Futboluna bağl,elindeki iyi oyuncuları kaybetmemesi lazım,üstüne üstlük ilave etmesi lazım,tersini yaparsa şu anki fiatının yarı fiatına gelir...ytd.
Printable View
Sampiyon luk yaramadı.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
FB 45,GS 4 nasıl iş bu anlamadım,bu ise 4.30 altında:he:
Tahtacının bir hesabı var anlaşılan,ulen tahtacı düşürdüğün yere kadar alıcıyım,yeterki 3 altına indirme:he:...ytd.
Bizim şampuan devamlı düşmeye devam ediyor,bizde azar azar almaya devam ediyoruz:he:...Bugün 4.16 gösterdi,sanırım 4.15-25 arası durulur gibi çok düşürdükleri için,tamamda bu adamların maliyeti kaç,zararınada mal verilmezki,0.85 krş ile 2.5 arası olacağını sanmam:notr:...ytd.
Bu FB gömümü buldu acep,23'e çektiği fiatı 40 üstüne taşıdı,40-45 oyalanıyor,yaklaşık hissedarına %100 kazandırdı,TS ise devamlı hissedarını şamarlıyor,normalde 6 altına inmemesi lazımdı 9 yaptıktan sonra:plc:
Keske sampiyon olmasa idi diyesi geliyor insanin...Bjk ve Gs bile gececek TS u...Demekki 3 büyükler dememisler bosuna...CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kızdım postaladım 4.50,bunun yeri burası değildi esasen,olsun hisse kıtlığımı var borsada,bir FB olamadı:seyt:
4.27-30 arasına sıkıştı kaldı,hadi be tahtacı sür yukarıya zamanı gelmedimi,bak FB 43-44,bu gidişle onun tozu olursun anca:he:
3,50'leri görürse şaşmamak lazım!
İyi de alım fırsatı olur!
3.90 değmesi yapması lazımdı destek için,oraya değdi 4.70 yaptı,şu sıralar 4.50 oyalanıyor,kalıbına yazık,FB kadar olamadı,normalde yeri 5-6 arası bir yer,sanırım maçı bekleniyor baskı ondan:notr:
Saman alevi mi,
Yoksa yeni hamlelerin işaret fişeği mi!
Haftaya belli olur...
Beklediğim seviyelere gelmedi!
Dip göründü mü!
Görüşü ve öngörüsü olan arkadaş var mı!
Şampiyon takımın şampiyon taraftarı neden keyfiniz yok, ben fenerliyim gittim trabzon aldım ben napayım laa :))
Şaka gibi,BJK bile 4.66,içlerinde gs sonra en düşük olanı:(
Bugünde ayni terane,bjk 4.61,şampuan 4.58:evil:
FB aşağı saldı 53 üstünden 51.50 gördü,bu dahil diğerleride saldı aşağıya,FB iyi pirim yaptı %100 üstü,peki siz ne poh yaptınızda saldınız ?
BJK giderse anca gider,bjk 4,43-bu 4,51:party:
Bana göre şampiyonlar ligi garantilenmeden yukarı yönlü hareket olmaz!
Sonrasında işler iyi giderse "Keşke 4'lü rakamlardan alsaydık!" diyenler çok olur!
YATIRIM TAVSİYESİ: Bilgin ve aklın varsa başkalarının tavsiyelerine uyma!
Bende öyle düsünüyorum,mesela fb 23 iken topikte in,cin top oynuyordu 40 üstüne attı çokustular 100-150 havasına girdiler,eleme maçında darbeyi yediği halde 50 altına bile sarkmadı,artık bundan sonra neyi fiatlıyacaksa,bu ise bedava sayılır,maçta galip gelmesi şart,ölümüne oynaması lazım,çünkü çift taraflı kazanca ulaşması için.bundaki tahtacı fb kaçtı,buraya dönerse buradada şenlik olur:he:...ytd.
Haydi trabzon sahne senin :bravo:
Ikına sıkına 5.15 yaptı,5.10 seyrediyor şu aralar,bakalım akşam ne olacak,tavanı 5.40,FB elendiğine göre pazartesi herşey belli olur,pazartesi zaten kura çekimleri var,rakipler ise güçlü,bunun durumu nasıl belli değil, ligin bitimindeki gibi olursa düşündürücü,zaten tahtacıda bunu düşünüyor:notr:
FB 50 üstüne attı,galiba maç tekrarı var:kmk:
BEN 5 üstü postalamadım, 4,95 e geri çekilince sinir oldum hepsini verdim ,çinli banka 5,60 ,5,70 oynuyodu bindim trene son durağa kadar gittik 6,25 :bravo::halay:
Süper kupada geldi.Takim 2.yari açıldı.Simdi Şampiyonlar ligi play/of maçı geliyor..Burdaki beklenti ile daha yukarılara gitmemesi için neden yok
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5,21 gösterdi,5 üstünde kalsın şu an yeterli,4 sinir bozucuydu,artık önü açık...ytd.
Sabah gaplı açtı, icbct ve fade den cok daha hızlı bir giriş yaptı, dedim faka bastık trabzon tutsak biraz iyiydi .. 1 saat geçmedi trabzon düşmeye başladı icbct tavan :halay:
Demekki önü açık deilmis,GS ve BJK buna yaklastı:Sad:
Sportif hisseler spekülatiftir!
Anlamsız yükselir, anlamsız düşerler!
Bütün bu anlamsızlıkları geçen yıl TS'da, bu yıl da yükseliş olarak FB'de gördük!
Bana göre anlamsız hareketler yakındır!
Haydi bakalım tekrar en büyük trabzon başka büyük :)
İnşallah saman alevi değildir!
GS kıçına yapıştı,avrupa vs maçıda yok,şu sıralar eşit sayılır GS 5.20,tavanı 21,buda delitavuk misali, FB zaten yaptı pirimini %125, 50 üstünde duruşu düşündürücü,buraya nasıl geldi aklım almıyor,gerçi benim elimde bundan yok 5.20 postaladım gitti,haftaya eleme maçı var,kazanması için ölümüne oynaması lazım,o zaman 6-7 konuşulur,tersi olursa velattalin amin,sadece peşe düşmelere devam.
5,20 demi ayrıldın ,ben fenerli olarak ayrılmadım, yarın tavan yapsın kanım bordo mavi akar beaa o derece hhahaha :bravo:
GS'yın peşine takıldılar,GS 5.50 üstüne attı,prşinden mafiş 5 sınırına,buda 5.70 yapmıştı oda geri tornistan 5.30:plc: