BofA bugün THYAO ASELS alıp TCELL ENKAİ İSCTR EKGYO KOZAL satıyor,
https://i.hizliresim.com/20wlkav.PNG
Printable View
BofA bugün THYAO ASELS alıp TCELL ENKAİ İSCTR EKGYO KOZAL satıyor,
https://i.hizliresim.com/20wlkav.PNG
dolar bazlı grafiği tcell in baya hoş gözüküyor takip etmekte fayda var. Temel anlamdaki durumunu da gözeterek tabiki.
Tl bazlı dolar bazlı altın bazlı domates salatalık bazlı her türlü hoş tcell
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Paycell ve superonline halka arz olmali . Gerisi boş . Akp bu firsati tepmez diyordum giderayak ama gozumde buyutmusum 😀😀
Sana geldim aslan parçam. Hem hattımı taşıdım hem de portföyümü
Ttkom/tcell trade yapmak için tcell aldim.
Bu neden ttkoma göre bu kadar ucuz kaldi?
Ukrayna ve belarus çok olumsuz etkiliyor galiba
Dolar bazında 20 yıllık ortalamalarına gelemeyen ender şirketlerden biri...+ Seçimdem sonra süperonline halka arz kararı sürpriz olmaz diye düşünüyorum...
Aç gözlü gibi tüm hisseyi toplamaya çalışıyorlar. La olm bu ne hırs bu ne tamahtır la
Benden başka yazan yok. Ama kâğıt da epey inatçı yav
Yabanci cok kaldi icerde gid3cegide yok . Son 3 senelik bistin %700 luk yukselisinde mal gibi arkasindan bakan tek bist 30 hissesi .
https://i.hizliresim.com/4e40hf6.png
Bu grafiği takip edin, usd bazlı aylık grafik, ne zaman kırarsa yapışın paçasına. Eninde sonunda kıracak ama 3 gün ama 3ay.
Macd sıfıra doğru hareketine başlamış çok zamanının olduğunu düşünmüyorum. Orta-Uzun vade hedef 6.6 usd.
Ttkom ile tcell piyasa degeri aynı . Ttkomun neyi varda varlik fonunun %61 sahipliginden baska .
Tcell in sadece superonlie ı ttkom dan daha onemli daha fazla hizmette .
Tcell 50 milyon musterisi var . Paycell suan cok aktif .
2 sene once kap.gonderiyordu superonline icin bilmem.ne kurumlarina yetki verdik piyasa analizi yapiyorlar diye . Nerde kaldı bu iş .
Bukdr insan akını varken bist hatri sayilir yerlere gelmisken yabanci yokken . Superonline arzi ile yabanciyi davet edin borsaya .
Zaten yabanci sahipligi cok yuksek tcell de .
Malesef bu tarz sirketler ozellestirilmeli . Gereksiz insan kalabiligi es dost torpil . Yeterli verimsiz calismalar . Hem ulkeye zarar hem yatirimciya zarar . Arpalik gorulmemeli .
Hocam Türk Telekom bayisi misin?
Bu yıl, taahhüttüm doluyordu Tcellden Telekoma gidip geri gelerek Tcelin yeni abone kampanyasından yararlanmak istedim.
TTKOM Kullandığım 2 gün boyunca aramaların bağlama süresi, ses kalitesi ve internet bağlantısı hızından nefret ettim.
Hissedeki durumlar görecelidir lakin pratikte Türk Telekom Türkcell ile kıyas bile kabul etmez.
eDİT: Hissenin buldozer gibi yükseleceğini düşünüyorum/hissediyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.
Ttkom ile tcell'in ayni piyasa degerinde olmasına şaşıran bir arkadaşa cevap verdim.
Tcell in Gsm de kalitede Ttkom dan önde olduğunu bilmeyen yok.
Ama bu piyasa değerinin daha yukarıda olmasına yeter mi?
Fiberde açık ara önde olan Ttkom.
Ukrayna ve beyaz rusya gibi riskleri taşıyan Tcell
Ayni fiyatda olmalari supriz degil
Ne riski yahu bugun superonline + paycell 3 4 milyar dolar eder .
Gsm kalsın yine ttkom turkcell etmez .
Iş yapmaz togg bile her yil kapis kapia gidecek en kotu kamu alacak .
Ttkom fiberden baska neyi var . Oda 2 sene once idi artik superonline ve vodafone heryere girmeye basladi bile
Arpalik gorulmesi sıkıntı . Yahu deli ralli oldu daha aylik bantlarina gelemedi bu dana . Herkes kirdi deldi gecti . Hisse performans rezalet ama en kisa zamanda 100 milyar pd uzeri klube girer
13 binlik supurrgeyi 24 ay 20 bine satiyor . Pasaj da ne ararsan var . Her turlu elektronik . Kredi karti kullanmadgn yerde paycell var hattina odeme dusuyor .
Gunlukdr kolayliklari var . Hisseyi burada tutanlar ahmak . Coktan 45 uzeri olmaliydi . Olmadigi her dakka firsat bence
Hissenn 2008 dibi 4 dolar . Kendilerine macera arayip 2001 dip yoklamasi yapti gecen sene 1 dolarda . Varmi 2001 e dip yoklamasi yapan bundan baska . Herkes 2008 dibi gorup orayi fersah fersah gecti bu daha 2 dolar olamadi 😀😀😀
Yabanci satsa bunuda gotururler ama satmiyor cok cok geride kaldi bu bence
Arcelkle.ayni pd de . Bukdr stratejik 50 milyon kisiye hizmet veren firma . Bayiler yabanci kayniyor . Herkes tcell den actiriyor hat
[QUOTE=ORTAK;6245489]Yabancının yılbaşından beri 180 milyon lot satışı var başka satan yok.Ama bu ucuz olduğu
Yeterli degil %80 lerde yqbanci orani vardi
https://ffo3gv1cf3ir.merlincdn.net/h...-TR-vfinal.pdf
bu sunumun 16. sayfasında 2025 yılında yaklaşık 900mdolar borç servisi olduğu yazılmış ... bugünkü kur ile yaklaşık 16.5 milyar tl civarı bir tutar oluyor... ben parçalara bölünüp vadesinin ötelenmesi söz konusu olur diye düşündüm ama şirketi daha iyi tanıyan arkadaşlara acaba bu borcun çevrilmesi nasıl olur diye sormak istedim saygılar
Varlık Fonu İyidir :rtfm:
Her halde dunyada bir tek ben yapmış olabilirim
Dun Tcell satip TKC aldim
Bugun TKC satip Tcell aldim
Gider ayak son islem gününde amerikaya vergi borcu cikti :)))
Şirkete Süperonline halka arz süreci devam edecek mi yoksa tamamen vaz mı geçildi diye sordum.
Cevap:
Turkcell olarak pay sahiplerimize daha fazla nasıl değer yaratabiliriz diye tüm işlerimizi düzenli olarak stratejik açıdan, piyasa şartlarını da göz önünde bulundurarak değerlendiriyoruz.
Mal mal iş yapma yürü git işte yukarıya
nyse ile arasindaki %10 luk fiyat farki artik iyice kafa karistirmaya basladi
Turkiyede TCELL hisselerini sinirsiz ve bedava TL basma yetkisi olan birileri mi aliyor acaba?
Hissede bilanço beklentisi olacak mı? Tcell yılın son çeyreğinde paket ve tarifelere zam yaptı bu zam ve yeni fiyatlı kontratlar yılsonu bilançosuna olumlu katkı yapacağını düşünüyorum. Bunun yanısıra son 3 aydır stabil duran dolar kuru şirketin maliyetlerini de sabit tutmuştur bu sebeple yılsonu bilançosunu iyi bekliyorum ama hissede bir yabancı satışı var diğer hisselere göre ttkom ve tcell olumsuz ayrıştı sanki sebebi ne olabilir
Hisse haftaya iyi bir giriş yaptı. Bilanço yaklaştıkça hareketlenmeler olacağını düşünüyorum. Togg ile ilgili kamu alım haberleri, süperonline ve bilanço beklentileriyle en azından endeksten pozitif ayrışabilir.
Bu kadar çok 40 ın etrafında dolandığına göre ya aşağı sert ya yukarı sert yapıp kıracak bir yöne ama bekleyelim. Bu haftada endeks satışları var. 40 civarında olmamız olumlu.
36.14 35.66 ve 34.98 destekleri mevcut.. günlükte 37.50 direnci dikkat çekici.. haftalık CRLN direnci 39.40