Pazarlama değil, örnek verdi. Saçma sapan fiyatlamalara.
İyiler iyidir.
Printable View
rtalb angen trilc
üçünde de spek aynı..
ama ispatlayamam :drunk:
kaynak : carslberg haber ajansı
Dohol daha fazla düşmek istemiyorum der gibi ama du bakalım nolcek.
viop
buralar sağlam destek..
tutmazsa kanal altına hedef alır.
ben anca bu kadar anlıyorum teknikten
:drunk:
% 90 yanıltır :he:
https://i.hizliresim.com/edkpmzc.png
:drunk::drunk:
Bist 100 7700 deyken tüm hisselerimi satıp döviz-altın a geçmiştim
https://www.hisse.net/topluluk/showt...16#post6514516
Dün itibariyle endekste dolar bazlı zirvenin görüldüğünü düşünüyorum 3 dolar üzeri az biraz zorlayabilir ama endeksimizin daha yukarısını hak etmediğini düşünüyorum.
Hatta o söylenilen 5 dolar masalı bence olmayacak (olsa da anca ikili kur olursa olabilir. Mehmet Şimşek kararlı devam ettiği sürece ikili kur olacağını düşünmüyorum. Sonuç olarak Reelde endekste 5 dolar beklemenin fazla hayalci olduğunu düşünüyorum)
Kokoreççinin bile halka arz olmaya başlaması dolar bazlı zirve sinyalleri bence...
Ama hiperenflasyon olan ülkelerde short yapmam orası kesin...
----
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
dikkatli olmakta yarar var bence ... sistemlerinize uyunuz ... ytd .. kapitali koru .. ytd
XU30 icin 7850 - 7900 arasi tepki alimi icin uygun bir bolge.
Bu baglamda Agustos vade 7925 e LONG yazdik
Yanina da EREGL ekleriz sukela olur.
262.5 tan.
nitelikli olanlara satışfakşın yapmışlar.
benim de niteliklü olmam içün, ne kadar meteliklü olmam ilazım. :he:
balatalara grez sürmüşler. rampaya furdumu aşaı doğru kayıyor. :he:
bize de temerdütları vermediler, biz de destek olamıyoz.
mal kibin bakıyoz üyle. asdasds. :he:
size katılıyorum.dün tepe görülmüştür.2.50 aşalar olmalı dolarca sonra belki 3 ler.saçma sapan bi piyasa yeni yetmeler piyasası oldu.son 2 yıl arzlar dan alıp beklıyenler borsası son 5 arz dan bende aldım hepsi kar olsa nolur total de 3000 tl tutmadı.hepsi tavan.karakter de kalmadı 11 lot 15 lot az az ver 5 kat yap sonra toptan itele
viopta makas eksiye geçebilir.....
şahit düşüş gelse bile çok fazla gömeceklerini sanmıyourum
operasyon geçirenler belki tepeden % 50 düzeltme yer. en fazla.
büyüklere pek bişey olmaz % 20 düzeltme iyidir deriz geçeriz trend yukarı nede olsa.
çokta şaapmamak lazım.
satıp napacaklar sanki aqua bu enflasyonda.. kkm ye mi geçeceklere faize mi :he:
onu bilemezsiniz.. trend sistem kullanıyor iseniz ; zaten 2019 dan bu yana overallunuz TL bazında baya coşmuştur .. ve o sistem overallınızı koruyacaktır diye düşünüyorum .. ilave olarak sistem dışına para çıkarıldı ise, trend sistemci şuan bence The King dir . ytd..
seçimden sonra yükselişe başlayan endeks bu güne kadar saatlik ortalama altını hiç görmemişti bu gün altına inmiş vaziyette kapanış burada olması sıkıntı geliyor gelmekte olan diyerek günlük 21 ortalama teması da oldu .
Doğal olarak destek ve destekten tepki hareketleri şu an için normal.
Altına inecek olurda hakem görmez ama VAR a gideriz ikili tepe videoları vizyona girmiş sayarım ..
dün eksi kapatırsa bu kadar teptikten sonra bugün sağlam basarlar diye düşündüm
tam tersi oluyor :he:
:drunk:
ben gidiyorum ya..
short devam
biraz manzara resimlerine bakayım :he:
Adam saf mı ki elini göstersin?
3-5 kontrat ne ise..onlar cerez ama 70-80 kontrat yapan adam elbette elini göstermez.VİOB da aktif-yüklü işlem yapmayan bunu anlayamaz.Ha kazandığım paraya bakarım.. milletin taktir-tenkitlerini...:) aşalı çok oldu.
Ha bazen ekstre gönderiyorum sonra siliyorum...Ayıptır diye..3. nesil sistemlerle iş yapanlar çok..
akgrt yaz bureye
Aynı hamam aynı tas....
https://twitter.com/iriscibre/status...IvSCyOAuQ&s=19
YKBNK ve ISCTR LONG bubba
saat 17:00 yi beklemek lazım