12.60-90 arası oynuyor,bakalım 00wc'de ne olacak.
Printable View
12.60-90 arası oynuyor,bakalım 00wc'de ne olacak.
Dedim yine konut kredi faizlerinde indirim kararı çıkar toplantıdan ama olmadı
yani mb diyor ki daha cok artacak bosuna 3 kurus kar edicem diye dolar al sat yapmayin tepeden bozarsiniz :)
https://eksisozluk.com/entry/130386196
Bisikletinin lastiğine çivi batabilir ! :kahkah: Ne sen , ne de 38 yaşında emekli olanın utanmasına gerek yok. Sistem utanmalı. Sonra ; çalışmak var çalışmak var. Misal , bizim dönemde vatan- millet- sakarya diyerek günde 10-14 saat çalıştırırlardı. Ama maaş aynı. Şimdi hiç bir insana bu eziyeti yapamıyorlar lakin maaşlarını düşük tutarak terbiye ediyorlar !
Velhasıl, şartlar gitgide ağırlaşıyor. Emekli olmak ta kurtuluş değil. Hatta sıkıntılı günler- yılların başlangıcı .....
Çocukluğumda, komşumuz mahalle bekçisi amca vardı. Adamlara zamanın kaymakamı 1980 - 85 li yıllarda resmen inşaat yaptırdı. Konuşulan fısıltılara göre yeni karakol binası için gelen ödeneği iç eden zevat ; DSİ ve Köy hizmetlerinin kamyonlarıyla taş- kum vb. taşıttırarak , ilçede bilinen duvar- inşaat ustalarını yalandan karakola çekerek resmen bedavaya çalıştırmışlar. bekçilerin yarısı gece vazifeye çıkarmış diğer yarısı gündüz karakol inşaatında çalışırmış. Bugün yaptırabilir lermi ?
Demokrasi ve internet ( bilgi çağı ) nimettir.
https://i.hizliresim.com/jaxnf0f.jpg
377 × 13 = 4.900 gayme askerî:he: ücret, refah payı falan istemeden.
BAE akacakmış :p
10 dan başladık 20 milyar oldu... 100 ekadar çıkıyor...:he: :he:
Kısa vadede bugün tepeyi görmüş olabilür, operasyon tam da saat 12bucuk öğle arası olmuş ki,sakat yağni
O yüzden tekrar 13.30 ları görürse eldeki malları okutmak lazım, yoksa malın son sahibi olursun.. gerçi uzun vadede zarar etmezsin ama bikaç ay fırsatları kaçırmış olursun.
https://i.pinimg.com/originals/a9/09...3341e97520.jpg
Araba devrildikten sonra geyik yapanlara slmlar.!!!:oleyo:
Kendime masallar.!!!
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
Utan demedim zaten, hak verildiyse alman normal. Ama almak isteyenede "olmaz öyle" şey mealinde cümleler kurma. Hemde kendin ERKEN emekli olmuşken. Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasa fiyatlasın bakalım, daha Aralık ayı var. Bugün TR10Y 21.69 ları görünce galiba zirve günü bugünmüş demedim değil.
Ama müteakip açıklamayı duyunca beklemeye karar verdim, zaten full kasa kardayız, nasıl bir karsa artık bu..
------------------------------------------------
Hesap makinasıyla hesaplayınca 'ben' oha lan diyorum deli para kazandık, 'kendimse' maaşı hesaplıyor yuhh artık diyor dolar bazında %50 fakirleşmişim , 'şahsımsa' nolacak bu memleketin hali diyor.
Bekleyelim bakalım, şişman kadın çıkar belki sahneye...YTD
:he: Devir soğan devri, ikili soğan yapsa, en fazla 11.5/kilo yapar..
AKP’li Aydemir: Aylarca soğan ekmek yiyeceğiz ama kimseye taviz vermeyeceğiz
https://t24.com.tr/haber/akp-li-ayde...yecegiz,995466
https://img-s2.onedio.com/id-5e78a7f...65c861dd7e.jpg
Titanik batarken güverte de orkestra ekibi Keman çalıyordu.!!:whistling:
En güzel cepteki para.!!!
Benjamin cepte.!!!:oleyo:
En garantilisi.!!!
Benden söylemesi.!!!
Kendime masallar.!!
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
Un yok satıyor. Stok yapın aç kalmamak için..
Teknik olara tüm TL varlıklar.!!
Bankalar, şirketler, fonlar ve diğerleri.!!!
Dipsiz kuyuda.!!!
Kendime masallar.!!
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!!
21 yil market isi yaptik. Fiyat okuma ve market gezme aliskanligim var. Sadece son 4 aydaki market urunlerindeki ortalama enflasyon yuzde 30 dan asagi degil adim gibi eminim. Enflasyon sepetinde yok elbet hersey ama gercek bu.
Esas komedi filmi 3 Aralik ve 3 Ocak ta vizyona girecek. Fakirdik fuckfakir olacagiz. Fuck fuk fonlara gelecegiz.
herzaman söyledigim bir sözüm var
ak koyunlarına yalanlarını yedirebilirsin
piyasaya asla kül yutturamazsın
yıllık reel enflasyon yüzde 80 en az sen istedigin masalı anlat istedigin kadar düşük hesapla
piyasaların da hesabı var reel bir hesap şaşmaz yanılmaz
işte bu hesapların tutmadıgı yerde keser faturayı önüne koyar
ne oldu gecen hafta ekonomi ucuyordu şöyle buyuduk dunya şaşkın diye manşetler atılıyordu
bu hafta ekonomik kurtuluş savası veriyormuş herşey 1 haftadamı oldu
kendi yalanlarında bogulursun boguldular
konu bukadar basit tek adamın inadı bütün ülkeyi ateşe attı
çok iyi hatip olabilirsin ama herseyi icra edici olamassın konuşmakla icraat yapmak arasın çok fark var
bakın bu dövizin buraya gelmesi sadece ülke içi yapılan yanlış politakaların eseri
daha bu işin global etkisi var daha fed faiz arttırmadı onlarda hala masal anlatıyor
er gec onlarda bu enflasyonla yüzleşecek fakat onlar bizim gibi faiz düşürmeyecek arttıracaklar
birde bunun etkisi olacak
Bütün dünya faiz arttırmaya başladı, FED başlama sinyalleri veriyorken bizim 4-5% tak tak tak diye indirmemiz el bombasının pimini çekip yutmaya benziyor.
şu saatten sonra mualefetin yerinde olsam asla erken secimi dile getirmem
Zaten muhalefet gerçek anlamda erken seçim istemiyor.
Sadece iktidarı sıkıştırmak ve yıpratmak için erken seçim söylemlerine ağırlık veriyor.
İktidarın sebep olduğu bu sürecin tamamlanması ve sonuçlarının ortaya çıkması muhalefet açısından daha avantajlı bir durum.
kahveci mehmet efendi satışları durdurmuş
çikolatacıalr çikolata satışını durdurmuşlar
Musallat başımızdan bir şekil gitmeden Dolarda olup Dolarını 5 li çetenin yol, köprü, tünel parası ödensin diye heba eden kendi bilir. Bugüne kadar yok 10 olmaz yok 11 olmaz yok 12 olmaz diyen nice ekonomist kılıklı oluşum yanıldı yada insanları yanıltmak için elinden geleni yaptı. Bu saat ten sonra Dolar al sat yapıp indiragangi yapacağını sanan kişiler bence iyice düşünsün ama unutmasın ekonomist olduğunu söyleyen zat bu bir kurtuluş savaşıdır dedi o halde demek ki savaşta herşey mübahtır !... Ben ortada savaş mavaş görmüyorum ve en iyi Dolar cepteki Dolardır diyorum. Herkese mutlu huzurlu günler dileği ile...
haklısın sevgili forumdaşım işte o yüzden dile getirmem diyorum çünki tamamen iflası çekmeden son çıkışları
mualefete hodri meydan hadi gidiyoruz (sizin talebinizle erken secime) dahi dedirtmemek gerekir
biliyorsun bunların en iyi yaptıkları şey mıctıktan sonra çok güzel sıvamaları
bu sefer sıvamalarına müsade etmemek
https://m.youtube.com/watch?v=CPhrpphP130
tavuk toplumu Toplumu yönlendirme tekniği.!!!
kendime masallar.!!
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!