Üstad sana zahmet
Bir yeşil takasıda atabilirmisin.
E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Üstad sana zahmet
Bir yeşil takasıda atabilirmisin.
E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spk tebrik ederim sizi, Allah sorsun size bunun hesabını, 1/5 yaparken ses etmeyin. Çoluk çocuğunuzdan sorsun inşallah, millettin 3 kuruşunu nasıl hiç ettirdiniz.
1,92 üzeri gün sonu kapanışlarla 2,3 ve üzerine gidecektir.. Spk biraz takoz koydu
Herkes satıp çıktı anlaşılan. Hikayesi neydi bu kağıdın? Daha 2 gün evvel tavan yaptı..
Bitti mi yani hepsi bu muydu?
Rasyolarında düzelme olduğunu düşünüyorum 2,15 lere kadar yükseliş sebebsiz değildir sermaye artırım sonrası düzelen firma inş Erciyas yeniden birleşme durumu oluşabilirse daha sağlıklı olurdu fakat tahta çok zayıf endeksin düşüşünden fazlasıyla etkileniyor pyasadan fazla düştü umarım tahtaya sahip çıkarlar inş yeniden toparlanır bol şans
Ne basit bi tahtasin ya:) aliyorum basiyor, satiyorum yukari suruyor, verdim hadi2git simdi tavan ol
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın cefaks teşekkürler.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
devre kesersen ölürüz yapma.. bürüt gelir
2 ve üzeri kapanışlar sağlıklı olurdu
Bi haber yoksa.brut takasa girecek.belkide amaçları brüt takas dir. Ytd
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir hisse yüzde 20 gidemez mi yahu.Niye hemen brüt olsun.Ne sçma
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Helal olsun iyi gitti maşallah
Bence bu tür kararları şirketler kendileri aldırıyor olabilir.[emoji848][emoji41]
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
biraz dinlenmesi lazım..yoksa brüt takasa alırlar ve iyi de olmaz...
Bunun ardından haber gelmesi lazım.yoksa brüt takas
valla ben döküldüm, ama bu aksam bürüt takas gelecek büyük ihtimal 2,2-2,3 destek yapmadan gidemez bir yere
Hissenin ne yapacağı belli deil. Tavana da götürebilir. 2.10 lara kadar geri cekebilir
Gün içi 3 kere devre kesici gelmesi halinde brüt takas kesin,dolayısı ile bir kere daha devre kesici geldiği anda brüt takas
garanti gibi olur,(kesin bilmemekle beraber)
yok kesin garantiledi şimdi gelene verecek bürüt gelince alttan alacak ama 2,2 altı zor gibi orayı iyi destek yapmalı
Varmi brüt takas .durum nedir
Valla bunlar spk da adamı ayarlamışlar belli, işte spk düzeni böyle yatırımcıları korku ve paranoya ya sokuyo
Brüt takas yok.eger bugün de brüt takasa girmek için zorlamasa tabi. Bi düzeltme yapmalı artik
Gerçekten Pazartesi son dakikada brüt takas korkusuyla sattım. Dün 2 kez daha devre kesti. Ben bir bilgisayar mühendisi olarak bu işin mantığını çözemedim...
Genel endekse göre sağlam duruyor fakat teknik olarak beklenilen düzeltmeyide pek yapacak gibi değil açıkcası benide yanılttı hızlı 2 üzeri ve kağıt 2,37 lerde bu kadar hızlı beklemiyordum bir çoğunuzun brüt takas olması gerektiği düşüncesi bilemiyorum fakat bazen günü birlik değilde haftalık bültende çıkabiliyor hayırlısı hepinize bol şans
Özbal in genel kurulu yakında varmi acaba . Birleşme olayı tekrar gündeme gelebilirmi . Son durum nedir