz
Bu sektörün değeri krizlerde daha çok anlaşılır gibime geliyor
Şimdi birde şu var
Son aylarda artmaya başlayan internet ve iletişim zamları enflasyon seviyesini geçecek tempoda ilerliyor
Ve bu yükselişler kalıcı
Dolayısıyla tcell in her gelecek bilançosu bundan sonra bir öncekinden çok daha iyi gelecek bu çok net ortada
Hisse zaten ucuzdu
Hem ucuz hemde kriz korumalı güvenli liman
Bu şirketin fiyatını burada bırakmazlar diye düşünüyorum
Trenti halen devam ediyor.
Bofa alışları her gün devam ediyor.
Tarihi zirve üzerinde ve 30 lira üzerine doğru gidiyor.
4.çeyrek ve önümüzdeki dönem karları bu karların üzerinde olacaktır.
Önümüzdeki süreçte bana göre mutlaka portföyde olmalı
Sadece bende var sanırım :)
Bugün de devam yola. Daha da iyi olacak
Sessiz bekliyoruz
Bizim yerlinin artık eli gitmez buna, hatta almak bir yana çoğu satmış. Geçmiş sayfalara baktım da mezarlık gibi.
Üç yıl canımı çıkardı benim için yüklü miktarda mal aldım 150k. Al sat Bıktım bezdim 4/5 ay önce 17.xx den sattım. 10 kat gidecek dedim ama kuruşunu görmeden zararına çıktım .
Ne mutlu sabırla bekleyenlere. Tebrik ediyorum sizleri ...
BofA bugün TCELL alıp THYAO BİMAS satıyor,
https://i.hizliresim.com/4omrnnw.PNG
5G ile ilgili bir duyum koku vs başka bişi mi var acaba?
Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
KOMODOR 2019
Türkcell!in sayfaya bakın! Rüyamda görsem inanmazdım.Yani şimdi hiç küçük yatırımcı yok mu yani?:whistling:
Birde, Yapıkredi robotu dev Türkcell tahtasından ne istiyor anlamadım?
bofayı şebeleğe benzettiler. her alım satımı zarar yazdı bofanın.
https://www.yeniakit.com.tr/haber/ce...m-1698283.html
Son aylarda mobil iletişim ücretlerine, sms ve internet paketlerine %77 oranında zam geldi. Bu zamlar Türkcell in bundan sonra gelecek karlarını çok olumlu etkiler. Hisse fiyatına da yansıyacaktır.
Superonline internet turkcell in iştiraki piyasada pazar payı yüksek.
Bugün son anda karanlıkta 11.427.615 lot işlem gördü ve günün en düşüğünden kapattı.
Ne dümen çekiyorsunuz be arkadaş..
gedik yatırımın bugün kimin malını sattığı önemli. İnşallah bir açıkçının işlemidir ve olay bitmiştir. Yoksa bugünkü yaptıkları satışın arkasını bırakmazlar basmaya devam edeceklerdir soluksuz. Karanlıkta 10 milyon lotun üstünde satış yedi. Sanki tabana bastılar kağıdı.