Geçen bahsettiğiniz ticari yer ne oldu, satıldımı?
Printable View
18 i gibi tapuya gideceğiz diye anlaştık satıcıyla son dakika bir sorun çıkmaz ise tabi ..Satıcı secim sonrasına kalırsa bu fiyat olmaz dedi .Parayı dolara bağlayacak sanırım acele ettiriyorlar ..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
eralın fonu GePeGe ( sesli harfleri çıkarın ) yerinde saydı çünküm fonun belli bir yüzdesi hisselerde... ağırlığı arttırmak beklenti ile ilgili... fonun amacı mevduat üstü getiri ( ppf yi de geçmesi gerekir bana göre tabii ki ) .... yani sene başından saysan en iyi gayret esası ile , sene sonu 12 aylık getiri hedefi % 30 ( % 10 stopaj düşülmemiş olarak brüt ) civarı gibi ... bu bahse ben paramın belli bir kısmını koyarım tabii ki ...
Bu arada trump meksika ile anlaşmış. Ons pazartesi asagi iner. Bilgilerinize..
Pala istenmediğinde değil istediğinde gider.
https://www.youtube.com/watch?v=4ggKWyXUaLI
Herif borsayi 70 den 120 ye 3m dolarla götürdü.
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anket: S400 alınacak mı?
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=35889
Anket üzerinden değerlendirme yapabiliriz.
Forumda herkesin bir tahmini vardır.
Böyle bir ankete ihtiyaç olduğunu düşündüm.
Gayrimenkule yatırım yapanlar hata ediyorlar, ytd.
gayrimenkul konusu çok çeşitli ... bazı yüzük taşı olma potansiyeli olan yerler prim yapar... mesela istanbul' da kadıköy niye civcivlendi ? ey özgürlük .... haliyle merkezden o bölgenin çevresine de yayılma olunca cazip oluyor.... 15 yıl önce kadıköy hasanpaşa desen dönüp bakmazdı kimse şimdi orası da cıvıldaştı ( dudu kuşu sanki bülbülün ötüşü ) ... X semtteki 2010 yılında yapılan binada iki dükkan var , ayda bir takip ederim ne oldu diye 2010 yılından beri boş duruyor ne satabildiler ne kiraya verebildiler... 2013 inşa yılı olan bir bina komple kiralık veya satılık bekliyor... koçzade vehbi'nin gayrimenkulle ilgili bir sözü vardı tam metni bulursam palaşırım , özetle dediği arsa iken kıymetli üstüne bina yaptın mı cazip değil...
Omega hocam arsa isi asil daha buyuk sansa baglidir. Tarla tarladir. Piyango konma imara acilma vs binde bir olur. Ama arsa zaten imardadir ve
Belediye yatirim yapar degerlenir
Belediye yesil alana cevirir elinde kalir
Hukumet getirir millet bahcesini karsisina diker degerlenir
Vs vs....
Arsa bana gore degil...
Ben saglamciyim syn akresta
Bilgi icin tskler ustad
Kesinlikle katiliyorum ama bu is hastaliktir. Firsat ev gorunce sabahi edemezsiniz hocam 😃😃😃😃😃
Internet olmadigi zamanlar gayrimenkul her zaman kazandirirdi. Millet piyasayi tam bilmezdi ve acil satmasi gerekiyorsa mutlaka birileri sicak parasi olani bulur bilmedigi fiyata verirdi.
Simdi koylu dahil herkes internetten takip ediyor ev fiyatlarini...sikissa bile kredi cekip fiyati dusurmuyor bazi kitlar...
Yatırım yapacaksan arsa al. Arsa altındır. Üstüne bina yaparsan gümüş olur. İçine de kiracı sokarsan teneke olur.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yok öyle bişi..
Kadıköy göztepe deyim..
Benim daire 2004 de 200.000 cash veren vardı..
Şu an taşş çatlasa 700.000 eder..
Özellikle deprem öncesi konutlarda ciddi iskonto yapılmadan kimse yüzüne bakmıyor artık son 1.5 senedir falan..
Deprem sonrası yapılanlar ise çoğu cücük kadar ve süper kullanışsız..
Kesinlikle doğru, ancak sorun şu önümüzdeki 10 yıllarda para arzı o 1 milyon TL ileeşleşirse o evlerin el değiştirme şansı olacak. Eşleşmez ise sadece insanlara zengin oldukları hissini yaratan bir araç olarak kalacak.
Örnek: yıllık ortalama %20 net faiz sadece ve sadece 5 yıl sürse o evin değeri 2.5 milyon TL olacak mı?. Olabilir ama para arzı buna izin verirse.
İstanbul’da 10 sene içinde büyük deprem bekleniyor... Kent yıkılacak muhtemelen tekrar yapmak zorunda kalacağız...
Ben tanışmadım yüzyüze ama görüşenleri yakından tanıyorum yatırım finanstan işlemleri kimin yaptığını vs .
Bıyıklı yabancı böyle kırılım vs anında çok yüklü açık yapıyor mesela 14-15 Temmuz’da 50 milyon lot garan açığı gibi .
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pala=bıyıklı =göbekli (TÜRK )
Bunlarin hepsi bi grup tek kisi degil. Borsadaki yabanci harici yuksek lot alip satan borsanın isterse bir günde 10 bin puan asagi veya yukari verebilecek maddi gucu olan kimse.