Ama gidivanlar oyle demiyollar.
Kriz yok, her yer dolu diyollar.
Onlara fiskiriyormus..
Syg,
Eşi benzeri görülmemiş bir fışkırtma yaşanıyor ama yeşil soğan bir türlü büyümüyor sürekli sulandığı halde
Bu gün Dudulludaki otobüs terminallerinde işim vardı. Orada gördüğüm manzara fışkırtamayan kesimin köyden min 100 Kg kargo(içinde turşudan elmaya patatese kadar vardı) ile onlarda fışkırtma partisine katılacaklarmış...
İşin şakası bir yana et,süt ürünleri,pekmez vb gibi temel ihtiyaç gıdası getireni gördüm de patates ,elma gibi şeyleri getirene ilk kez denk geldim
ben 20 senedir görüyorum onlar yeni değilde yazın karpuz bile getirenler vardı otobüs bagajında o garibime gitti benimde
Şimdi getiriyorlar çok yakın bir gelecekte çoğu köylerine geri dönecek. Yerel halk köyüne kasabasına serpme halk!! şehir merkezlerine. Kendi ülkesinde kendi halkı turist olan tek ülkeyiz. Bizden başka herkes ülkede göbek atıyor. En güzel yerlere de yabancılar gidiyor en güzel yemekleride onlar yiyor en güzel ne varsa onlara güzel. Kısaca hayat onlara güzel
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla ben Ocak ayında MTV, zorunlu trafik sigortası, kasko, araç muayenesi ve Mayıs'ta emlak vergisini nasıl ödeyeceğim onu düşünüyorum. Duyduklarım doğruysa çok fena zamlar olmuş diyorlar. Gelelim bir başka konuya İstanbul'dan köylerine, kasabalarina dönmek için belediyenin taşınma servisini bekleyen binlerce aile varmış. Taşınma parasını bile ödeyemiyor insanlar. Artık hayat çok daha zorlaşacak.
Nebati: Acı vereceğini hesaplamıştık.