şu senin grafikleri göremez olduk.....
Printable View
X hissenin patronu cnbc de çıkmış konuşuyordu şöyle yatırım yaptık böyle yapıyoruz avrupanın bilmem neyi olacagız vs vs vs
anlattı durdu hissede yabancı satışı mütiş satıp çıkacaktım fakat adamın böyle konuşasını duyunca vazgeçtim ..?
adam hissenin içine etmişti 6.80 tl den 0.65 tl düşürmüştü .
noldu lem şimdi buna....ne güzel gidiyorduk....
Fena bastılar aşağı. Sanki tahtada çekişme var
Amk endeks -1 yapınca 10 kademe basıyorlar aşağı , endeks +1,5 yukarı yapınca 2 kademe almaya nazlanıyorlar !...
Valla 1.50 üzeri olması lazımdı çpk nazlandı truzim de başlıyor ne bekliyor anlamadım
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne 1,5 u 2 katı olması lazım dı,kağıdın değeri 3 tl. en az 3 tl olması gerekti,sahipleri mimli,********
Bilanço gelmiş galiba. Bakabilen analiz edebilen var mı?
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
22 milyon zarar....
17 m kambıyo zararı var zaten işletme kapalı 6.600bin satıs yapmıs 5.980bın ıade etmıs 720bın ıade almayan kralllar adam olmalı ...
hep ilk çeyrek zarar acıklıyordu bu sene ılk ceyrek 6.600 bın satıs guzel bır rakam dun normallesme 1 hazıranda baslayacak denıldı umarım bugun olumlu yansır
sanal alemde uçuyor...gerçek alemde uyuyor.
Katar swap ile aldığı bu miktar lirayı ne nasıl kullanacak? Yıllık Türkiyeden ithal edecekleri mallara harayacakları lira bu miktarın çok az kısmı! Ellerinde büyük miktarda lira kalacak, ancak kalan liraları türkiyeden varlık alımında kullanabilirler!
The boss Katarlı lara hotellerden birini satma olanağı bulursa, ve bu kaynakla finans borçları temizler ve kalan nakit ile dovizde pozisyon alırsa, ülkede beklenen fşnans krizinden, ancak tektu nun hasar almadan, artı değerle çıkmasına olanak oluşur belki..
https://invst.ly/q-a1u
acemice bir cızıklama ögrenmeye çalışıyorum: Y.T.D.............:wave:
degerli spek kardeş çok ilginç biryerden kapatmış ..?
Tekrar 1.80 1.90 kapışma noktalarına gelir diye düşünüyorum. Daha önce bu bantlarda büyük kapışma olmuştu!
Bugün 1.48 direncinden döndü
sezon açıldığına ikna oldum... bodrumda soslu makarna (beleş verseler yemem) 110 lira.... bir şenzlong 1000 lira. haydi bol güneşler.
Arkadaşlar şirkete şu bilgilendirme mailini atalım senede hareket gelebilir cevaba göre:mail adresi
ibrahim.yilmaz@tek-artinsaat.com veya
mehmet.gocmen@clubzigana.com
''İyi günler ben, tektu yatırımcısı ...........Şirketiniz aktifinde bulunan İzmir-Alaçatı'da bulunan 167 odalık (96 Standart oda, 6 Suit oda, 65 Apart Ünite-Villa Tipi-) Resort Zigana Alaçatı Hotelin satılması konusundaki çalışmalar hakkında KAP a 60 günde yapılması gereken açıklama yapılmamıştır.Lütfen bu konuyla ilgili açıklamayı BİST KAP bölümüne yaparsanız sevinirim,işlerinizde başarılar dilerim.
AD-SOYAD....''
Ayrıca şirketin küçükçekmecede kanal istanbulla hareketlenme yapacak 38 dönümlük arsasındaki proje işide sorulabilir,bol kazançlar...
bugün mallandık hayırlısı bakalım eski gözağrrımız...
1.50 ustunde kaldıkça yön yukarı muhtemel dirençleeri 1.53 ,1.55,1.58 ve 1.60 olası ytd
Turizmler hareketli...
TEKTU şimdilik iyi gidiyor.
Tavan olur mu ki:)
1.53 dirençını kırarsa ivme gelebilir ytd
beklemeye devam bakalım
haftaya 18 haziranda tatil köy ve hotel açacak bakalım o zaman ne olacak
birileri gitmesini engelıyor sanki bu neyin baskısı yeter artık
28 milyon zarar gelmiş .? geçtigimiz yıla göre %30 artış olmuş..:bravo:
bunlar otel ve villa satışlarını yapmaz iseler bu kadar borcun altından kalkamazlar..
kıssa vade borç uzun vadeden sarkan ve diger giderler ile 161 milyon..
uzun vade fazla bir degişiklik yok 238 milyon toplamda 400 milyon..:kahkah:
peki hisse ne durumda TAŞ gibi..:evil:
Zarar yazıp da gitmeyen kalmadı...:) sıra bunda o zaman diyebilirmiyiz acaba.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
TEKTU için en kötü zaman gerçi iyi zamanlarınıda gördük..
patron bu borçtan kurtulmak için bedelli yapamayacagına göre şimdilik..iki öngörüm var yani teori ..
A- otel ve villa satışları için biçmiş oldugu deger 200 milyon eoru ..müşteri bulup satacak..
B- yada hisseyi yukarı sürüp burdan para kazanacak ..
C- hiçbirşey yapmayacak ..
Dünyanın mevcut koşullarda turizm hotelcilik sektöründe bir kaç yıl daha sıkıntılar olabilir. Ülkede hotellere alıcı bulmakta çok zor. Belki kısmen villalara alıcı çıkabilir.
Veya katarlılar ellerindeki büyük miktar lirayı varlık alımında kullanırsa ve bir kısmını uzun vadeli beklenti ile hotel yatırımında kullanırlarsa ülkede hotel satışları mümkün olur.
AYCES tavan
MAALT % 8 primli.
hadi TEKTU:ok:
1,59 a kadar önü açık...
yürüüüü TEKTU