Linkin satılma hikayesi vardı sanırım, karelde aselsan vodafone ile iş yapması. Ben yabancı takası ve çanak formasyınu ile girdim, hayırlısı. Ne görüceğiz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Linkin satılma hikayesi vardı sanırım, karelde aselsan vodafone ile iş yapması. Ben yabancı takası ve çanak formasyınu ile girdim, hayırlısı. Ne görüceğiz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sn.Sacro bey...Sizi bilen biliyor.. Bilmeyen gitsin kumda oynasın..😂🤣.Paylaşımlarınız bizim için çok değerli.. Lütfen devam edin..Saygılar..
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vertu ya dikkat dibin dibinde 2 tane şirketi halka arz için bekliyor. 2018 de shov yapabilir.
Buna da ben cevap vereyim o zaman tekstil hissesi ama teknolojik tekstil hissesi Ar-Geye yapılan yatırımlar ve Nanoteknoloji ile üretilen kumaşlardan bahsediyoruz yatırım yaptığınız şirketin faaliyet raporunu okuyun lütfen Yünsa Avrupa’nın 2. En büyük yünlü kumaş üreticisi ve dünyanın en büyüğü olmak gibi bir vizyonları var geçen sene kar etti bu sene karını artıracağını ve belki de bedelli yada bedelsiz sermaye artıracağını düşünüyorum ben
AMERIKAN FINANS OYUNU !
Bir tur manipilasyon maksatli dunya capinda borsalari sarsan Amerika kaynakli mini kriz.Tam tamina 3 Trilyon dolar civarinda borsalari eritti.Hic bir gereklcesi olmayan bir atak.Sanki tek bir kanaldan dugmeye basilmis.Hani ekonominiz cok iyi idi.Hani buyume trendinde idiniz?Buyuyen ekonomide borsaniz yukseliste idi ve mini kriz yarattiniz?Hani her gun tum kanallarda, websitelerinde algi operasyonu ile bu yil 2/3 faiz artisi ve 2019 da 4 faiz artisi dillendiriyordunuz?3 trilyon dolar eritmek icin 10 sak sakciya 100 er bin dolar ver, istedigin tondan konusur ! Asil olan ekonomisi o kadarda iyi durumda degil.Sadece 3 eyalet ile ayakta durabiliyor.Altin rezervleri bile baska ulkelere ait.Hirsiz her yerde hirsiz olarak anilir.Tum bu olumsuzluklari ort bas etmek icin birde uzaya Elektrikli otomobil gonderiyorum diye show yap.Hani biliyoruz ya.Bir zamanlar Sovyetler ay'a ayak bastiginda geri kalmamistiniz.Hepsi show idi.Tek amac milletin dikkatini baska yerlere cekmek.Amerikan ruyasi dedigin bu gibi birsey.Uyandiginda hersey gec ama gercekten sana gecmis olsun diyecekler.Gecmis olsun, gecmiste kaldi.Bizdeki son sozde bu olur.Gecti hemde gecmis gibi gecti.
Sen 3 trilyon dolar i nasil araklayacagini, altin rezervlerini milletin nasil erittigini dusunedur.Ama tek dusunen sen degilsin orada.45 milyon aclik sinirinda yasayan kendi vatandasin.
Faiz dedigini 2 yilda en fazla 1/2 defa yapabilirsin.Bu bile boyunu gecer.
Bizde panik yok !Dolarda diplere yolculuga baslar :kahkah:
Bist ilk 127 K ulasacaktir.Az daha sabir.
YTD
https://i.hizliresim.com/3E7An9.png
**115.0 bilemedin 116.500 bist 100 tepkisi sönümlenerek----28.5 $ a kadar gevşemeye devam edeceğini tahmin ediyorum.ordan bakarız artık bence yani:wave:
Sacro hocam Amerika borsaları ortalama %1.40 artışla haftayı kapattılar. Muhtelemen bizim borsaya olumlu yansıyacak.
Hangi hisselerin çıkışı iyi olabilir sizce ?
https://i.hizliresim.com/A1Ly9Q.jpg
İnce kanalın içinde sene sonuna doğru 140.000 lere kadar yükseliş. Kanal içi al-sat yapılabilir. Sonra büyük kanalın içinde trend dönüşü bekliyorum.
Hayırlısı artık.
YTD