Oropu çocuğu, hala konuşuyor.Alıntı:
Netenyahu:
"Hiçbir kuvvet, bizi durdurmaz!"
Printable View
Oropu çocuğu, hala konuşuyor.Alıntı:
Netenyahu:
"Hiçbir kuvvet, bizi durdurmaz!"
Tabii ki...Daha ne desin abi...Alıntı:
Beşar Esad:
"Filistin halkının insani yardıma değil yapılan soykırıma karşı korunmaya ihtiyacı var."
Kendilerinden nefret ettirmek icin ellerinden ne gelirse yapiyorlar.Alıntı:
İsrail’in Birleşmiş Milletler Büyükelçisi:
Fransa ve İngiltere'nin liderleri sokakta olup bitenlerden etkilenmemeli.
Plinius Maior, 2000 sene evvel kaleme aldığı eserinde uykusuzluğun çaresini şöyle açıklıyor:
“Bir tutam damkoruğu bitkisi alın, bunları siyah bir bezin içine koyup uykusuzluk çeken hastanın Yastığımın altına ondan habersiz koyun. Mışıl mışıl uyuyacaktır.”
Alıntı:
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
Amme hizmeti
Eğer daha önce herhangi bir şekilde kalp veya beyin damarlarınızda hadise yaşanmamış ve siz sırf koruyucu olsun diye günlük bebe veya dede dozu dahi olsa aspirin almaya başlamış iseniz biliniz ki bunun bir koruyuculuğu kanıtlanmamıştır bilakis kanama riski yaratarak zarar verdiği ortaya konmuştur.
Hele hele böyle bir durumda Allah sizi ufak tefek kafa travmalarından korusun.
Tansiyonu vardı rahmetlinin beyine kanama yapmış
Olay böyle değil!
Rahmetli mütemadiyen kan sulandırıcı alıyordu tolere edebileceği bir tansiyon yükselmesi a
esnasında felç ettiği trombositleri imdadına yetişemedi.
Alıntı:
ümran ANTİ KÜRESELCİ
@Layla14619179
·
22s
63 yaşında hiç bir ilacı kullanmayarak çok doğru yapıyorum o zaman. Diabet dediler Tansiyon dediler kollestrol dediler rapora bağladılar 15 yıl önce. O ilaçları devam etseydim şimdi muhtemelen hasta bir yaşlı olacaktım. Son derece sağlıklıyım.
Alıntı:
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
·
22s
Bravo
Alıntı:
Kayıp_Yolcu
@gs_atahan
·
23s
Hocam ben bypass oldum 15 ay önce 1 sene boyunca plavix ve aspirin kullandım şimdi aspirin i kestiler plavix devam ediyorum ne yapmam gerek peki Dr kullanacaksın diyor kesmem mi gerek
AF ve Flutter varsa öyle kan sulandiriciyi birakamazsiniz kafaniza göre.Alıntı:
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
·
22s
Bypas oluncaya kadar ne yaptı isen yapmaman gerekiyor.
Buna hiç cevap vermemiş.Alıntı:
alans
@SumeyraAlan
·
3s
Duzelmemis AF de kullanımı uygun mu hocam? Ritm düzenleyici ve meşhur antikoagülanlari?
İsrail'in varlığını koruması mümkün değil. Avrupa niye düşsün? İsrail 1948'de kuruldu. Tam tersi, asıl İsrail düşmezse, Avrupa düşer. Avrupa; eşitliğe, insan haklarına, fikir özgürlüğüne bağlı medeniyetine, bilimine, sanatına bağlıdır. Avrupa; çocuk katillerini, soykırımcı canileri savunamaz ve destekleyemez.Alıntı:
Netanyahu :
"Hamas yok edilmezse İsrail düşecek."
"İsrail düşerse Avrupa düşer!"
Batacak o uçak gemisi. Hürmüz tıkanacak.Alıntı:
ABD'nin en büyük 2 savaş gemisi grubundan USS Gerald Ford Doğu Akdeniz açıklarında , Dwight Eisenhower İran açıklarında hazır bekliyor.
Trump ireis, sen kimi uyuduyon be ya...Alıntı:
Donald Trump:
“Ortadoğu'da 4-5 milyonluk ordusu olan ülkeler var. Geçtiğimiz gün Erdoğan İsrail'e karşı çok sert konuştu. Bu hiç iyi değil. Bazıları dahil olmaya başlarsa diğerleri de dahil olur ve sonunda dünya savaşı çıkar."
3.dünya savaşı çoktan çıktı.