Reise bıraksan bu durma göre, sanayi üretimi % 230 artmış...
Beklentiye göre tabi...:)
Printable View
Bu beklentileri sanırım bloomberge çıkan o uzmanlar var ya onlar veriyorlar :he: Anket gibi bişey yani :he:
Dolar düşiyeah, dolar elden gidiyeah
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu hususta var.. seçimden önce açıklanacak bir s400 iptali olayı oy kaybı demektir..
Bu yüzden seçime dek bir şekilde gündem dışı tutmaya çalışacaklardır..
Şu topikte ne zaman reel dolar alma fikirleri yoğunlaşmaya başlasa yada öldük bittik, gemi dümensiz kayalıklara doğru hızla ilerliyor tarzı yorumlar çoğalsa ne hikmetse bir şeyler oluyor dolar gevşiyor ha :kmk:
Tr s400 alamaz dolar 30 olur
6.2 ye s400 ile gelmedi
Yalan s400 haberleri ile sert düşmesinin nedeni pala hala dolarda degil
Buralar bana gore dolar icin ucuz yerler orta uzun vadede
S400 alinmamasi notr almasi 30 yapar
Dusmesi sacma bence
NDF'ler üzerine güzel biryazı dizisi: (NDF: Non deliverable Forward, Fiziki teslimatsız TL uzlaşmalı vadeli kur. Tcmb'nin bankalar ile kurduğu kapalı piyasadaki VIOP benzeri bir sistem. Sadece bankalar ile tcmb kapalı kapılar ardında işlem yapabiliyor.:notr: )
https://twitter.com/e507/status/1049615475594973184
Şimdi SİZ mağdur rolü oynayarak 17 18 yıldır ülkenin başında olsanız, dıjj güjjjjjler dıjjjj güjjjjlerrr diye ağlasanız.
Ve buna karşılık s400 füzesini alıp doları uçurtup yine dıjjj güjler yüzünden gördünüz ülkemize neler ettiler mi dersiniz? Bu fırsatı kaçırır mısınız? Yoksa paşa paşa sessiz sedasız geri adım mı atarsınız
s400 den vazgeçersen Rusya sana iyi yaptın aferin mi diyecek
Hangisini tercih eder bu mağdur [emoji23][emoji23][emoji182]
Yaşlı sarışını mı keltoş rusu mu[emoji449]
iyi de bunun kararinda reisin etkisi yuzde kac sence?
simdi orda bi Devlet var uzakta ama cokta uzakta deil hani
diyo surekli demecsel
ah filistin vah filistin artik sana devletini hedaye edecem
meali
kasiniyom, bi yerlere girecem
bu durumda, ilk olasi salca olacagi yer sence neresi:
a: svaziland
b: Karadag
c: Deutschland
e: finland
d SIKKINI maksus yazmadim
S400 konusunda seçime kadar o konuda gol yememek için basına sürekli abd ile anlaşacağız minvalinde bilgi sızacağını düşünenlerdenim. Seçime kadar zaman kazanmaktan başka birşey değil. Özellikle gece piyasaların sığ olduğu zamanlarda bol bol bu tarzda haberler servis etmeye devam edebilirler.
Bence s400 olayı seçim sonuna kadar tatlıya bağlanmaz çünkü ABD ye bu kadar kafa tuttuktan sonra yapacakları anlaşma akp'ye çok oy kaybettirir. Bunun bilincindeler.
O yüzden tatlıya bağlamaktan öte o konuda gol yememeye çalışıyorlar.. bence
Bugun dolarin hic tadi yok
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bütün şıklar senin tabirinle salça zaten. Suriyede salça oldu Irakta salça oldu Fetöşte salça oldu, Rus uçağında salça oldu, hayırsever rızadan salça oldu, halkbanktan salça oldu, bakanlardan salça oldu, brunsondan salça oldu, golan tepelerinde salça oldu, filistin bile diyemiyor ki orada da salça oldu. Ama s400 de olmaz diyen bannak kaldırsın [emoji449][emoji449][emoji449]
İdlib'deki durum da iyicene karışık...
S-400 den cayma, Suriye'de durumumuzu daha da vahim bir hale getirebilir.
Dış ilişkilerdeki halimiz ekonomik durumumuzdan çok da farklı değil.
Ve ülkeyi Suriye bataklığına sürükleyen eski dış işleri bakanı şimdi iyi polisi oynayarak vatan kurtaran Şaban rolüyle ortaya çıkıyor.
Sırada Babacan Ve gül bekliyor.
Ne ballı işmiş bu siyaset...
Vazgeçmiyorlar.
Kapya biberi köklemesinler [emoji441]
aslinda farkli gelcek belki dusunce ama
koskoca rusyanin ordan gelcek parayami ihtiyacimi var da
sana satiyo onu, para sikintisi cekmiyo adamlar. yazlari burdalar zaten alanyada.tatilde,
yada burdaki siyasilare malzeme olsun diyede vermiyo sa
maksadi ne sence?
gercekten merak ettim
cok emin oldugun icin. kendinden
Ben kendimden bilmiyorum hocam 40 yıllık Kani olur mu Yani? Diyorum. Rusya o füzeleri kurarak alanını genişletiyor. Bu onun için paradan çok daha kıymetli. Reis içinde tam mağdur bacılık bir zemin. Kaçırır mı sen söyle
Kanun tanımaz hukuksuz yönetimin devlet yönetimindeki tüm iş ve işlemleri örtülü olduğu için 17 yılda ülkede yarattıkları hasar net bir şekilde görülmüyor. Ekonomideki kara delikler her geçen gün artarak büyüyor. O yüzden o makamlardan ayrılamazlar. Seçimlerde kaybetseler bile asla o makamları terk edemezler. Çünkü yedikleri naneler çok. Onların ortaya çıkması sonları olur.
Şimdi detayına bakabildim. Dün itibariyle likidite açığının fonlanmasında üst bant ağırlık kazanmaya başlamış.
AOFM %24.71 olmuş. Toplam Likidite açığı da 60.2 milyar TL.
Para politikası likidite açığının da düşmemesi sonucu etki etmeye başlamış.
Dövizi bu da baskılıyor olabilir.
Dün ve cuma günü tcmb faizi piyasa faizine etki edememişti zira sistem likidite açığını da azaltıcı yönde bir refleksivardı.
Mevduat sahiplerinin dolarlarını mı satıyorlarmış ? Pehhh...
S-400 olayı ve yarattığı komplikasyon, bizim 10 maddelik (laf ola) bela listemizin bir yerinde bir olgu.
O bela kalksa (ki iki ucu boklu değnek durumu var, ABD ile halvet olsak Rusya ile bozuşacağız ki bence çok daha beteri) listedeki diğerleri hazırolda bekliyor.
Dolar kuru bu ülkede, zaman zaman gevşese de, bu şartlarla rahatlamaz.
Kiralık kasa ne güzeli
https://www.tml.web.tr/konu-35.php
Ama ne hikmetse rus yetkili oyle bir sey yok dediginde hic tepki vermiyor
Piyasada biliyor artik biz aliriz dedigimizde almayacagimizi, vermeyiz dedigimizde verecegimizi.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankalar aksam 5.9 a getirir hangi dolari satiyorlarsa Boyle suursuzca cok ilginc
Yabancı palalar bir şekilde dolar/tl baskılayıp yatırımlarını çekiyor olamazlar mı?
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dolar satıp borsaya giriyor olabilirler mi ? Borsa yükseliyor bugün sabahtan beri...