Kısa pozisyonumu kapadım.[emoji112]
Borsada Pişmanlıkların Temettüsü Yoktur.
Printable View
Kısa pozisyonumu kapadım.[emoji112]
Devre kesti bu devre kesme olayı nedir diye soruyor abi hisse çıkarmı 5 dkk önce alan adam daha neler neler ben harbi şoktayım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam bu forumda günlerdir yazıyoruz olacakları. Adamlar temelden de teknikten de anlamıyor birde ahkam kesiyorlar zerre umrumda değil ne hale geldikleri. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...290853c034.jpg
Yalnız şu kademelerde 500 kontratlı 3 tane alıcı oldu kademeden çekmedi. Ben ondan kıllanıo 75.90-75.79 arası kapadım parça parça.
Ortada vurgun var hemde hersey kitabina uygun...bir kere burut takas olmadi hisse 2 tl den 90 tl ye gelinceye kadar...
bu adilerin ben altın buldugunada inanmıyorum.yalanın hesabını soran yok bu ülkede
Ben o gün 88 den verdim kalanlarada bolşans dilerim diye yazdım. Ama yine bazı arkadaşlar laf söyledi yok onların adamıymışız yok olumsuz konuşuyomuşuz. Şuan taban olmuş diye yazmıyorum. Kağıt giderken akıl veren çok olur. Haddim değil ama çıkış yerinizi iyi belirlemeniz lazım.
selam arkadaşlar bazı arkadaşlar kağıt düşünce çok mutlu olmuş ben uzuncu olduğum için bu iniş cıkışlar beni etkilemez satanlar için sadece üzülürüm kimseyi etkilemek istemem balinalar bizim gibi küçük balıklarla oynuyorlar ben bu kağıdı yüzde 300 bedelsiz vermeden evvel aldım benle çok oynadılar 16.lardan 2.lere düşürdüler satmadım allah yardım ederse yani acil paraya ihtiyacım olmazsa madene kazma vurulmadan satmayı düşünmüyorum
Hocam zaten satma ama millete buradan aldırtacak yorum yazma. Bilgin eksik bunu bir dost tavsiyesi olarak söylüyorum. Ya temel ya teknik bi plan yapman lazım sen 16dan aldıysan %300 bedelsiz verdiyse 4 lira maliyetin var o dönemden bu güne büyük ihtimalle mevduat faizi ya da herhangi bir fonun daha yüksek getirisi vardır.
vix artı %12.. s&p dow satış ta. ...
[QUOTE=cokfakir;5055771]Ben o gün 88 den verdim kalanlarada bolşans dilerim diye yazdım. Ama yine bazı arkadaşlar laf söyledi yok onların adamıymışız yok olumsuz konuşuyomuşuz. Şuan taban olmuş diye yazmıyorum. Kağıt giderken akıl veren çok olur. Haddim değil ama çıkış yerinizi iyi belirlemeniz lazım.[/QUO
senmi benmi haklı çıkacak ileride konuşuruz:wave:
Aynen [emoji106] ben gübre yerine endeksi shortladım 168.300 den. Getirisi aşağı yukarı aynı kontrat başına 3-4K gibi bir getiri bekliyorum ikisindende. Endeks seçmemin nedeni daha az volatil olması ve derinliğinin daha fazla olması.
ben burada kimseye alın ve satın demedim kimsenin vebaline giremem sadece sizlerin algılarına cevap yazdım mesela hala oğuzhan şahinkayanın günahını alıyorsunuz adamın satış yapıp yapmadığını bilmeden milletin eline verdi diye yazıyorsunuz bu gün yarın bu hisse yükselince ne yazacak sınız merak ediyorum elinde FİNNETİ olan yokmu oğuzhan şahinkayanın hisse miktarını paylaşsın
Hocam bak sana bir bilgi vereyim takaslar 2 gün sonra belli olur yani bugün satılanlar çarşamba belli olacak. Ne kadar bir meblağ ile işlem yaptığını bilmiyorum ama bu işi yapıyorsan aracı kurumundan derinlik akd takas içeren bir program talep et derim. Bu iş böyle yapılmaz ciddiyet göstermeni tavsiye ederim. Benim asıl mesleğim çocuk doktorluğu ama emin ol asıl işim gibi bu işi de aynı ciddiyetle yapıyorum. Para değil önemli olan insanın sevdiklerinden çalıyor kayıplar bunun için bu işi ciddiye alın rica ediyorum.
24 Kasımda 54,60 lardaydı sanırım %9 düşüş sergiledi 45,70 lerde kapattı
ertesi gün %+3 primle kapattı sonra gün tavan yaptı şu fiyat olur diyebilmek gerçekten zor bir hisse şuan
Aynen kapanışta tabana kitliyken alınan 1500 kontrat şüphelendiriyor bakalım. Benim hedefim az sapma ile olsa da gerçekleştir buradan sonrası endeks kısa ile gübre kısa benzer getiri sağlayacak kanaatindeyim. 55-60 TL gibi bir fiyata kadar kısa poz alırdım ama endekste de benzer bir hareket olacak gibi. Bu sırada öyle aman aman tabanlık bir satış yok sadece alıcı kalmayınca kolay tabana oturmuş. Yoksa 400k ne ki tabanı istese kaldırırdı.
Aynen oyle..5-6 tl den al 90 tl den satmaya basla...boyle bir kazanc yok...dersaneci adamin aciklamasi var cocuk kandiriyor sanki yersen...
Hocam bak sana bir bilgi vereyim takaslar 2 gün sonra belli olur yani bugün satılanlar çarşamba belli olacak. Ne kadar bir meblağ ile işlem yaptığını bilmiyorum
bana bu yazıyı yazıyorsunda birlikte alğı yaptığın rex yukarıdaki yazdığı yazıya neden demiyorsunki adamın sattığını nereden biliyorsun diye çünkü rex istediğin algıyı yapıyor ondan yazmıyorsun
Endex geri çekilmesiyle
Gubre 60-65 arası düzeltme yapabilir,
Bugun tabandan kapattığı için %4-5 gibi düşüş beklerim yarına,son 5 iş günü para çıkışı mevcut gübrede,
Forum kendi bilgisiyle hareket etsin bizimkisi sadece mantık çerçevesi
Hocam bak o Arkadaşı tanımam etmem. Olay algı değil size çok net sattığım yeri pozisyonumu kapatacağım yeri söyledim kartlarımı açıl oynadım çünkü çok belliydi olacaklar. Satan KY değil o belli ama kim satmış orasını bilemez kimse önemli olan fiyattır. Fiyatlar düşmüş kimse de fiyatın altına girmemiş adam elinde tutsa ne olur. Bak senin maliyetin söylediğin gibi 16 ise üzerine %300 bedelsiz aldıysan hisselerin duruyorsa maliyetin şuan 4 demektir. Bu kağıdı satmana gerek yok temettüleri zaten senin için kafi olacak ama buralardan millete aldırtma.
Ben Kısayı viopta yapıyorum metatraderda takibi stop vb çok daha kolay takibi ama evet viop benim de kazançlarımı yarıladı [emoji16] Ama şu viopu kafaya taktım para kaybetsemde kafasına vura vura diz çöktürücem Orayıda gün gelir o o dinç verdiğim paraları geri alıcam piyasadan.
Aman Kaldıraça bulaşma sakın,
viop,ta disiplinli ve kararlıkla işlem yaparsan kazanırsın ,ama hissede kazandığını katlarsın uzun vadedeyse ihya olursun ...kazancınız daim olsun bol şans sizlere tüm foruma allah herkesin gönlüne göre versin
konu ben değilimki inan bana senin dediğin gibi ben kendimi düşünmüyorum sadece yazılanlardan etkilenip satanlara en az mayıs ayına kadar sabretseler hayatlarında göremiyecekleri parayı kazanacaklar bu söylediklerim 42 den alanlara 86 dan alanlarada herkez benim kadar sabırlı olamaya bilir çünkü daha evvel 2,59 da bir gap aluşmuştu kağıt 9 liradan oraya inmeden cıkmadı ila gapı dolduracak oda kötü haberlere bağlı biliyorsunki o dönemler 17 25 aralık 15 temmuz zamanlarıydı haberler kötü gelirse illa 42 iner demiyorum fakat böyle bir beklenti varken ortada yani kazma vurulana kadar nereye kadar çıkacağını bir allah bilir:wave:
Aynen uzun vadede hissede sadece endeks kanalında al sat yaparak çok efsane yerlere geldim. VİOP a geçme nedenim uzun süredir piyasada açığa satışın yasak olması ve her sabah GAP ile açması oldu amacım sadece o kısımlara hakim olmak. Mesela bugün akşam endeksteki kısa pozisyon şuan kar etmeye devam ediyor gece kapatıp yarın tekrar bakıcam bunu spot piyasada yapma şansım yok. Kaldıraç zaten kullanmıyorum prensip olarak.
Amerika çalkalanıyor:
Trump gider ayak Georgia eyaletinin valiliğini arayıp seçimlerin iptalini istemiş. Telefon kayıtları ortaya çıktı. Seçimlere, devletin gücünü kullanarak hile karıştırmaya çalışmak ABD’de ağır suç.endexin düşmesinin sebebi bu yönde
selam dr trend https://paraajansi.com.tr/gubre-fabr...an-oldu/60121/
linkdeki haberi yorumlarmısınız
32,500.00 tl nominal değer hisse satışı için spk başvurmuş
Diğer forumlarda dedikodusu
32.500,00 lot anlamışlarda tüm yatırımcı oo yüzden herkes tabana yığdı diyorlar inanmayalım öyle şeylere bugun rengini belli eder gübre
teşekkürler yorumladığın için
https://twitter.com/byaltunkaynak/st...45590222385159 linke tıklayıp bakıp yorumlarmısın
Haberde ENGİN isimli şahıs işini bitirmiş 560k almış 570k satmış trade etmiş. O Alpullu pancar koop için de dün söylediğim gibi daha başlangıç. Bu kooperatifler TARIM KREDİNİN ORTAKLIĞI İÇİNDE YANİ %75lik hisse eğer bu kooperatifler satışa devam edecekse hisseyi çok baskılar değer kaybettirir sonuçta %75 lik bir orandan bahsediyoruz ve kooperatiflere küçük küçük dağılmış durumda.
Hocam zaten 32k hisse demiş öyle büyüm bir Mebla değil spek isterse pacman gibi yerdi onu ama yemek istemedi. Benim düşüncem tahtayı Büyük ortakların bozduğu yönünde satım olmadı ama satanı almadılar durum bu diye düşünüyorum.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne hafif satışlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin -2,15 ortalama tahmin ise -1,79 puan oldu.
Foreks'in 25 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +5,50 puan olurken, en düşük beklenti ise -10,90 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 25 analistin 8'i pozitif, 17'si ise negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST 100 Endeksi, dün günü 18,71 puan artışla 1495,43 puandan
tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
Medyan : -2,15
Ortalama : -1,79
Maksimum : +5,50
Minimum : -10,90
Katılımcı: 25[(+)8(-)17]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(05/01/2021 - 09:18:15)
Gubre hissesi alanlar, belli aralıkla aşağıdaki yazıyı okusunlar... Bir ponzi sistemi var.. En son mal da kalan malın daimi sahibi olur..
https://www.bursatv.com.tr/amp/borsa...kale,2288.html
hani ederi hep yalan kagıt taban
3 yıl sonra ne olacağı belli olmayan bir altın hikayesi ile bu hissenin F/K 'sı 356.46 oldu.Bilmeyenlere açalım: Bugün aldığınız Gubrf hissesi 356 yıl sonra kendini amorti edecek demek...Hisseler ile ilgili hikayeler güzeldir, çünkü hisselerde coşku yaratır.Ama her zaman asıl olan Finansal Oranlardır...