İMKANSIZ
%100-300 arası vergi varken araç YOK.
Ötv’yi kaldırırsa geçmiş ötv’leri de iade etmesi gerekir.
Şenol Babuşcu
@senolbabuscu
·
15 Nis
Kamu bankalarına 2022 yılında 2,6 milyar $, 2023 yılında ise 5,7 milyar $ olmak üzere son 2 yılda toplam 8,3 milyar $ sermaye artırımı yapıldı.
Bu kadar büyük sermaye artışına kamu bankaları neden ihtiyaç duyuyor?
Yoksa, iktidarın müteahhitlerin satılmayan konutları için ettikleri zararı, bu konutlardan alamayanlar seçimler sonrası ödeyecekleri ek vergilerle mi kapatacak?
Yani birileri ucuz kredi ile servet yaparken zaten yoksul olanlar onları mı finanse edecek?
Hani zenginden alınıp fakire verilecekti?
300 milyar yeşil gelecek diyor KK ,amerika ve ingiltere.ziyareti yapmıştı hatırlarsanız , bu olursa herşey rahatlar zaten ihtiyaç olan sıcak para bu miktar ,geri kalan seyler hızlıca cozumlenir
Yunanistan AB üyesi olduğu halde kendi krizinde böyle bir parayı kemiksiz löp diye alabildi mi? Bana komik geliyor bu parayı buldum getirdim demesi ayrıca Yunanistan çok ciddi kemer sıkma uyguladı öyle bedavadan para dünyada yoktur bence gerçekçi vaatler daha çok oy kazandırır
Malum kanallaar da 300 milyar nereden buldun diye bağırıyor sen hesap biliyormusun falan dalga geçiyorlardi .tv masrafı çıkmasın diye kapattım yoksa yeni bir tv almam gerekecekti.:vk:
Zaten legal para diyor , kemer sıkma vs zaten olacak , bu paranın varlığı pisikolojik olarak düzelme sağlar