Duzmece istifa demistimm. Hikayee danisikli dovus bunlarin isi
Printable View
Duzmece istifa demistimm. Hikayee danisikli dovus bunlarin isi
Tümüyle şahsi fikrim Bankalar satış yiyebilir .. Daha önce yaşamıştık TL icin yabancı hisse satmak zorunda kalabilir ..
Çakma istifa diyenleri, tebrik etmek lâzım.
:ok:6 yukarısına pek uğraşmadım,benim linkler sağlam linkler,5'ci kademelerde yeterli bana iyi olanlarını bulursan,6 üstü çok tehlikelidir,yani ateşin içine düşme gibi,iyiki kapınızı tıklayıp ben katiliniz dememişler,giriş sonrası bütün şifrelerimi değiştiririm finansal olarak,çünkü anında kopyalanırsınız,çok hızlı işletim sistemleri kullanırlar,elektronik aletleriniz varsa kapatın,heryerden sızabilirler,duyumlarıma göre sesleri görüntüye çevirme olasılığıda varmış,zaten ses ve görüntüler uzayda kaybolmaz,yani kayıt edilirsiniz herşeyin özü enerji olduğu için,bu konu biraz karmaşık,zamanlan bazen nedenlerini açıklıyorum,ben iktisatçı harici,makine ustalığı, elektronik ustalığımda vardır,girerken tek laptop kullanırım,girdikten sonra formatlarım,format atmadan önce,hard diskini söküp başka laptopta biçimlendirme yaparım,namızsızlar bir köşeye sızma yapabilirler,şüphe duyarsam,cipleri,entegreleride söker yerine benzerlerini takarım,en sevdikleri algoritmadır,neyse uzar gider,zaten bunlar benim hobimdir,nede olsa tehlikeli unsurlar hoşuma gider:wave:
Cumhurbaşkanlığından açıklama gelmeden diğer haberler hep söylentidir.
Şahsi fikrim istifa olayı tepkileri azaltmak için.Kabul edilmeyecektir.
Tam da Binali Yıldırım "göreve hazırım" demişken:)
http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=374299
Swap konusu soyludan daha önemli sanırım.
uğur gürses
@ugurses
·
2m
Swap piyasasını, TL'yi yabancılara kapatmak demek. Yüzde 1 ne yahu? Dalgalanmada kur farkından tutturamaz bankalar...
beş Hundred points symbol yedi
@e507
·
19m
Yabancılar için kısa vadeli TL şortlamanın zorluk seviyesi kazık'tan imkansıza çekilmiş. Yerlilerin haftalık döviz alımı bundan çok daha fazlayken... buraya dikkat çekerek, elinde halihazırda #TL varlığı olan (ve kaçmakta olan) yabancıyı germenin amacı... Thinking face
Diyelim ki ben TR'ye güvenen bir yabancıyım. Hisse/tahvil almışım. Malları satmak istemiyorum ama piyasanın da düşmesini bekliyorum. En azından $'dan gol yemeyeyim diye hedge edeceğim ama bunun faizi %500 olacak! E ne yapayım! Uğraşmayayım nüanslarla? #Satayım, gideyim öyleyse...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dolar 6.70 şu sıralar.
Altının osu fırladı 1750 üstüne attı !!!
Brent petrol 31 pek sorun değil,
Swap olayı düşündürücü !!!
CDS zaten 400 altına inmiyor
Önemli olan VİOP açılışı...neyse Cöleli ekibi bir çare bulur:evil:
Sokağa çıkma kutlamalarına son 36 dakika, benim sosyal medya kullanımın çok azdır, ahali sokağa yığılırsa yazın.
Tv tartışma programlarını hiç izlemem.Hadi olay büyük bir bakayım dedim bakmaz olaydım.Adam diyorki istifa kararı cuma akşamı korona bulaşmış olan insanları korona virüsünden kurtaracakmı.Mantığa bak o zaman katillere ceza verme hiç öldürdüğü insan geri mi geliyor ceza verince.
Yahu biz hala maske beklerken İngiltere'ye ikinci yardım malzemesi uçağı yol çıkmış. Kendi vatandaşını bu kadar 2. sınıf gören başka bir hükümet var mıdır şu dünyada acaba? Yazıklar olsun, o zaman gidip ingilizlerin cep telefonlarına sms gönderip onlardan para dilensinler....
https://www.borsagundem.com/haber/tu...paketi/1483885
https://i.hizliresim.com/KMZzEu.jpg
Benim gibi düşünenlerde varmış, korna fikri güzel.:oleyo:
Madem bu istifayı cumhurbaşkanı kabul etmeyecek Bddk neden swap kararını açıkladı.
Kaliforniya eyaletinin birlikten ayrılıp bağımsızlık ilan etmek istemesi haberine hazırlıklı olmak lazım.
diye düşünüyorum naçizane.
Bir süre önce bahçecinin istifa edeceği ve malum şahısın mehepenin başına Soyluyu geçireceği iddiaları dolaşıyordu internette.
Bahçeci uzun zamandır hasta herhalde pek gözükmüyor, arada bir twit atıyor, o da kendisi atıyorsa.
Acaba bu plan harekete geçirilmiş olabilir mi. Tabi istifa reddedildiyse başka...
Az sonra açıklama yapılacakmış cumhurbaşkanlığından
İletişim Başkanlığı: Süleyman Soylu’nun istifasına dair Cumhurbaşkanımızın tutumuna ilişkin İletişim Başkanlığından birazdan bir açıklama yapılacaktır
Fahrettin Altun : Süleyman Soylu’nun istifası kabul edilmedi
İletişim Başkanlığı: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu‘nun istifasını uygun bulmadı. Bakanımız görevine devam edecektir
Beklenen oldu.
İletişim Başkanlığı: 15 Temmuz darbe girişiminin hemen arkasından İçişleri Bakanlığı görevine getirilen Sayın Süleyman Soylu, bugüne kadar başarılı çalışmalarıyla milletimizin takdirini kazanmıştır