400 K yeni giriş %26 oran ile vakıfa 32 günlüğüne bağlandı.
Aynı miktara şekerden temdite yine %26 verildi ancak beğenilmeyerek vakıfa geçildi.
Printable View
Power nerde power dolar sterlin düşünce yoksa çaycı ya da kumpirci mi açtı :)
oranlarda bir düşüş varmış burgan 26 verdi 32 gün 450k temdit için.
Günlük Faizin Aylık Karşılığı -> Gunluk orani giriyorsun. Misal 25. -> Hesapla diyorsun. -> Aylık Karsılıgı: 25,25 yaziyor iste.
Yani gunluk 25 baglamak 32 gun 25 baglamaktan 0,25 avantajli iste.Alıntı:
Günlük 25 ile 32 gün 25 arasında yüzde kaç kazanç kaybı olur acaba ?
ünlü menkul 7 gün 5.50 alım opsiyonu mevduat karşılığı 32.05%. Tutar 1M.
Dolar düştükçe TL oranlarlarda düşüyor otomatik olarak dolarda arz olunca faize talep oluyor oranları düşürüyor bankalar....MB ne yapacak aceba ..ben MB yerinde olsam 300-400 baz artiririm dolar 5 e düşer ordan alip rezervi cogaltirim...döviz rezervi 67 net rezerv 26 milyar dolar ...bı şekilde bu rezerv artmak zorunda ...
ünlü menkul günlük 24.5% aylık 26%. usd 6.75 aylık. eur 4% aylık min 50K
Teb de marifetlinin hosgeldin suresinden tekrar yararlanmak için telefon bankaciliginimi yoksa şubeyimi kullaniyorsunuz
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bilgileriniz için teşekkürler sn grandturk. ancak bir forum kuralını hatırlatmak isterim.
forum kuralları>>
12. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Yine mesajın tamamı veya tamamına yakını farklı renkle, büyük fontla veya kalın olarak yazılmamalıdır.
2.dolar harekatı başlamıştır dün akşamüstüden beri...Hayırlı olsun...5.55 ten 5.70 e...
Herzaman söylerim al sat yapacaksanız reisi takip edeceksiniz reis olmasa dolarcilar duman olur kimsenin yapamadigini bugun yine tek başına bir konuşmasıyla yaptı :) ne dedi dolarda elini ovusturanlar bosuna dedi borsa aşağı dolar yukarı 5.56 aldığımızı 5.68 sutladik :)
bistteki düşüşe de dikkat.. güncel cds leri de göremiyoruz acaba neler oluyor. matrix ekranı olan varsa cds leri paylaşablir mi
Internetten eft limitimi yukseltebiliyormuyum...
Bank Of China Turkey AŞ'ye faaliyet izni çıktı diyor türkiye de şube mi açacak ? inşa'allah kötü bir banka değildir, diğer bankalar gibi vadesiz block hesapta tutan bir huyu yoktur umarım.
5.55 den 5.70 e.
6 ya tekrar giderse -ki bu hızla neden olmasın, eski tas eski hamam olur.
6,25 lik faiz artırımı boşa çıkar.
Yıllardır aynı yanlış yapılıyor.
Reel faiz vermezsen, rakam oyunları ve zabıta ile enflasyonun üstesinden gelemezsin.
Mart a daha çok var. Bu maçı böyle kazanamazsın.
Stopaj indiriminin devamı çok önemli hatta ppk da ki faiz artışından bile önemli politika faizi 24 bunun bile altında oran teklif edilebiliyor son zamanlarda faiz artışı mevduat faizlerine tam olarak yansımıyor eskiden politika faizi üstü 2 puan rahat alınırdı ama stopaj indirimi direk mevduat getirisine 2 puanlık faiz katkısı veriyor mb 25 ekimi pas geçse bile mutlaka stopaj indirimi tl istikrarı için devam ettirilmeli
Stopaj indirimi uzayacaksa kasim icinde açıklanmalı kisa yada uzun karar vericekler için önemli.
1 hafta öncesinde açıklanır muhtemelen..doların oynakligi artabilir şayet o günlerde az değil 300 baz etki yapıyor stopaj indirimi ...sirketleri doların çıkması faizin çıkmasından daha çok etkiliyor özellikle iç piyasaya çalışan şirketleri ..vatandaş herşeyden kisiyor dolar çıkınca şirketler esnaf iş yapamiyor ..mesela cep operatörü bayisi olan bir arkadasim var 6 işçisinden 2 sini cikarmis isler azaldı diye...vatandaş konuşmasından cep telefonundan bile kismis demek ki .
Yapıkredi eski mt beni cepten aradı tekrar bizi düşünmezmisiniz şuan sizin miktara %26 faiz verebiliriz dedi vakıfbankta %26 veriyor dedim müdürle görüşüp size dönerim dedi ama %26 üste çıkamadı bu arada miktar 500k+
bu avanaklar nasıl bir ülkeye girdiklerinin farkında değiller.
doları satıp faize koyup bir süre sonra tekrar dolara döndüklerinde ellerinde daha fazla dolar olacağını sanıyorlar...
bunların sattıkları dolarları alıp üzerine tavuk gibi kuluçkaya yatmak lazım, ta ki yumurtaları geri almak için bize yalvarıncaya kadar...
İşbank 32 güne 23 , 300 için
Alenichev hocam nerelerdesin
Ing turuncu 24 e dusurdu. Planiniz nedir?
Aklimdan gecen burgan dijital gunluk. Ama onada hic guvenmiyorum. Yada kademeli dolara gecis mi? Stopaj indirimi de biterse 24 faizin de anlami kalmayacak gibi. Fikir verebilirmisiniz?
pazartesi 160 k nın burgandan dönüşü olacak bakalım ne verecekler.26.5 den aşağı verirse aktife uzun vade atacağım.
bende olsam aynısını yapardım nasıl olsa kimse stopaj olayını dert edip konuşmaz dillendirmez ondan dolayı da dolara bir etkisi olmaz. Kendi adıma hiç bir zaman tüm paramla dolar almadım, cesaret edemedim. O nedenle zaten faize atacak olan kısmını uzun vade atarım gersi ya aylık ya günlükte bekler düşserse dolar alırım
Fibabanka dolar günkük kiraz 5,5 olmasi gerekir
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güncelleme:Anadolu Renkli Eklendi
https://img.donanimhaber.com/upfiles...17c84c5c1b.PNG