Evet...İ.Melih 'gene' performans sergiliyor :kahkah:
Puaça
Printable View
Evet...İ.Melih 'gene' performans sergiliyor :kahkah:
Puaça
Yaw Puaçacının, pardon Bohçacının başka açıdan farklı cihazdan aynı görüntüsünü veriyorlar,
Resmen 'dikmeye' diyor yaw :evil:
Neyse...hadi orda dili sürçtü, olabilir, insanlık hali...
Bunu napacaz? :oleyo:
O gun, bu uzun esek KK'na saydirirken bir takim generaller alkis tutuyordu.
Simdi merak ederim, P.tesinden sonra bu generaller ne yapacaklar.
KK'nin tepkisi uzerine, savunma bakani, Kuvvet Komutanlarini tek tek ziyaret edip, KK'nu dava edin demisti.
O bakan, " onun da gunu gelecek..! " diyen bakan.
Neyse, ruzgar degisti.
Belki artik akillanirlar.
Uzun tahlilde Cumhuriyeti mollaya satanlar, kendi ikbalini her seyin ustunde gorenler bakalim bundan sonra nasil hareket edecekler.
Tuzla'da Dz.Harb Okulunda, sinif geceleri tertiplerdiniz.
8 Binler, yani sadrazamin sol t.sagindan dusenler sinifi gibi, araniza doktoru, hukukcuyu, muhendisi katmazdiniz.
Kit'ada sizin okullardan gelmeyenlere cuzzamli muamelesi yapardiniz.
En kutsalimiz olan Cumhuriyeti sattiniz ulan.
Artik harbokulunuz bile yok.
Belki bu 21 yilda ogrenmissinizdir.
Bu ulke Turkiye Cumhuriyeti'dir, Anayasal bir hukuk devletidir.
Her seyin ustunde tutmaniz gereken Anayasamiz ve yasalardir.
Ataturk ilke ve inkilaplaridir.
Durustluktur.
Namustur.
Tam 24 saat sonra ülkemizin geleceğinin cavabını alacağız sandıklardan. Sanırım şu saatlerde bir sonuca varılabilmiş olacak. Hayırlı olsun inş. Çocuklarımız için en iyi kararı verip en güzel sonucun çıkmasına yardım etmiş olalım. Yarın akşam [emoji112]görüşmek üzere
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şimdi babala TV de deprem özel programını seyrediyorum. Daha yakınının vücudunun bir parçasını bulamayan kimseler var. Bu sayıyı muhtemelen seçimden sonra alacağız gibi.
Seçimden sonra ülke yeni bir yapılanmaya giderken üretim teknoloji için ilk başta adım başı her camide bir imam bir müezzin istihdamı yerine ülkenin üretimine dünya teknolojisine ayak uydurmak için gerekli alanlara istihdam yapılmalı. Ben bir ihl mezunu olarak her camiye bu iki kadronun devlete maliyeti 50 bin TL olduğunu hesaplarım. Diğer makam araçları ve muhtarlıklar bu da ülke ekonomisine zararı olan kadrolar.
Twitter de çok sayıda muhalif hesaplar Türkiye'de erişime engelenmış... vpn kullandığım için, link çalışıyorum mu? ... https://twitter.com/solcugazete/stat...98044982222850
Yahu gülmekten yazamıyorum.Yahu bu bunak okumayı da beceremiyor desem yahu bu s.kmeye kalksalar dediği lafın aslı ne ki prompterda ne yazıyor ki.Hey allahım yarın akşam konu kapansın da bu bahçeli rte falan gitsin artık.
Tasarruf edilecek o kadar şey var ki.
Adını bile bilmediğimiz Afrika ülkelerine her yıl yüzmilyonlarca dolar yardım yapıyoruz.
Kuzey Suriyede Kıbrıs gibi maaşlar Türkiye den ödeniyormuş. Devalüsyondan sonra maaşlar az diye isyan ettikleri medyaya yansımıştı. Suriye ile barış yapsak bu masraftan da kurtulacağız.
Bugün markette orta Asyalı olduğu belli olan çoğu da peçeli-çarşaflı onlarca genç kız öğrenci gördüm.
Birine sordum. Siz buraya üniversite için mi geldiniz diye.
Kuran kursu için gelmişler.
Hepsi aynı yurda yerleşmişler. Sorduğum Kazakistandan gelmiş.
Vay dedim, Orta Asya da Kuran öğretecek hoca mı kalmadı.
Masrafları da muhtemelen bizim Devlet karşılıyor.
Dont look up ne güzel filmdi.Neyse yarın akşam konu kapanır daha rasyonel daha akılcı şeffaf ve dürüst bir yönetime kavuşuruz inşallah.Bu dönem de geçmişin yaprakları arasında en yakın zamanda kaybolur gider.Zaten bu seçimde de bunlar gitmezse bir daha asla gitmezler.
:he: Saatler kala gene siyasi tarihe damga vuran sözler...
:he: :he:
Güzel/az sorunlu bir seçim olsun.. Ülke için iyisi olsun/iyiye evrilsin..
Egeduk bakın demiş..
Kabataş beşlisi çıktı.. :he:
Metin yazarlarının sorunlu olduğu biliniyordu da,
çıtayı iyi yükselttiler.. Bravo..
Yahu sn heval gülmeyin ilk işim o oldu zaten google a hans sam tony silkmek falan diye yazdım,bekledim saf saf bir şey gelmedi.Ben de cahil derlerse desinler ne yapalım artık iş başa düştü deyip foruma sordum allah razı olsun sn kutsi linki koydu tekrar tekrar seyredip gülüyorum.Bu nedir ya bu nasıl memleket.
Dedik ya "safız" sn hkm üstadım.
Şöyle algı oluştu bende.sizin yazınıza istinaden bu sayfaya girdim .Girdikden sonrada sn Ayasofya2005 ağabeyimi,sn Egeduk başkanımı,sn Culpable dostumu görünce...
"dont look up ve hans tony isimleri yabancı olunca filmdeki karakterler zannettim :))
Seviyorum hepinizi.Cümleten iyi geceler.
not:Sayfaya yazmasamda sürekli fırsat buldukca takip etmekdeyim.Herşey gönlünüzce olsun sn hkm üstadım.
not:Şu an filmi izlemeye başladım .
Saygılar
Film muhteşem ,sn pisyedili aslında tam da bize uyuyor,her sn sini analitik olarak izleyin,o film hiciv falan değil dümdük gerçekleri gösteriyor.
İzlemeye başladım bile .Sizin seçiminize güveniyorum.
Bilim kurgu ,dram,komedi yazıyor.
Bu sayfada yazılanlarda güzel .film ile yarışırız .
Film bekler sizlerle muhabbet beklemez .Öncelik sizlere.:)
Arada bir sayfaya gözatarım izlerken.
not:siz analitik izleyin diyince biraz daha dikaktli izlemeye başladım.
7.dk dayım.
profesör asistanım buldu dedi.
Buluşu sahiplenmedi asistanın hakkını yemedi "helal" .Burası bize uymuyor olabilir ama.:)
Sn pisyedili o filmdeki halk aslında biziz.Bir de idiocracy filmi var.Bu iki filmi seyredin.İnsan inanamıyor,yahu biz bildiğin gerizekalı sınıfında görülüyoruz.Tezgahlar çevriliyor,bize de ya din ya miliyetçilik ya da başka bir kutsal ortaya konarak çevrilen dolaplar yutturuluyor.Bu olmaz,biz gerizekalı değiliz,tek tek bakarsan sizden de daha zekiyiz.
Kısaca kendimi tanıtayım sn hkm dostum.
Hernekadar 01 Adana olsada.Aslen şileliyim.İstanbulda Kadıköyde "Süreyya" sinemasına her gelen filmi izlerdim.(sinema merakım gişe filmleriyle başladı)
Her yılın 10 ayı Adana hanımköyde 2 ayıda Şile Ağvada geçiyor.
Son yıllarda sebebini bilmemekle birlikde hint filmlerine merak saldım.
Birde sn ariston bazen film tavsiye ettiği oluyor onları izliyorum.
Aslında bu gece "sliding doors" filmini izleyecektim ama sizin yazınız görünce "dont look up" filmini izlemeye başladım.
Vayy "atıştırmalıklar bedavaymış" :)
Bende egeduk yazdı aradım öyle gördüm yoksa balıklama atladığım konudan benimde haberim yoktu. Her zaman ki et but muhabbeti sandım.
Ben yjnede şansımı deneyeyim bu sayın Hans Peter sam Tony bi deneseler hepsi toplu şeye mi giriyor.
Sn pisyedili şile ağva da adana da kişisel yaşam yolculuğum da çok önemli coğrafi bölgeler.Filmde ilk yakaladığınız nokta atıştırmalıklarsa demek ki muhteşem bir gözlemcisiniz.İdiocracy filmini de şiddetle tavsiye ederim.Keşke ülke bu halde olmasaydı da,bunları yazmasaydım.
Biskevitci nin filmin ben seçim sonunda senaryosunu yazayım da oynatalım bakalım Ayhan başkan ile ikimiz senaryo reji olayını hallederiz. Ayhan başkan gerçekçi olsun derse replik senaryo üç beş tekrar olursa mazlumdan beter olur. Haşatı çıkar
Filmden daha çok sizin için bu bölgelerin önemini merak ettim sn hkm.
(siz şua an benim için daha gerçekcisiniz ve daha önemlisiniz ) Sizin için ne giib öenmi var üstadım ?
kısaca özetleseniz çok sevinirim.
Aslında ben "hak" konusuna çok önem veririm.
Profesörün keşifde asistanını arka plana atmamaması da dikkatimi çekti.
Sizi tanımıyorum ama kurduğunuz cümlelerden benden yaşca büyük (en azından yaşıt) olduğunuzu hissettim.
Eğer öyleyse saygıyla birlikde hürmetlerimi de bildiririm sizlere.
dk 23. "özür dilerim anne"
( açıkcası o kişiyi danışmanı sanıyordum yaw. yoksa hem danışmanı hem oğlumu yoksa ?? )
"şık giyimin için saol" gerçekden güzel film komik :)
Sn pisyedili yaşım 58.Şile ağvanın önemi istanbulda ikamet ettiğim zamanlarda her fırsatta gitmek istediğim ve gittiğim cennet gibi bir mekan olmasından dolayı.Ad*****n önemi de herkesin canyoldaşları vardır,benim canyoldaşı dostlarımdan biri adanada.yılda bir kez o antalyaya gelir bir kez biz onu ziyarete gideriz,O bize orda evyapımı rakı ikram eder ,ciğer kabap ,mangal falan ,biz de onu antalyada benzeri tarzda ağırlarız.Mekanların özel hayatımla alakası budur sn pisyedili.
https://www.sondakika.com/haber/habe...ince-15900116/
Muharrem Ince’nin adaylıktan çekilmesi olayı basit bir iş değil demiştim.
İnce, kamu görevlisi imiş ve bunun üzerinden bir plan kurgulanabilir korkarım ki.
22.70 vurdu çekti
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.