bugünün işini yarına bırakma yeğeeen.. :he: 1528.50 hedefli long tam buradan.. 10 dakikada 1000 papel gelecek.. :oleyo:
https://i.hizliresim.com/aug6iuk.png
Printable View
bugünün işini yarına bırakma yeğeeen.. :he: 1528.50 hedefli long tam buradan.. 10 dakikada 1000 papel gelecek.. :oleyo:
https://i.hizliresim.com/aug6iuk.png
Swap kapanması = sermaye hareketleri üzerine kontrol getirilmesi. Maraton koşması gereken adamı ilk 100 metrede şahlandırmanın bedeli olmayacak mı?
O zaman yabancı yatırımcı neden Türkiye'ye dövizini getirip TL'ye geçsin ki? kendi gazoz kapaklarımızla aramızda masa kurup oynarız böyle işte.
Renkli bilyalara yutkunarak bakmaya devam..
Yazım dilin Sercan han a benziyor..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
karahan'ın topiği vardı eskilerde Borsa Genel içinde. hep derdi ki ; ne olacağını önceden bilmek değil, ne olursa ne yapman gerektiğini bilmen lazım. bu işler aynen böyleymiş. iddiaları kaybedip eşek gibi anırdıktan ve papelleri sıfırladıktan sonra insana böyle bi ağırlık ne biliyim böyle bir tasavvuf merakı falan geliyo.. :kahkah:
İnsanların para kaybettiği süreçte insanlarla gelip uğraşan bi yapınız var.. Bu yüzden gidip dudu gibi adamlara bile sataşıyosunuz.. Kusura bakmayın yedi sülalenize küfürde etseler gördüğüm kadarıyla ettiğiniz tahrikler kişilere alacakları cezada oldukça hafifletici sebep bile sayılabilir.. Artık engellicem çok saygısız gördüm bu kadarını görmedim
hey gidi gundi yazınca hatırladım tüpü 140 tan ben de kucaklamıştım da parasını verip zor çıkmıştık..
bu sefer 115 ten kucakladık bakalım..
düşün 2 sene evvel 140 a kucaklamışız. yüzde 15 enfilasyon saysan 185 falan etmesi lazım yahu hadi 30 kaat temettü falan düş vermiştir belki bakmadım 150 olması lazım.
Sindoma 2 saatlik de yukarı hedef vermiştin bende sana bu cevabı yazdım. Yanlış hatırlamıyorsam. Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Skbnk ve sokm ta bir pozitiflik goruyom ama diyom kaliyom :)
Sonra bi yukarı daha yaptı , orada doğru okudunuz.
Burada ki bazı insanları fazla ciddiye almayın.
İşlem yapmadan atıp tutanlar var ..Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TOASO o gün bugün mü? Vurun ula. Vurun ula sakaryada aldık, hedef izmir filan değil Brüksel'den aşağısı kesmez :)
Bugunde tombaladan sizmi çıktınız ,
ben teknik yorum yaptım , siz yukarı rakamı yazdınız ,
bende 240 dk grafta verdiğiniz rakamın bir üstü olabilir dedim formasyon çalışırsa.
olayları doğru anlatınki , altında birşey aranmasın burası forum,
çok kişi geçmişte ne yazılmışi diye bakmaz ,
bunları öğrenin ha unutmadan bulut yukarı giderkende yazar , düşerkende arkada mevcut 9.40 altı DİKKAT demişim , siz nerede idiniz bu yüzden bu imalı işlere girmeyin benle.
2019 da 140 lardan topiğinde az bağırmadım..
100 tl ye düşecek diye..(100 ün altında ayrı bi dünyaya açılır uzunnnnn bir süre sürünür dedik)
Pandemi geldi 65 oldu..:oleyo:
Bazılarının bir ezikliği var bana karşı oradan..Nereye yazsam gidip takip ediyorlar..:kahkah:
O zamanlar 200 200 sloganları atılıyordu..
2019 da 140 dan kucaklayan adamı maliyeti min 200 220 şu an..
2 sene de sıfır temettü..
neeee ahahahahaha..
Gündi abi geçmişi konuşup tartışmanın lüzumu yok, way bu onu dedi şu bunu dedi ben bunu dedi falan filan boş şeyler.
geçmiş geçmiştir, geri dönüşü olmaz.
Biz önümüzdeki maçlara bakalım.
ne diyon şindi tüp mü diyon
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122] ben duramadım..
Ama dursam ihya ederdi...
Hep böyle oluyor...
Borsa geçmişimde en büyük oyunageldiğim hisse Tüpraş tır..
Gene oyuna getirdi tutamadım ve tekrar giremedim..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
unlü eregl de sattı artıdan eksiye geçti
sizlere hayret ediyorum valla kim farklı nickle yazıyor nasıl tespit ediyorsunuz...
şu sercenhan şu bu falan diye...
ne boş şeyler aklınızda tutuyorsunuz... :)
valla kim nasıl yazıyor 10 yıldır bu topikteyim çözemem...
unlü,iş,Ak bir iş çeviriyor onu çözün bırakın sercoyu:)
Ünlü saçma sapan ve acele ile mal bastı garantide, pozitif piyasayıda bozdu. Birazdan da "hafta sonu kötü bi haber gelicek demek ki" geyikleri başlar. Bir cuma'nın daha üstünü çiz :P
çok gitti denilen tupras daha yılbaşı degerine gelmemiş...
15 dolardan döner bence...
https://i.hizliresim.com/53g5pjh.jpg
Abi sende biliyorsun ki karşılıklı işlemler..
Çözülecek bişi pek yok..
Tam çökecek dendiğinde kilit hisseleri çekip alıyorlar..
Tam uçacak dendiğinde tam tersini yapıyorlar..
Faiz kimsenin beklemediği anda 1 puan hemde düştü..
Yetmedi üzerine 4 kişi değişti MB sından..
1480 den 1540 lara çekiverdi..5-6000 puan..Alacaklar dikkat short mort yapmayın bu yüzden dedik..
Ben hala temkinli bir iyimserlik içindeyim..
Faizi indiren çıkaran bademler..Görevden almalar şu bu..
Borsa komple badem spor olmuş...
Kim satacakda düşürecek miş borsayı..
Bankalara daldılar işte..
Eksi bile olamıyor endeks..
Bademlerin kafasında ne varsa o olacak..
Ama bi ip ucu verim..
Herkesin ve bütün eski borsa kurallarının tersine işlem yapıyorlar..
Bir çıpam daha var o da TUPRS..
TUPRS zayıflamadan endeks e çok bişi olacağını düşünmüyorum..Aylar öncesinin EREGL si gibi şu anda..
Sindoma bak devamında ne yazdım. Önce okuRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.