Artık isim verilmiyor.
Bir hisse niye gitmiyor dediler, isim vermeyelim dendi, birisi ben açıkça isim veriyorum TIKAŞ'ın sahibi Cem Oluklu var o götürmüyor dedi, kimse de o değil demedi.
Printable View
Geçen büyük ambalajda ihracata vergi konmuştu galiba, TV'de bir ihracatçı bizi Yurt dışından konserveciler ton balıkçıları arıyor panik oldular onlar büyük ambalajda ithal ediyor, küçük ambalajda zaten çok ihracatımız yok dedi. Bugün ne oldu haberlere bakmadım.
Suriye'den alıp satanlar da vergi koyun yasaklayın demiş olabilir. Orası da büyük üretici.
pala eski formuna kavuşuyor ne dersiniz
Maaşı alıp bugün borsaya basan varsa zarardadır akşam SPK'ya sövmeye başlar mı bu ekip
Mavi yi de ekledim.
Gırtlak kare gırtlak mal olduk... Genel olarak maliyetler aşağıda olunca stres daha az...Bakalım...
Ziraat Yapıkrediyi çok sağlam çizdi
Her gün bir yildizimiz var acep yarının yıldızı kim
Artık pahalı denmiyor o hisseyi çok uzun vadeli düşün torunlarına filan deniyor.
Viop30 bir kaç çakal ın oyun alanı... algıları bozuyorlar...hata yapma olasılığı artıyor böylece ..acaba kaç kişi panikledi
%1 ilavesi de hediye..vadeliye ..-1.79..
sağlam geçirdi vadeliye, dökmek istedi, demekki yukardan mal vermiş..
günsonunu tahmin edemedim yanlış oynadım
Açılın
ben platin üyeyim
Şahit çanlar biyerimde patladı:he:
SPOT kapanış, kapanışa doğru BofA ve Y/F satışı azalttı, alışa Ak Yatırım da geldi,
https://i.hizliresim.com/668o61j.PNG
Konya'da deprem oldu. Tedbiren dışarı çıktık bekliyoruz. 4,6 şiddeti.
Onsa da veriyorlar küsküyü
1.8.23 Salı
Borsa İstanbul TL bazlı bir bütün olarak en yükseğini gördü fakat en yüksek kapanışını yapmadıç
XU030YVADE 8123.75-7923.00 GÖRDÜ 7951.50 uzlaşma7969.25 kapattı ..-%1.79
Şorterlere tebrikler :)
https://www.hisse.net/topluluk/showt...94#post6498594
Sevgili Bozkurt çok iyi keyfi gıcır :)
Dün Ekim vade tepeye yakın şortlamış..para sayıyor şimdi :rules:
8392 den bi dene şort cetonu salladım langırt köy sandığına
Tebrikler :)
Çok teşekkür ederim sıkıntı yok tedbiren 1 saat dışarda bekliyoruz
Enflasyon ay içi ortalama olarak açıklanıyor. Bazı ürünler her gün bazı ürünler ayda bir kaç kere, ÜFE de vergisiz fiyat, TÜFE de nihai fiyat esas alınarak sisteme giriliyor.
Ay başında 100 liralık ürün ay sonunda 120 olmuş ise o ürün grubunda %10 artmış oluyor ağırlığı ile endekse giriyor.
Çocuk ayakkabısı %50 artmış ise ve TÜFE endeksde ağrılığı da binde 1 ise %0,05 etki ediyor.
Önemli bir girdi olan toptan elektrik %10 artmış ama evlerde zam yapılmamış ise TUFE'de doğrudan etkisi sıfır ama üretilen ürünlere etkisi ertesi ay yansıyor.
Öte yandan mazot ortalama %40 artmuş ise o ayki TÜFE'ye %15-25 yansıyor, ertesi aya akaryakıt enflasyonu aktarılıyor. Diğer ürünlere etkisi de dalga dalga yayılıyor. Yükte hafif pahada ağır ürünlerden örneğin akıllı telefonlar direk döviz fiyatına bakarken, patates soğan karpuz damacana su hemen etkileniyor, diğer ürünlere de zamana yayılan yukarı yönde baskı yapıyor.
Sonuç olarak bu ay ÜFE çok daha düşük, TÜFE ise yüksek ama yeteri kadar yüksek çıkmayabilir.
tepeyi bulupta söylemeyenin..... :he:
:drunk::drunk:
Eski zenginlerin enternasyonel bağlantısı daha kuvvetli idi ve katma değeri olan karlı işlere girdiler. Eskiden ben devlet ile iş yapmam diye de prensip vardı.Yeniler ise ucuz kredi ile katma değeri düşük dış satımı zayıf büyük işlere girdiler. Yenileri korumak için abudik gubidik işler yapmaya başlayınca paralı adamlar ve yabancılar kaçtı.
Abey gaz verme:) zaten kendimi zar zor tutuyorum bir yerlere gitmemek icin
En mantikli yer Yunan gozukuyor ama ben gecen sene araba ile gitmistim yunana ama bu sene bebekle o kadar yolu gozum kesmiyor
maxa 1 haftaligina 200 vermek yerine yunanda krallar gibi 1 ay kalirsin o paraya
VOBU longladığını görmüştük... ama tahtaya neden bastı anlamadım
teknik... SAT demişti atladık
neyse 794200 ilaveler ile maliyet 801300 oldu
tahtanında 802600 ü halen masada olduğuna göre yarın zararsız çıkarız inşallah
Koçun bilancoya ne dersiniz?
Ne güzel işte
Adamlar kolay yolu bulup birbirimizi bisiklet yapıyorlar. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen bir duayen videosu seyrettim.
Şu şekilde düşünülüyormuş.
İleride insanların çektiği sıkıntılar, enflasyon, dış borç vs unutulur havaalanları, otoyollar, tüneller, santraller, barajlar, limanlar, hastahaneler, üniversiteler, camiler vs kalır ve şu kişinin zamanında yapıldı denirmiş.
Zaten eser siyaseti deniyor.