Neyse yarınlar bitmez dün olmadi bugün olabilir olmadı yarın ama çok yakında aksiyon bende bekliyorum ytd...
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Neyse yarınlar bitmez dün olmadi bugün olabilir olmadı yarın ama çok yakında aksiyon bende bekliyorum ytd...
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kağıt diplerde sürünüyor yüzüne bakan kalmamış. 200 milyon $ bu fabrika kurulabilir mi sıfırdan. Üstelik limanı ve arsaları ve iştirakleri hariç...
Yaparsa heryıl yaptığı ocak hareketini yapar.. Yapmazsa da ta aq..
Takozu koyandan allah razı olsun ucuzdan topluyoz işte.
Birde mirasyedi satışı gelecek ki off aman nalan.
Ak yattaki adamları akinonya da bize ders diye okuturlar.
Kendini ilah zanneden zibidiler.
Neyse işimize bakalim.
Patronunda ayar bozulmak üzere gelen alım şekillerine bakılırsa.
İyi seneler arkadaşlar.. Bu şerefli!! insanlar oldukça daha çok seneler burdayız.. Sayın kentuf patronun da ayar bozuluyor demişsin de patron zaten hisseyi yönlendiren.. İstedikleri gibi at koşturuyorlar.. Ne spk ne başka bir kuruluş babalara bişey demiyor.. Diyemez.. Para herşeyi!! yönetiyor..şirketin ortaklarından biri de bildiğim kadarıyla hisarcıklıoğulları.. Şirketin kimlerle daha ne bağlantıları vardır.. Varın gerisini siz düşünün.. Borsada hemen hemen tüm şirketlerde durum bu.. Borsa-corsa usulleri geçerli.. Sen ben anca seçim zamanı birilerinin aklına geliriz..
hisse senedini bence tam gidecekken
15 temmuz faillerinden birinin nuh çimento çalışanı olması
ceo hakkında basında çıkan söylentilerin gündeme düşmesi önünü kesti.
şirket hiçbir açıklamada yapmadı bu gelişmelere oda ilginç oldu.
bu söylentileri bile tahta 10 tl den karşıladıydı
bu fiyatlar bence ütopik ve kaydettirilen ortak satışını ucuzdan kapma telaşı var tahtayı yapanlarda.
ben patron olduğunu zannetmiyorum tahtayı yapanların.
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/V9aOJy.jpg
https://i.hizliresim.com/DY2bk6.jpg