yok aklımda o durum kalmış :) yoksa nebati ve berattan daha kariyerli olduğu kesin. ama sanırım 1 yıl tutunca hisseyi stopajsız mı satılıyordu neydi, işte geçmiş zaman aklımızda öyle kalmış.
Printable View
Gözlemlerim ne yazık ki Gargara için foruma gelen yazan çok insan var.Müthiş yalnız ağır işsiz bi baltaya sap olamamış yada olduğu baltadan memnun değil low level bir hayat içerinde çektikleri acıları burada sağa sola salça olarak ego patlaması ile gidermeye çalışan ruh hastası bir zümre mevcut ne yazıkki.Birden çok nick ile de takıldıkdan şüpheleniyorum.
Hibrit ekonomik model nasıl birşey ola ki.Bir beyin fırtınası yapılsa.Saçma bile olsa düşüncelerinizi paylaşın bence.
Devlet ve özel.Devletin bankası faizi dolar kuru .Özelin faizi dolar kuru uygulamaları diye bir ayırıma mı gideceğizDevletin başında büyük ekonomist RTE.Özelin başında junior Mehmet Ş. mi acaba.?
sn Rosense daytrade yapıyorum ama zorunluluk değil ..herkesin kendi trade tarzını geliştirmesi gerektiğini savunanlardanım .. trade etme ve yatırım yapma .. ikiside gereksinim benim için .. geçmişte trade etmeye çalışarak büyük kazançlar kaçırdım .... ama trade etmede içgüdüsel olarak arzu ettiğim birşey .. dolayısı ile .geliştirdiğim metod gereği. iki duyguyuda baskılamak için .. yatırım ve daytrade ikisinide yapıyorum .. geçtiğimiz 1 - 1,5 ayda oluşturduğum ana bir portfoyum var (sahol petkm - garan skbnk) orada en yakın vadem yıl sonu tanımlı bir stopu u-30 endeks değeri üzerinden mevcut .. daytrade içinde gün içi arada işlem yapmaktayım genelde düşük peryot grafiklerle .. sevgiler ..kolay gelsin :)
Big big abinin gelip dikşın dikşın lönk ilen bağım kalmamıştır yazısını gördüğüm an sepetimi boşaltırım.
31 artı 31 baya bi lönklediydi çünkü
Tüm gözler Bigshort abinin buraya gelmesinde die düşünüyorum.
itibariyle borsa da son durum
https://i.hizliresim.com/75cm0ye.png