Çok yakın geçmişte Fed'in duruşu neydi şimdi ne
Printable View
Teşekkürler, haklısınız ben yanlış biliyormusum.sadece birikim hesabına ekstra faiz varmış...
Yine de bu merkez bankalarına çok güven olmaz
Piyasada 24.10 32 gun ustune otan yok.arastirmayin
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
enpara 250 üstü 23 gözüküyor yıl dönümünüz bu ay ise yarim puan daha veriyor 2 ay .
O da uzun vadeye o oranı vermiyor galiba.
Zaten kendi sitesindeki oranlar bir acayip
Ne zamandan kalma bu oranlar acaba? 32 gün % 9 diyor.
https://www.tbank.com.tr/perakende-b...CfIZaHjw%3d%3d
Ustad nkolay hakkinda bir sorum olacak. Diyelim bugun 300k kadar nkolay bono aldik ve orano 25 olsun. Haftaya nkolay 23 e dusurdu. Bizim bonolar 23 tenmi degerlenir 25 ten mi? Yani bozana kadar ayni bagladigimiz oran gecerli midir? Oyleyse ppf ye gore mantikli degil mi?
Bu ay indirmezde böyle giderse Temmuzda indirir gibi.
Gram altının da 2 ayağı var.
İlk ayak dolar, dolardan çok etkileniyor.
İkinci ayak ons, ons daha az etkiliyor gramı.
Ons baya bir yükseldi, dolar yerinde sayıyor.
Dolar yataya bağlar, ons düşüşe geçerse gramda elde patlar.
Şu anda en aklıma yatan Nkolay bono.
%25.15 MK'dan 6 aylık alıp tutmak güzel gibi, beğenmedin sat çık.
Onda da tek sıkıntı sakata gelirmiyiz acaba?
Ankaradaysanız şu başlıkta ilginç bilgiler paylaşılıyor, bir göz atın.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...?t=577&page=78
Portföyü aktif yönetmek lazım
2-2.5 sene gibi bir sürede ikiye katlamak mümkün
Ha tabi kimisine az gelebilir..ben memnunum
Hocam gayrimenkul isi degiktir. Beklentinize ve yasiniza gore degisir. Ornegin emeklilige yakinsinizdir ve emeklilikte ticaretle ugrasmak istiyorsunuzdur. Isyeri derim
Yasiniz genctir kesinlikle arsaya bulasmayin derim. Arsa piyango vurmazsa karini 10 yildan once birakmaz. Ogretmensinizdir yazlik derim ki yazlik alacaklar icin bu yaz fiyatlar felaket ucuz kacacak firsat degil.
Kacinci mulku aldiginiz onemli. Ilkse sorun degil ama her defasinda rayici arttirmalisiniz...isyeri kendiniz isletmeyecekseniz kesinlikle onermem cunku bugun kurumsal isyerleri bile kirayi takip kaciyor...ben arsa isini pek sevmem. O iste siyasi belediye ayaginiz olmali. Ev ise temizdir. Ama kiraciyla ugrasmak derttir. Bu sebeple en luksunu almaniz lazim. Kiraci demeyin sizden zenginleri var. Kirasini gununde yatirir...yani gayrimenkul isi cok cerefilli. Ppf sonrasi sizi sarmaz 😃😃😃😃
Yalnız bulunduğum bölgede bir tane Bekçi yoktu
Şimdi sürü sürü atanmış
Bu ülkede eğitim sağlık açığı var, bekciden ziyade
Bence yanlış bilgi veriyorsun webster .Tarla işi sanstır ama arsa işi değildir çünkü imarı vardır ne olacağı belli olan topraktır .Arsa bana göre borsadan sonra en karlı uzun dönem yatırımdır .
Ev mi işyeri der isen tabikide ticari herzaman ön plandadır .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi