Peki tüm bunlar olurken Vestel in geçen hafta çektiği hareket neyin nesiydi?
Printable View
Peki tüm bunlar olurken Vestel in geçen hafta çektiği hareket neyin nesiydi?
Inşallah vestel bu f/k yı aşağiya indirecek karı getirir. Yoksa çok üzerler insanları
LG ve Samsung dan 685 milyon Euro tazminat kazanmış peruklu
Hadi yine iyisiniz Vestelciler, manyak bir para geliyor. Pinti herif bunu kuruşu kuruşuna değerlendirir :)
Kısmette tavan yaşamak varmış.Vesbe ilk tavanım 6 şubat
Büyük para 684 milyon Euro fakat rekabet hukuku kaynaklı toplam 2 milyar civarı Euro tutarlı tazminat davasının kısmen kabulüne kısmen reddine karar verilmiştir.İyi oldu Samsung Türkiye de cep pazarında ucuz algısı var fakat yanlış ucuz olanlar Çinli markalar cep pazarında.
Bu arada Vesbenin yeni tarihi zirvesi hayırlısı nice tavan serilerine kısmette varsa yaşanır.
Tavana kitlendi kaldı keyif almak gerekir Vesbe de dükkanlar kapalı :)
Diğer hisselerde maliyetim iyi yoksa Vesbe hissesi portföyde tek hisse olabilecek potansiyelde neyse dava sonucu Vestelin yeni fabrika yada yeni yatırım yapmasından daha önemli büyük paralar yeni fabrikalar kurar sıfırdan.Sonuç olarak vesbe aylardır geçemediği zirvesini geçti yeni zirvesinde seansı kapattığı için yarında seansı primli kapatmasını beklemek mantıklı olacaktır ytd.
%10 kara gectik sonunda bu kagitta ama..
Ben bu 640 milyon euro isine inanmiyorum(dava dan cok
Oyle bir parayi kasaya koyacaklarina da inanmiyorum..)
Bakalim filim nasil bitecek.
SM-G990E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2011 yılı olması lazım yanlış hatırlamıyorum o dönemde Vestel hissesi vardı bende maliyet 2,20 civarları Vesbe hissesi 10 kuruş yada 15 kuruş yukarıdaydı sonra yıllar geçti her neyse ana nokta ben Vestel hissesini holding gibi görüyorum esas oğlan Vesbe hissesi bugün Vestel 2,tavanı yaşadı fakat düşüncem değişmez ayrıca 2,tavanı yaşaması normal durum fakat Vesbe de düşüş yaşaması normal durum değil seansı primli kapattı o ayrı konu büyük resimde Vesbe hissesi yükseliş trendinde olduğudur ytd.
Vestel Vesbe gibi düzenli temettü ödese almak için sıraya girer başta yabancılar
Ben Vestelin bu hareketini 2021 de ki temettü verme süreci öncesine benzetiyorum 2021 de de Vestel ve Vesbe böyle bir yukarı hareket yapmıştı sonucunda Vestel rekor temettü ödemesi yapacağım demişti gene böyle diyebilir Vestel bu yıl temettü ödeyeceğim
Vesbe büyük resimde yükseliş trendi devam bugün gazını çıkardı.:)boru değil vestel beyaz eşya rakibi yok iç pazarda ytd.
https://x.com/patronlar/status/1755824824927015246?s=46
Alman miele bile pes etmiş Vestel yeni kapasite arttırıyor helal sana Patron Zorlu
Doğru tespit kapasite artışı önemli yılların markası Vestel gözüken Vestel Vesbe nin önünden koşacak ben yanlış düşünmüşüm öyle gözüküyor fakat Vestelin 3 haneli rakamlara yükseliş yaşaması kuvvetle muhtemel olduğu yerde Vesbe de en kötü Vestelin yarısı kadar yükseliş yaşasa bana yeter bugünde satış baskısı vardı fakat büyük resimde yükseliş trendinde sıkıntı yok ytd.
Haftalık ve Aylıkta güçlü Al da Vesbe hissesi ytd.
Bilanço Mart ortasında gelecek. Bir ihtimal 29 Şubatta gelecek deniliyor. Neyse o günlere kadar gaza gelmemek lazım.
Gaza gelmek değil de Vesbe de tavan yaşamışım.Maliyetim 16,59 Vesbe de bugün sert düşüş yaşadık zaten satış baskısı geçen haftadan devam ediyordu.Ters bir durum olmazsa kaldım hisse de ayrıca çeyrek bilanço açıklanmadan yada açıklandıktan sonra ne zaman büyük hareketine başlayacağını kimse bilemez ve büyük hareketine bir başlarsa 1 ayda %50 üzeri primini yapar çekilir kenara o yüzden sabır önemlidir ytd.
Bugün Vesbe de diğer günler gibi baskı yoktu vasat üstü sayılır bugün Vestel düşüşe devam etmiş normal durum Vestel 2 tavan önde bugünde eksi kapatması normal garibim Vesbe zar zor 1 tavan yaşadı sonra devamlı düşüş yaşamıştı ytd.
Vestel beyaz eşya ülkemizde en büyük beyaz eşya üreticisi durumunda.Örnek vermek gerekirse birada Tuborg önde anadolu efes birada geride tüketici olarak düşündüğümde Vestelin Arçelikten önde olacağını düşünüyorum tabi hisse fiyatını yansıması ne zaman olur bilinmez tahminim dolar bazında para kazandıracaktır enflasyonu yenecektir ve büyük hareketini yaşayacaktır geçmiş yılların acısını çıkartacağını düşünüyorum yurt dışı avrupa ekonomisinin düzelmesi bile vesbe yeterde artar ytd.
Vesbe yükseliş yaşamak istiyor geri geliyor gün gelir mızrak çuvala sığmaz çuvalı deler geçer ytd.
Vesbe hissesi aynı değişen yok.
Çivileri yerinden söken bi bilanço bekliyorum. İnşallah Enflasyon ayağına yemezler bizi. Son çeyrekte toplam kur artışı %10 civarında. Tabi bi bu şirketin hedge ettiği bir oran. Giderler kontrollü. Parite güzel.
Vestel tavana kitlenmis kaçıncı tavan sayısını unuttum.
Darısı Vesbenin başına
Anadolu Sigorta 4 tavan
Naten 4 tavan
Odaş 2 tavan
VESBE hissesi 1 tavan yaşadım fakat rekoru kırmam zor eğer Vestel hissesi alsaydım rekorumu kırma ihtimali yüksek olurdu.olmadı sağlık olsun maliyetimi iyi Vesbe de fakat Vestel tavan tavan gidince burukluk oluyor ytd.
4. .eyrek beklentileri oldukça yüksek ve önceki senenin 4. çeyreği zara olduğundan çarpanlardan o kötü çeyrek rakamları çıkıp yerine şimdiki güzel rakamlar gelecek görünüyor. Ama tabi hissenin bundan jaberi yok maalesef...
Sabır testisi kıracağız Vesbe de zaman ne gösterecek bilinmez.26 aralıktan bugüne performansı kötü değil fakat daha iyi olması gerekirdi parayı kazanan Vestel beyaz eşya Vestel den çok geride kalması normal değil neyse sağlık olsun diyelim.
Vesbenin yüzde 75 civarı kimin,
Togg yüzde 30 civarı kimin,
Nikel kobalt madeni yüzde 50 si kimin,
Elbette VESTEL in
Piyasa fiyatlamasi bunu elbette birgün fiyatliyacaktir.
Yt.tv.degildir
Sagliklar