Hayırlı olsun
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hayırlı olsun
:halay::halay::halay:
tavandan al verler basladi. mal mi istiyor , mal mi veriyor? Gazmanbaba gibi babalardan yorum alabilir miyiz?
Kilitli malları piyasaya sur tahtacı. Dönen mal egeen kadar kalmış. Yurumen lazım buralar beni kesmez. Bak eczyt geçecek neredeyse. Yemezler. Kulak arkamiz bile deforme oldu yıllardır.
Burdan satan var mi? garanti kim acep?
gazmanbaba nın arkadaşı aldı herhalde. tahtacıda dökmek istedi. dökemedi:)
gelen satış dökme amaçlı idi bence.
hayirli olsun...insallah tez zamanda ederini bulur
Helal olsun gençler.
Mücadelenizi takdir ettim.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Resmen kıvranıyor acı cekiyor tahta. Patron mal lazım koy kilitli mallardan 50/60 bin lot ta likit olsun
Elimde çoktan tuttuğum TURGG'lerime bugün biraz daha ekleme yaptım.
tabi gerginlik daha da arttı
ilk işleminde 175 milyon dolar üzerinden değerleme yapılmış.
10 yıl olmuş.
her yıl dolar bazında %10 değer kazansa
(dolar enflasyonu "+" gayrimenkulun dolar üzerinden değer artışı)
1,1^10 = 2,6 kat değerlenmiş olması gerek
= 175 milyon dolar x 2,6 = 455 milyon dolara karşılık geliyor
O zaman hisse fiyatı 1750 TL olarak çıkıyor...
Bu işte bir yanlışlık mı var..
ilk değerleme 175 milyon dolar mı hatalı acaba...
Vay AMK. On bin kenara atayım dedim yüzde birlik olmuşuz... gedik hep senin yüzünden..
bu kartal belediyesi amma agir calisiyor 18 madde uygulamasini hala cikaramadilar 1 yil olacak yaaa...ne bicim belediye imiş
Hayırlı olsun fazlası bile olmuş arkadaş. Hipnoz olmuş gibi aldırdı bana bekle ki keyfi gelsin. Gedik teki lavuk boca etti bana.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o zaman yeni tahtacımız sizsiniz diyebiliriz sanırım, hayırlı olsun, eskisinden hiç memnun değildik, cehenneme kadar yolu var. umarım beklediğimiz haberler gelir de hep beraber kazanırız inşallah.
Hacı emmi dayanamayacaksin çok şiddetli yürüyeceksin bekliyoruz bakalım:)
Kim yürütecek.tahta resmen sürünüyor...
Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hadi ağa bekliyoruz bas aşağı alımlar belli. Bir dönümü yaptik devamına bakalim
ne kagitmissin bee...cikacaksan cik gayri...millet parayi 5 katladi
Gedik e bak nasıl da canhıraş çıkmasın diye ugrasiyor.
Gelmez buralardan hacı ahabey gelmez. Esdegerlerin binler kulübüne gitti. Dedik kulak arkamiz kalmis
Bu tahtanın bo..ni çıkaran deniz ve Gedik yatırım...bugün tavan olacak kağıdı mahfettiler...
Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
telegramda 10 bin takipçisi olan adam dün bu kağıdı tavsiye etti, sonuç ortada. tahtacımız dün alan ördekleri kızartıp yemeden bırakmaz onları. haftaya 310 görülürse şaşırmam.
Bas anam bas... Görelim boyunu
dolar bazlı bakınca en iyi alım yeri 8 dolarda sanki, 10 dolar civarı da makul alım yeri gibi. buralar gelirse ilave alım yaparım, biz alışkınız nasılsa yeni alanlar düşünsün. brezilya dizisi gibi oldu bizim kağıdın hikayesi, sündürdükçe sündürüyorlar, kanal kapanmadan bu dizi bitmeyecek herhalde.
Tam bir mal hem de... İnat yüzünden salak salak işler yapiyor. Esdegerleri hepsi bini devirdi ve hala gidiyorlar bu dangalak ta bizimle uğraşıyor. Mal işte.. babayı alır..Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yatırımcısı da tahtacısı da çok inatçı. biz birlikte abad olalım diyoruz ama tahtacımız çok bencil, aynı İsrail gibi.
Tabanda sıfır alıcı var. Sen kitle alıcı çıkar mı bakalim? Kredili birini mi sikistiriyorsunuz anlamadim ama bas kitle tabana...
tahtacımızın en büyük avantajı imar sürecine hakim olması. biz sadece umut ediyor ve bekliyoruz ama o, ne zaman ne olacağını biliyor. çok belliki yerel seçimler bitmeden bir şeyler olacağı yok. seçimden sonra yükselen dolarla hem bist rallisi başlar hem bizim imar süreci netleşir. o zamana kadar al-sat, trade et, sündür, süründür, bıktır, dayanabilenlerle devam et taktiği kısaca.
Bugün bir devre daha kestir bakalım. İki etti. Amaç nedir gorelim
İmar süreci bitse de kağıdı götürürler mi bilemiyorum. Yıllardır önce 5 binlik çıktı çıkacak, itirazlar tekrar askı süreci, sonra binlik çıktı çıkacak Meclis onayı falan filan işte. Hiç bir aşamada kağıdı götürmediler, şahsen 18 uygulaması sonrası da bir halt olacağını sanmıyorum. Bunun genelde tek sebebi olur, ellerinde olmayan dışarı da çok fazla mal var, başka büyükler de onun için bu kağıda girmiyor.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Bankoff ta bu kadar mal var mı? Çok enteresan bu iki gün. Devir mi ediliyor denize çıkamadım işin içinden... Vardır bu dalaverenin altında birşey.
Herhalde tarlaya Hamas in roketi düştü.
Eczacılar da ekside bugün, kötü bir haber mi var acaba, önden mal boşaltıyor birileri
Çok net bir şekilde borsamız da malı toplanan gidiyor, malı toplayamadıkları borsanın en düşük lotu olan hisselerden birisi olan turgg gibi kimsenin doğru düzgün adını bile bilmediği hisse geçen yıl 360 tl yi görmüş bu enflasyonda debelenip duruyor hala.
Ecz yatırım 40 tl lerden kalktı geldi 300 lere , migros 30- 40 tl idi 400 lere gitti bu sürede. çok uğraşmalarına rağmen bu hisse de mal vermiyor belli ki ky. Ancak basiretsiz spek de bunu bir türlü anlamıyor kendisi de bataklığa gömülür gibi gömüldü gitti. Belli ki buraya gelen ky değer yatırımcısı, borsa oyuncusu değil. Bunu anladığı zaman belki debelenmeyi bırakırlar.
Bu arada 18. madde falan geçtim enflasyonu dahi fiyatlamadı yıllardır.
Bu kadar lot ortaya çıktı kaç aydır ilk defa.. tavan yapsalar şaşırmam
2023 yılı getirisi % -5 taban olsa ne yazar zaten ölmüş hisse herkes 5 e 10 a katlamış hissesini düşüyor. Bu getirisi olmayınca götürüsü de olmuyor. :))