Uyku modunda bekliyor. Yatırımcı çekecek projeler geliştirmeli. Beklenti yaratabilmeli. İşlem hacmini artırabilmeli. Yatırımcı çekebilmeli. Cazibe oluşturabilmeli. Ölü gibi duracaksan ne işin var senin borsada.
Printable View
Uyku modunda bekliyor. Yatırımcı çekecek projeler geliştirmeli. Beklenti yaratabilmeli. İşlem hacmini artırabilmeli. Yatırımcı çekebilmeli. Cazibe oluşturabilmeli. Ölü gibi duracaksan ne işin var senin borsada.
Satış kademeleri dolu
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piramit mi düşürüyor ?
valla boğa piyasasında gitmeyen kağıdı da tahta yapıcısını da bir kenara not aldım ben!piramit menkul böyle baskılayarak kendine yapıyor bu gidişle müşteri bulamazlar adamın biri gibi haldır haldır şehir şehir yatırımcı avına çıkar
ama işin ilginç tarafı oyak iş hsbc ve Philipin naniği
http://share.matriksdata.com/share.a...01021312572144
Birleşme ile halka açıklık oranının yükseleceğini, hissede derinlik oluşacağını, yabancı ve kurumsal yatırımcıların bu hisseye ilgi göstereceğini umut ediyorduk. Maalesef şirket patronları hisselerini kimse ile paylaşmıyorlar. Borsanın ana kurallarına uygun bir hisse değil.
Bu dediklerinizin hepsi gerçekleşecek sabret.son hesaplar yapiliyor.tam tamina 3. Yilimibitirdim bu hissede.agaç meyve verecek ve yiyecegiz. Hersey yolunda sıkmayin caninizi.borsa çakilsada korkmam bu hisseden.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın minefe içimize su serptin teşekkürler,allah hepimiz güldürsün hayırlı kazançlar.saygılar