Günaydın esnaf
bugün en düşük kaç gördü
Printable View
Günaydın esnaf
bugün en düşük kaç gördü
M.Şimşek: "Tüm binaları zorunlu deprem sigortalı yapacak sistem üzerinde çalışıyoruz" diyor.
20 milyon konut olsa 100 TL den 2 milyar, 1000 TL den 20 milyar TL eder.
THYAO da küçük yatırımcı ! kademeleri kaldırdı.
d: 132,100
nostalji severlere gelsin...
https://www.youtube.com/watch?v=ejKCKrBIVLc
106600 e kadar sağlıklı bi yükseliş için düzeltme sağlıklı olurdu ama sokaktaki simitçi bile şortta iken ülkedeki risklerden söz ederken orası Bile zor gözüküyor
toki denen zıkkım ne işe yarıyor anca kodamanların ceplerini doldurmak için kurulmuş bir sistem. müteahitlere bırakmışlar milletin anasını ağlatıyorlar. şimdide devlet sözde vatandaşı düşünüyor adı altında ceplerinden para almaya çalışıyor. 500 m2 arsamı veriyorum yok caddedir kaldırımdır emsaldir ottur .oktur diye diye 300 m2 pay bırakıyor yarısınıda zaten müteahit alıyor eee kimse elindeki ocağını kaybetmemek için yanaşmayınca bu seferde deprem sigortası çıkar. kendilerine geldi mi ormanın ortasını yarıp villa dikmeyi biliyorlar biz tapulu arsamıza istediğimizi yapamıyoruz. can güvenliğinin bedeli olur mu yahu devlet olarak ilk senin görevin beceremiyorsan deprem sigortası ne ya. yediğiniz çar çur ettiğiniz paralarınızı bizdenmi çıkartmaya çalışıyorsunuz .........................ler
Garantide yabancı yine mala girdi. Ayrıca tcell düşmeden endeks düşmez bence. Bankaların bu dönem bilançolar nasıl gelecek acaba. Kgf olayı bilançoları zıplatabilir bu dönem. O yüzden bankaları bırakmıyorlar aşağı. Halbuki 17/18 faiz oranıyla kimse kredi kullanmıyor. Yıl sonu bilançolar kötüleşebilir. Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben bu sene Mayıs ayında yeni evime taşındım,yapılış aşamasını takip ettim,piyasanın bilinen en kaliteli çelik ,hazır beton gibi ürünlerini kullanarak son derece sağlam bir şekilde binayı inşa ettiler.Müteahhit ''8 şiddetinde bir depremde bile binada en ufak bir hasar olmaz diyor'' ki zaten İstanbul'da o şiddette bir deprem üretecek fay hattı yok.O zaman ben niye boşu boşuna deprem sigortası yaptırayım,zaten bir deprem olsa ödediği parayla evin kapısını bile yaptıramazsınız.Binasına güvenmeyen yaptırsın,herkesin kendi seçimi olmalı.
tam soytarı piyasası. böyle bir günde en az -7-8 kapatması gerekir.
acınakacak halde şu piyasayı yapanlar gerçekten 7 haziran seçimlerinde süreç uzundu milletin büyük kısmını terse getirdiler.
bu sefer herşey ortada vize olayı düzelmeyecek. 2. adımda elçiliği kapatacak abd. 3. adımda avrupadan da vize kısıtlaması çok olası.
yalan demeçler..
sahte yorumlar..
bu milletin başları resmen kendi milletini kendilerine düşman bellemiş
Sanki testereli günler başladı. Bugün ne kırmızı ne de yeşil, +/- %0,05 gibi kapatmasını bekliyorum şahsen. Önümüzdeki günler keyifsiz (marjsız) geçebilir.
Beni de bir sigorta şirketi aradı, yıkılırsa yıkılsın dedim. Benim mirasçım yok, o büyüklükte bir depremden sonra taş devrine döner İstanbul.
İnternette konteyner evler var 5 bin lira, depremden sonra 10 bin olsa o şekilde bir yerlerde idare ederim.
Zorunlu olan şeyler verimsiz ve haksız oluyor.
ARCLK %3,68 düşmüş bilanço beğenilmedi, genelde bu tip günlerde akşama kadar düşük oluyor çok düşmüş diye alanları hüsrana uğratıyorlar, oradan fonlama yapıp başka şeyler alıyorlar. XXX gözüküyor.
AMB nin tahvil alımını aylık 20 milyar dolara düşürmesi durumunda parite ye etkisi dolar negatif olacağı açık. Ama bizim endekse etkisi nasıl olur fikri olan var mı? (sepet teki artışı dikkate alır mı piyasa yapıcıları?)
Herşey bitti şimdide devlet lojmanlarını satacaklarmış. Kirada evi olanların yarısı beyanname vermiyor.Kirayı elden alıyor veya çok düşük gösteriyor. Devlet bunlara bakacağına sigarayla alkole uğraşıyor. Rayicinin çok üstünde satıldığı içinde pkk bunları kaçak getiriyor.Devlet bir nevi pkknın cebini dolduruyor.
Kuzey ırak'ta parlamento ve başkanlık seçimleri ertelendi-habertürk
arkadaşlarla sohbet arasında "hemen hepimiz modern köleleriz" diyorum, bana gülüyorlar...
köleler tüm gün efendileri için çalışırmış...
efendileride temel ihtiyaçlarını (yemek, barınma vs) karşılarmış...
dar gelirli olarak, bir ay çalış, temel ihtiyaçlarını bile doğru düzgün karşılayama...
borçla harçla günü kurtarcam diye ömrünü bitir...
eee ne anladık bu işten...
diğer taraftan, halimiz itten beter, keyfimiz paşada yok...
o da ayrı bi çelişki...
Aceleci olmamak lazım kapanış saati 18:15 ne olacağı belli olmaz ytd
Çin olmasa çoktan dünyada isyan çıkardı.
Ivır zıvır alıyorum, sonra bakıyorum kullanmıyorum, iyi ki daha pahalı bir şey almamışım diye seviniyorum.
Ev oyuncak araba doldu, bir şekilde almış kadar hissediyorum.
Tabi herkes benim gibi değil, benim neden Mercedes A180 arabam yok diyebilir.
Sarma sigarayı beğenmedim pipo fena değil, çok uğraştırıyor gerçi.
Ülkenin hedefinin ne olduğu belli olsa daha fazla sıkıntı çekilebilir de nereye gittiğimiz şu sıralar belli değil gibi.
Beka sorunu var dediler idare ediyoruz bir şekilde.
Okulda yurrta kalırken sanki hayat standardım daha iyiydi, son dönemde 3 kap yemek veriyorlardı.
Yaşım genç olsa bir üniversiteye girip öğrenci kılığında yaşasam mı diye de düşünmüyor değilim.
132 altı bekliyorum ytd
Bu RTÜK TV lere reklam sırasında ses düzeyini yükseltmemeleri için uyarı yapmalı.
Kumanda ses düzeyini sürekli ayarlarken bozulacak.
TV üreticileri de bir çözüm bulabilir.
https://i.hizliresim.com/1Gg29N.png
94.10 üzerinde kapanışlar 95.38-tobo hedefi 97-98 aralığı
Bir şekilde kamu banklarına ceza gelirse hazine karşılayacak şeklinde açıklama yapılması lazım.
Sonuçta yöneticileri atayan denetleyen kamu.
bu sığ borsada kolay oluyor,, +1000, -1000 ler..
Yine EKGYO dan fonlama yapılıyor gibi.
Vatandaş ucuza yöneliyor adamlar ellerindekini yükseltiyor.
Klişe bir söz bakalım neler olacak ?
Açılışı acemiler
Kapanışı ustalar yapar unutmayın denilir.
Açılıştan bir süre sonra hisseler kendi ritmine girmiş...
Puslu havalarda kozalaklar devreye sokuluyor.
Endeks ve döviz dönmezse orada daha güçlü işlemler olabilir.
Tavan filan yapmak nispeten kolay kaç tl ettikleri belli değil.
Ülke resmen savaşa hazırlanıyor bence. Bütün vergi daireleri bütün borcu olan mükelleflere yazı gönderip tahsilat işine çok sıkı yönelmiş durumda. İşim gereği vergi dairesinde bir çok arkadaşımız mevcut ve hepside ciddi bir çalışma olduğunu söylüyor. Allah sonumuzu hayır etsin.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi