Yine bir takım ani değişiklikler yaptım yatırımlarımda.. Bu kararlar sizin başınızı döndürmesin Selim bey.. Sonuçta benim yatırımım:)
Printable View
Yine bir takım ani değişiklikler yaptım yatırımlarımda.. Bu kararlar sizin başınızı döndürmesin Selim bey.. Sonuçta benim yatırımım:)
Evet veri iyi geldi:)
Şimdi Deniz beyde yazmayı azaltmış forumda.. Nasıl yorumluyayim bilemedim. Ama satışlar arttıysa durum iyi demektir.. Yükselmesi lazım Dowun..
Yukarı yönde bir eğilim ülkenin para biriminde pozitif bir etkiye sahiptir, Perakende Satışlarının ekonominin bir ana etmeni olan ve GDP de ölçülebilir bir etkiye sahip olan tüketimin büyük bir kısmını oluşturmasıdır.Beklenenden yüksek bir değer çıkması USD için pozitif/boğa, beklenenden düşük bir değer çıkması USD için negatif/ayı piyasası demektir.
Altın 2010 larda oyalanıyor..
Oyun dışı kaldım:)
Merhaba Dövüş Kulübü,
Günlük dayağımı yedim ve geldim :) Yakında üye kartı çıkaracam hepinize. Gizli gizli bir yerlerde buluşup birbirimizi dövücez.
Gelirken Migros'tan etsiz çiğ köfte aldım. Çok güzel bir marka. yerken içinden cevizimtrak bir tat geliyordu. İnanmayıp içindekiler kısmını okudum. meğer içinde hakikaten ceviz varmış. 10 üzerinden 8 veriyorum. çayla harika gidiyor.
Şimdi baktım hesaba, bütün işlemler pozitif tarafta bekliyor. Ama istediğim kadar kar olmadığı için henüz, ve hedefe de varmadığından, beklemedeyim.
JPY pariteleri normalde ters koreledir. JPY paritelerinde XAUUSD 'te ters yönde olmak içimi çok gıdıklamıyor o yüzden. Bu mesajdan sonra korelasyon oranlarına bakacam.
Offf seçimde yine katakulli dönmüş.. :(