Adamın kondisyon bisikleti ile sahile gideceğini düşünenler var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Yine e de şah la nı ı yooor emman
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
anlık tradingview... ıs gorur mu...
https://i.ibb.co/37jFD2b/20201009-113449.jpg
bogaz tarafına gececegımı sanmam o maddı gucum olsa bıle... gecersem de bır gun kuzey sahıle gecerım sarıyer veya sile tarafına, deprem rıskı sebebıyle...
muhteşem!MI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Namluya verdiniz mi mermileri. Birazdan sikacam ben
alısma meselesı bıraz... tren yolu da gecıyor mesela evın onunden, pencereler kapalıyken ben duymam bır sey ama mısafırlıge gelen her tren gecısını hısseder... sahıl yolu 50-100 metre otede, ordan cok ses zaten gelmez...
sesten gurultuden zıyade deprem rıskı sıkıntı bu sahılde benım ıcın... ben zemıne guvenıyorum, cok saglam kaya zemın; ev de 3 katlı sadece ama olası kırılmada mesafe yakın olacak... tasınırsam bır gun ondan tasınırım...
125 sen ben se sıktım.
Ayılar zıçtı yine bu son düşüş gibi görünen fakat yükseliş kanalında kalan harekette alım fırsatı olarak kaldı... bazımız da çıtıŕ şort yapıyor... :)
Çok çıtır iyi olmaz biraz beklemesi lazım
Bu ayılar neden fail etti ki yine daha tekrar aşağı çekemezler ise boğalar gümbür gümbür basabilir buraları
olay çok basit
matbaadan bas parayı
borsayı da alma satsınlar.
faizi de %50 yap.
milletin elinde ne kadar döviz var ise onları da topla.
bastığın parayı millete faiz olarak dağıt
kasan da dolar olur borcunu ödersin
vatandaşı da daha köle edersin.
bu ne yaaa her gün her gün swap dilenmeleri yalan haberler borsa tutacağım diye bin bir kanun dalavere
dolar 7.931 eur 9.356
onlar konuşur
damat ferit yapar
Heryerden shortlamadik 129.125 den shortladik
ABD dolar endeksi de FAIL etti.
Trump'ın açıklamalarınlan tekrar 94 e gittiydi ama yok yemedi...
Şuanda 93,40...
93,50 altına çektirivermişler...
Ons gümüş ok de gram gümüş tam çöplük ya. Dakikada - 2 yapsa doların yükselişini iç ediyor bi halta yaradığı yok
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 Ekim'de grafiğini paylaşmıştım.
Tekrar uğraşmıcam. Aynı grafikten takip edilebilir yol belli kanal belli, FAIL ettiği yer belli...
5 Ekim paylaşımım:
https://twitter.com/MuratZe39170193/...830191106?s=20
1,292 shortladım bir parti...
stop 1,302
1970 li yıllara gelmiş olsak daha iyiydi. O zaman bu kadar devasa borç ta yoktu, MB'nin -73 milyar dolar rezervi de yoktu. Bunlar bizi yerin dibine soktu.
Bu tablonun anlamı, halkın geleceğinin saltana ve yandaşa peşkeş çekilmesidir. ABV.
gram altın önceki zirveyi kırdı sayılır, tahmini yeni hedef; 550-580 tahmini vade; 20-25 işlem günü
Hayırlı uğurlu olsun :) 2. Parti nerde yapçanız? SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
forum cok sessiz yıllık izne cıkılmış gibi yabancı ne zaman gelirse bizim arkadaşlarda o zaman gelir her kese hayırlı hafta sonları olsun
son günlerin en sıkıcı seansı gibi yaprak kıpırdamıyor kapanışta böyle mi olacak acaba
volatiliteyi teşvik edici hamleler olmalı.. bu ilkel zihniyet zaten hisselerin bir çoğunda kontrolü eline almakla kalmamış aynı zamanda devre kesici gibi (%5 gibi komedi bir rakam) önlemlerle düşmemesi için elinden geleni yapıyor..
daha önce de söylediğim gibi düşmüş çıkmış hiç umrumda değil ama 200 puanlık bantta sabah 11 den akşam 5'e kadar beklemeleri açıkçası sinir edici bir şey..geniş bantlarda hareket teşvik edilmeli..
Çuvalın dolmasını bekliyor dolunca gelir hareket biraz içeri doluştular gerçi du bakam
Ne shortu
Gr gevşemiyor?