Kaymaklı kadayıf gibi olur..
Printable View
4tl üstünde kalıcı değil yine mal boşaltma yapıyorlar.
Satın alttan alın...
Açılışı 4 TL üstü açtılar ama kademe kademe satıyorlar.
Yukarı hareket için 4,20 TL üstüne atmalı ve 4,20 TL üstünde kalıcı olmalı.
Derdin Ne ?
onu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.
Alabandan Cevaplar
6,886
İzlenme
1,287,519
3 TL üzeri hacimlere bakıldığında 600 milyon TL...
3 TL üzeri hacimlere bakıldığında 600 milyon TL toplamda işlem değeri olmuş oluyor ki bu durumda mallanmak istese zaten tahta yapıcı spek vs istediği kadar lot alır ve yoluna devam eder günlükçüler...
08-06-2020, 17:30
Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.
Alabandan Cevaplar
6,886
İzlenme
1,287,519
Arkadaşlar satın kurtulun... Hayırlı olsun...
Arkadaşlar satın kurtulun...
Hayırlı olsun emekli olasıya kadar bu kağıt herkesi bünyesinde tutacak.
Artık bir halt olmayacağı da belli oldu.
03-06-2020, 12:41
Alabandan Cevaplar
6,886
İzlenme
1,287,519
Birde şöyle yazayım. 3,07 TL yi geçemiyor......
Birde şöyle yazayım.
3,07 TL yi geçemiyor...
Satın kurtulun...
Bol kazançlar...
03-06-2020, 11:40
Alabandan Cevaplar
6,886
İzlenme
1,287,519
İşlem hacmi 100 milyon TL altında yön karanlık...
İşlem hacmi 100 milyon TL altında yön karanlık...
Şöyle bir geçmişe yönelmişsin benim dediğim fiyatlardan sonra düştüğünü niye yazmadın. İtibarda teşekkür edenlerle dolu. Analizin yarım kalmış.
Yazılan yazılar ve analizler gün bazlıdır hala bunu öğrenemediysen borsada ne işin var.
Kayıt tarihime bakıp yanılma bu site yani hisse net yenilenmeden öncede buradaydım. Yenilendikten sonra yeni kullanıcı olarak işlem gördü. Afyon tarihi zirvesindeyken de bu sitede yazıyordum aynı kullanıcı ile oralara kadar gitmeliydin.
kedi uzanamadığı ciğere murdar der ya aç mı kaldın nedir?
4.08 -4.13 TL aralığında satanlar alttan alabilir.
Dikkat edin satışlar hala devam ediyor.
Şu ana kadar 70 milyon TL satış olmuş.
Afyon çimentoyu takip edenler Oyak çimentoyuda takip etsinler.
Afyon çimentonun fiyatının yükselememesinin bir nedenide diğer çimento (Oyak grubu)
Her satisinda alicisi var sanki yatirimcilar kendi arasinda anlasiyor gibi
Kim ne derse desin gözü yukarılarda benim görüsüm asla ytd
Kanal İstanbul projesi ilk kazma ne zaman vurulacak:
2018 yılı sonunda ilk kazma vurulacak deniyordu başlayamadı.
2020 Temmuz ayı ortasında ilk kazma vurulacak deniyordu başlayamadı.
Şimdi ise 1 yıl sonra ilk kazma vurulacak deniyor..
Altyapı ve imar planları projeleri yeni tamamlanmış. İhtilaflı olan yerler ile şikayet edilen yerlerin kısaca sorunlu yerler çözüldükten sonra başlanacak demek ki bu sorunlar 1 yıl içinde çözüme kavuşacak.
2021 yılı ola hayrola...
Yükselmesi icin illaki kanal olması gerekmiyor muhalefet var gücüyle engel olmaya calısıyor mahkemeler falan bu is kesin olacak ama biraz zaman alacak mevcut durum yani borcların kapatılması, kredilerin düsmesiyle insaatların artması ve üstüne de kalan arsanın satıs beklentisi bütün bunlara ragmen düsmesini veya aynı kalması beklenemez tabii bu benim görüsüm
TOGG Otomobil Fabrikası yapımında hangi beton firması ile anlaştı kullanılan çimento hangi fabrikanın ürünü.
4,20 tl li fiyatlarda hemen kar satışları geliyor.
4.20TL üstünde kalıcı olursa yani kar satışları karşılanırsa yukarı yön beklenmelidir.
Üzerindeki fazlalıkları atma zamanı
Afyon doldura doldura yola devammm
Yükselememesinin nedeni 4.30 TL ve üstünde kar satılanları artığından geri çekiliyor. Satışlar üstten karşılanmadığı sürece geri çekilmesi normal... Alanda geri çekilmede satış girmemesi gerekiyor ki yükselsin. 4.30 TL psikolojik direnç oldu..
Yaklaşık 500 milyon TL işlem hacmi var...
4,41tl olan en yüksek fiyatını test edecek bakalım. Yükseliş devam ederse sonrasında tavanda kalacak mı?
Az kaldı su üzerindeki lüzumsuz yüklerden bir kurtulsun
hele bi onlara gelsin bakalım bölündükten sonra en yüksek rakam geriye dönük baktım da
bişi yazmak olsaydık basmaya başlamış
Son dakika ters kose yapip tavana degdirebilirmi acaba
taban yapmasın da
yuhh habire çakıyor
Fazlalıklar bi gitsin
Dunku tavani bugun gectik, hayirlisi insallah
Uzun yıllar dan beri yatan hisse geçmişteki zorlandığı dirençleri kıra kıra gidiyor..
Neden mi.afyonda bedeli baskı kalktı..2017...2020 arasındaki üretim farkı üç katına çıktı..yeni bir fabrika teknolojik..ilk çeyrek bilançosunu da geçen seneye göre satış bir karsilastirin bakalım ne kadar fark var..
Eski fabrika arazisinden kalan arsa..
Kanal İstanbul hikayesi GYO hücum edercesine satışlar ..konu çok burası daha yolun başı bana göre..hele birde bedeliden gelen parayla borclari sifirlasinlar o zaman kaymaklı kadayıf
Tren kalktı hala alıcı geliyor.
Bakalım satışları karşılayıp tavanı kapatırsak tavanda kaç lot alıcı olacak.
Üstündeki yük azaldıkca rahatlayacak insallah