Tam girişimci Anthony Quoin in çocuğu. Al sattan 1 milyonu koydu cebe. Şimdi bilanço da kar diye kakalayacak ky ya.
Printable View
Tam girişimci Anthony Quoin in çocuğu. Al sattan 1 milyonu koydu cebe. Şimdi bilanço da kar diye kakalayacak ky ya.
Beyler bence patron hedefte nakite dönüyor sebebi olabilir.
Birileri yakın zamanda nakitin değersiz olduğunu soyluyordu. Birşey almaktan bahsediyordu bilin bakalım bu kim?
Bu hisseden çıktım ama bu hissenin hala çok olumlu olduğu düşüncesindeyim.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kendi düşüncemdir. Benim düşünceme göre iş yapmayin.
ikna edilmişlerle HEDEF'e gidilmez. HEDEF'e inanlarla yola çıkılır.
Info ile bu hissenin ilişkisi nedir? Bilen varmı
ya nasip ya kısmet deyip
son desteğimizi en altta yazdık
https://i.hizliresim.com/takpGo.jpg
istediği kadar bu fiyatlarda baskılamaya devam etsin sevgili namık...kaymaklı kadayıfı yemeden gemiyi terk etmek yok...
3 aylık 21 milyon kar geliyor hisse eksi kapatıyor, kafamda deli sorular
13.05.2020 tarihinde Seyitler Kimya San. A.Ş. paylarından 1.240.000 adet 9,85-10,93 fiyat aralığından satılmıştır.
Bu işlemle birlikte Seyitler Kimya San. A.Ş. 'deki paylarımız 13.05.2020 itibarıyla %40,54 sınırına ulaşmıştır. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıda tabloda verilmektedir.
işte bu 6 aylık bilançoya gerçek kar yazar
Maliyeti belli mi dayı. Maliyet düşükse uçurur hisseyi. Bir de temettü verecem dermi ki patron.
Yarın 4 bin TL lik bi dalsammı ki hedefe
Sermaye tavanını 300 milyona çıkarıyor. Kar payı da görüşülecek 2 temmuzda. Dayı kap daki haberlere göre yorumun olacak mı. Dayı ya soruyoruz hep ama belki diğer arkadaşlarda görüşlerini paylaşırlarsa memnun oluruz. Teşekkürler şimdiden.
bu yıl yaklaşık % 10 bedelsiz temettü verecek 10 bin lotun varsa 11 bin lotun olacak
arkadaşlar girişim sermayesi şirketleri, bünyesindeki şirketler değer kazandıkça ,kar yazar
seykm 14.00 bin lırayken hisse fiyatı ay sonu bu fiyattan kapasaydı daha çok kar yazardı 6 aylık bilanço da
o kar sanal olacaktı , şimdi hısseden pay sattığı için , gerçek kar oldu para cebe girince
yahu bir bilgi paylaşıyorum hemen uçuruyor kaçırıyorsunuz hisseyi fiili dolaşım % 81:kahkah:
2.26 dan aldım ama çok az
Bakalım patronun sattığı maıl takasta
kim almış olacak eğer hiç bir kurumda görünmezse info dan birisi almış olacak
malum ogün 2 mılyon üzeri info üzerınden alış ve satış olmuştu
an itibarı ile info ya artı yansımış
ama değişebilir akşama kadar
Tümosan, alark,hdfgs ve gerel.
4 hissem var hepsi bir birinden süper.
Şair oldum :)
Spk nın verdiği cezalar ve yöneticiler şirketi zarara sokmuş olayı nedir? Bu paraların tekrar şirket kasasına geri konması olanağı var mı
Teb 2 hafta evvelde 500 bn cıvarı satmıştı onlar
deutschbnk düşülmüş elinde hisse kalmamıştı
bakalım teb bunları kendi içinmi yoksa yine başka bir fon içinmi sattı pesembe olacak
19 mayıs mesajım
https://www.facebook.com/permalink.p...eric&ref=notif
1 çeyrek 20 kar,4 çeyrek 80 kar algısı oluşmaz mı ?
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün güzel bir gün bekliyorum hadi hayırlısı.
Bu ramazanda içmeden kafamızı iyi ettiniz. Ya karar verin artık
Alark ta olmasa bugün can sıkıntısından patliyacaktim galiba.
nesi var ki bunun...karnımı ağrıyo acaba...?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7519041c76.jpg
Haftalık grafik: macd pozisyonu güzel, eğer pull back yapmazsa tabi. Mavi kesik çizgi uzun vade düşen trend çizgisidir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şimdilik hedefsiz kalmış, aynı yerlerde bsşınoş gezinip duruyor. Bu hedefe de bir ok saplanmalı artık. Spk nın tespit ettiği bazı yöneticiletin şirketi zarara soktuğu zarar miktarının şirket tarafından tanzim edilmesinin bir formülü varmı acaba? Bu hacimdeki şirket için çok büyük miktar!