4.91 den iyi mallandilar yarın beş altı kademe yükselir günlükçu çıkar sahneye hoooop 4.80 ler boyyyle sürer gider ne Zaman delikanlı bir aracı kurum gelir anca bizim iş olur artık bunlar oyuncak tan öte gitmicek anlaşılan
Printable View
4.91 den iyi mallandilar yarın beş altı kademe yükselir günlükçu çıkar sahneye hoooop 4.80 ler boyyyle sürer gider ne Zaman delikanlı bir aracı kurum gelir anca bizim iş olur artık bunlar oyuncak tan öte gitmicek anlaşılan
Sayın @kafeci... Yanlış anlaşıldım sanırım benim bağışlardan bahsettiği süreç devlet tasarrufuna geçmeden önceki süreci kapsıyor... Yönetim mekanizması değişince bu tür bağışlar olmadan yoluna devam eder demek istedim... Olimpiyat olarak bahsettiğim ise malumunuz paralarımızın üzerine bile basılı olan uydurma bir org. idi... Velhasılı kelam... Teknik taktik temel bir yana hikayesi olan ve olacak bir şirket gibi duruyor...
En talihsiz olanı bu kağıt
Su akar yolunu bulur....
Kozalaklar bilancolardan hareket edecekse, farklı hacimler ve fiyatlar ile (sonuçta bazen farklılık olsa da ) benzer yükselişleri ya da düşüşleri yapar.
Önemli olan parite ve parite trendi.İPEK, halen 2016 Ağustos trendinin desteğinde, hafif altında hatta.
Bekleyip göreceğiz tekke de çorba icebilecek miyiz, yoksa kol kesip nasip mi diyeceğiz.
Bugün olan dönüş yerinde ve iyiydi.Fiyata yansımadı belki, ama bu hisse çok sığ bir anda kademeleri alıp, verebilir. Bu nedenle trend önemli olan. Şu almış, bu satmış ikincil....Kozal forumunda o konuya çok girilmiş bence bu detay ve kafa karıştıran ayrıca kontrol edilemeyen bir bilgi seti. Oysa temel hisse bilgisi olmazsa, ne takas, ne teknik anlam içermez.Bakarsın ahmet almış mehmet satmış, ali veli ye virman çekmiş.Bunların arkada birbirlerine ya da esas oyunculara nakdi transferini kim kontrol edebilir ?
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TMSF başkanın yaptığı açıklamaya göre kayyum atanan şirketlerden satın alim için en çok enerji şirketleri soruluyormus.YTD
Mokoko oldu galiba belirlediği yeri görmeden yükseliş olmayacak