Uzaylıları niye vuruyorsunuz?
Bakalım uzaylılar nereyi vuracaklar?
Bunu senelerdir yazıyorum. Altyapıları vuracaklar ve ''uzaylılar yaptı'' diyecekler.
Jüpiterin ve Satürnün kutup görüntüleri var.
Dünyanın güney kutbunun görüntüsü niye yok?
Printable View
Uzaylıları niye vuruyorsunuz?
Bakalım uzaylılar nereyi vuracaklar?
Bunu senelerdir yazıyorum. Altyapıları vuracaklar ve ''uzaylılar yaptı'' diyecekler.
Jüpiterin ve Satürnün kutup görüntüleri var.
Dünyanın güney kutbunun görüntüsü niye yok?
Hepimiz uzaylıyız be yaaa..!
Bülent Arınç, seçimi erteletme çabalarının önünü kesmeye çalışıyor.
Suriye sınırı kesinlikle kapatilmali.
Deprem öncesi 9 ülke konsolosluklarini kapatmisti.
Baska bir sey olacakti ama sanki deprem olunca bu olacak sey olamadi.
Ne olursa olsun Suriye siniri kapatilmali.
Secimin ertelenmesi hayirlidir.
Evet abi. Bizim dışımızda da uzaylılar var. 45-50 bin yıl önce, bizden önceki tür yani Cro Magnun insanı hiç uyduya, cep telefonuna ihtiyacı olmadan başka gezegenlerdeki bilincli varliklarla iletisim kurabiliyordu. Telapati ile. Aynı zamanda hayvanlarla ve bitkilerle de iletişim kurabiliyorlardı.
Uzaylilar tabii ki varlar da "buraya geliyorlar" kısmı palavra.
Niye gelsinler ki?
Bu deniz piyade, havacilik taburu kesif birlikleri nereden cikti?
"500 atom bombası büyüklüğünde" lafını kim çıkardı?
Nato Suratli reaksiyon kolordusu.
Buna dikkat ediniz.
Nato Süratli Reaksiyon Kolordusu.
Bunların Istanbul Maslak'ta bir karargahlari var.
TSK'nin Suriye'nin kuzeyine, pyd üzerine bir askeri harekat yapması artık mümkün mü?Alıntı:
Yunanistan Başbakanı Miçotakis; “Halklarımız arasındaki duygusal bağa inanıyorum. Türkiye'yle anlaşmazlıklarımızı çözebiliriz”dedi.
Kahramanmaraş depremlerinin ardından son 7 gün içinde İstanbul'da 41 bin 927 konut, satışa çıkarılmış.
https://www.mit.gov.tr/text_site/must-biyog14.html
Google'a ''Nato Süratli Reaksiyon Kolordusu'' yazınca Hakan Fidan çıkıyor.Alıntı:
Almanya'daki NATO Süratli Reaksiyon Kolordusu İstihbarat ve Harekat Başkanlığı'nda yurt dışı görevinde bulundu.
"Kahramanmaraş depremleri 7.5 üstü büyüklüğündeydi. Fakat bu depremler 11 şiddeti düzeyinde hasar yaptı."
-Prof. Dr. Hasan Sözbilir
Aywaa..... sen bilirsin..
FAY HATTI KANUNU çıkar mı bu ülkede..?
Partilerimiz ne derler?
FAY HATLARINA 1km mesafeye 1 kat, 2 km mesafeye 2 kat, 3-5 km mesafeye kadar en fazla 3 kat, 5-6 km mesafeye 4 kat........ imar veren..
Malüm, belediyeler yerelin dişi geçenlerinin elinde... Her birinin veya akrabasının arsası kat sınırlamasına tabi olunca bu iş yürümüyor... Asi nehrini kenarına fay hattının/ çamurun üstüne 10 kat inşaat imarı veriyorlar..
Değişen bir şey olmaz dersen fay hattından 50 km uzağa kaçalım.... be yaaa..:vk:
Daha böcek yiyecez be ya...
Raporlar
@raporlar
·
2s
Türkiye’ye HAARP teknolojileri ile deprem saldırısı yapıldığına inanıyor musunuz?
Evet deprem değil saldırı
%11,8
Emin değilim
%15,1
Saldırı değil
%73
https://twitter.com/canitti/status/1627647154297753601
Alıntı:
can gurses
@canitti
Aynı kadrolar ve aynı kafalarla farklı sonuç beklemenin delilik olduğunu 1 dakikada özetleyen video: AKP milletvekili oturduğu yerden Kahramanmaraş'ın şehir planını yapıyor...
Bence Kıbrıs yayına doğru gerginlik artacaktır. Yukaridaki twiti biraz once Prof.Ahmet Ercan atmış. Benim tahminimin jeoloji ile alakasi hiç yok. Anlamam. Siyaseten tahmin yapiyorum.Alıntı:
Artçı depremlerin dağılımına göre, 400 km’lik kırığın güney ucu, Kıbrıs dalma batma kuşağı yayı ile birleşmiştir(Görüntü 1 ile 2). Şimdi gerginlik aktarımının Ölü Deniz kırığı na mı, yoksa Kıbrıs Yayına mıolacağı kaygılandırmaktadır
Suni deprem yapmak farklı bir şey, depremi tetiklemek farklı.
Rusya milletvekili Yevgeny Fedorov: "Türkiye'deki depremler ABD'nin jeopolitik uyarısıdır".
Çoktan başladı. Trump, finali yani nükleer füzelerin kullanilacagiAlıntı:
3. Dünya Savaşı hiç bu kadar yakın olmamıştı.
- Eski ABD Başkanı Donald Trump
anı kastediyor. İşte o zaman "500 atom bombasi" diyen profesoru gikmek lazim.
Hangi atom bombasi?
30 nükleer bomba tüm Türkiye icin yeterlidir.
Dürzü. O zaman da çıkar(bu pislikler sag kalirlar) "Japonyada 1945'de kullanilan atom bombasini kastettim" der.
Şuan öyle bir atom bombasi var mi?
Binlerce kat daha etkilileri yapildi.
Hain bunlar.
Bir kader var ama kesin ve net değil.Alıntı:
"Ben doğmadan kaderimi yazan tanrı, ben öldükten sonra neden hesap soruyor ?"
Stephen Hawking
Diğer taraftan özgür irade tam olarak özgür değil.
Anlatmak zor be ya...
Anlatamiyorsam bilmiyorum demektir.
Ama hiç bir şey bilmiyorum da değil.
Zor be ya...
Saturn balığa geçiş yaptığında özellikle ve öncelikle susuzluk ana sorun haline gelebilir...
Surgeon Generals warning!
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal: Parti olarak adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’dur.
Dünyada yapılmış ilk tektonik silahın mucidi, Azerbaycan Türkü Ikram Kerimov'dur.
S400'lerin mucidi de Azerbaycan Türkü Aşurbeyov'dur.
Oytun'un söylediklerini ciddiye almak gerekir.
Üzerinde yaşadıgimiz cografyada J1,J2 genlerine sahip cok sayida insan yaşar. Dunyada hicbir ulkede olmadigi kadar.1
1999 depremi sonrasında, Türkiye siyasetinde çok keskin degisiklikler olmustu. Köklü partiler baraj altinda kaldilar, Ak Parti sadece %36 oyla tek başina iktidar oldu. Karizmatik lider Erdogan 20 yıl ulkeyi yönetti. Ilk 10 yıl mükemmeldi. Çürümüş düzeni silkeledi.
Fakat bugün görüyoruz ki çürümenin önüne geçilememiş.
Deprem bunu gösteriyor.
1988 Ermenistan depremi, Sovyetlerdeki cürümeyi butun dunyaya gostermisti.
Sonuc Sovyetler yikildi. Rusya, karizmatik lideriyle kullerinden dogmaya calisti. Kismen basarili da oldu. Yeltsinle devam etse paramparca olurdu.
Türkiye'de mevcut yonetimin suresi coktan doldu.
Çok ama çok daha sertine hazirlanin.
Kilicdarogluymuş, Imamogluymuş bunlar olmaz.
Bir ITU profesörü, Mustafa Erdik, diyor ki; mevcut deprem 2010 Şili depremine benziyor, Şili ile sosyal yapimiz da benziyor. Şili depremi 8.8 siddetindeydi fakat sadece 500 can kaybi yasandi.
Neden?
Çünkü Şili'yi diktatör Agusto Pinochet yönetiyordu.
Yani insaat yapanlar yonetmeliklere uymak zorundalardi.
Prof.Mustafa Erdik konuşmalı, "500 atom bombasi buyuklugunde" diyen susmali.
Yeni kanuna, yönetmeliğe falan ihtiyaç yok.
Kanunlar, yönetmelikler haddinden fazla yeterli.
Sorun bunlara uyulmaması.
Neden uyulmuyor, çünkü ahlaksızlık diz boyu değil artık bogaz boyu.
Ahlak siradan insan icin dinden gelir. O alanda durum ortada.
Artık tek yol kaldi, zopa.
Kanun çikarilacaksa geriye dogru isleyen kanun cikarilmali. Yikilan binalar belli, yapanlar belli.
Sadece bu degil, hazine arazilerini isgal edenler, buna goz yumanlar, imar aflarini cikaranlar hepsi belli.
Vefat edenlerin cocuklari belli, bu mallar kimlere intikal etmis. Hersey kayitli.
Herseyi ellerinden alacaksiniz.
Zopa ile.
Yikacaksin falakaya.
Devlete kaynak mi lazim?
Al sana kaynak.
Demokrasiyle olur mu bu?
Mevcut siyasi aktörler icinde yazdiklarima uygun tek kişi var, Hulusi Akar.
O da olmaz. Çünkü bir devlet binasini kendisi icin restore ettirmisti. Epeydir bakanlik yapiyor.
Yeni lider yakinda ortaya cikacaktir.
Bir vatandaş atmış bu twiti.Alıntı:
Deprem olunca kirayı,
Pandemi olunca gıdayı,
Ramazan olunca pazarı üç katına çıkaran insanlar ne islamdır ne insan
Siradan insanlar yani halklar icin ahlak dinden gelir.
Başka gelecek bir yeri yok.
Ahlak olmadan ne bilim, ne teknoloji, ne tarim, ne ticaret hicbirsey olmaz.
Elitler icin ahlagin kaynagi sanattir.
Bunun icin bir sanat eserine bakip, sanatcinin hangi duygu ve dusuncelerle bu eseri yaptigini anlayabilmeniz gerekir.
Bunu 10 bin kiside 1 kisi basaramaz.
Bu yuzden dini alan cok onemlidir.
Kesinlikle kirletilmemelidir.